Finnish Supplier Qualification

Finnish Supplier Qualification on sertifiointipalvelu, joka on luotu Suomessa toimiville ulkomaisille yrityksille. Palveluun rekisteröityneet ulkomaiset yritykset luovuttavat FSQ:n varmennettavaksi toiminnalleen keskeiset tiedot ja dokumentit, joiden hyväksynnästä vastaa tilaajavastuulakiin ja rakennusalan säädöksiin erikoistunut henkilöstö. FSQ  toimii myös tukena sopimusteknisissä asioissa ulkomaisen alihankkijan ja suomalaisen tilaaja-asiakkaan välillä, mikäli varmennettavissa tiedoissa ilmenee  tulkinnanvaraisuuksia.
Kaikilla Suomen Tilaajavastuu Oy:n asiakkailla on mahdollisuus suositella sertifiointia omille ulkomaisille alihankkijoilleen. Suosittelun jälkeen FSQ ottaa yhteyttä ulkomaisiin yrityksiin. Tiedot ovat sertifioitujen yritysten osalta Suomen Tilaajavastuu Oy:n asiakkaiden tarkasteltavissa osoitteessa www.fsq.fi. Kaikille Suomen Tilaajavastuu Oy:n asiakkaille toimitetaan veloituksetta tunnukset FSQ-palveluun. 
Finnish Supplier Qualification on Enersense Goupin toimittama palvelu, josta luodaan vuoden 2014 aikana rajapinnat Tilaajavastuu.fi sekä Veronumero.fi –palveluihin, jonka jälkeen Suomessa toimivat ulkomaiset yritykset tulevat löytymään Luotettavien Kumppanien listalta sekä Valvoja-palvelusta.
 
FSQ.fi tarjoaa ulkomaisille yrityksille sertifioinnin lisäksi muita Suomen toimintaa tukevia palveluita, kuten edustamis-, hire-back, konsultointi sekä resursointipalveluita.
Palvelun tavoitteena on edistää suomalaisten kansainvälistä alihankintaa ja helpottaa rajat ylittävien sopimusten mukanaan tuomaa vastuunjakoa ja velvoitteiden hoitamista.
Tutustu lisää palveluun osoitteessa http://www.fsq.fi 
 

Löydä remonttimies tai ammattitekijä helposti

Ilmoita työtehtävästä ilmaiseksi www.dooxe.fi palvelussa ja saat useita tarjouksia yhdellä ilmoituksella. Palvelun kautta tavoittaa eri puolilta Suomea tuhansia eri alojen ammattilaisia ja urakoitsijoita, jotka ovat valmiina tekemään sinulle tarjouksen.

1. Ilmoita työstä ilmaiseksi

Kuvaile työtehtävä ja määrittele millaisen työntekijän tarvitset

2. Saat tarjouksia

Ammattitaitoiset urakoitsijat tekevät sinulle kilpailevia tarjouksia. Säästät selvää rahaa.

3. Valitse tekijä ja tilaa työ

Vertaile tarjouksia hinnan ja urakoitsijan saamien suositusten perusteella. Valitse sopivin tarjous ja anna ammattilaisen tehdä työt. Kun työ on tehty, lähetä arvio työntekijästä.

Siirry palveluun

 


 

Takamäki Yhtiöt on räätälöityjen IT-ratkaisujen toteuttaja ja integraattori. Takamäki Yhtiöt toteuttaa vaativia sovelluskehitysprojekteja sekä järjestelmäintegraatioita eri toimialoilla toimivien yritysten tarpeisiin.

Takamäki Yhtiöt ja Suomen Tilaajavastuu Oy ovat yhteistyössä toteuttaneet integraation, jossa e1 Managerissa automaattisesti tarkistetaan aliurakoitsijoiden Luotettava Kumppani–tiedot kulunvalvonnan yhteydessä.

lue lisää

Raportit-palvelu