Valvoja

valvoja Toimittajien hallinta

Valvoja-palvelu on tilaajavastuulain noudattamista ja seurantaa helpottava työkalu erikokoisten organisaatioiden käyttöön yrityksen koosta tai toimialasta riippumatta. Palveluun lisätään yrityksen kaikki tilaajavastuulain piiriin kuuluvat toimittajat ja alihankkijat, joiden tietoja halutaan tarkistaa ja seurata. Ajantasaiset, tilaajavastuulain mukaiset tiedot ovat saatavilla Tilaajavastuu.fi-yritysraporttina Luotettava Kumppani -ohjelmaan liittyneistä yrityksistä. Mikäli tiedoissa havaitaan puutteita, siitä ilmoitetaan sähköpostitse vastuuhenkilölle.

Palvelu päivittää automaattisesti uuden Luotettava kumppani-raportin, kun toimittajan tiedoissa tapahtuu muutoksia. Raporttihistoria päivittyy lisäämispäivämäärästä lähtien ja on tarkasteltavissa myöhemmin mm. tarkastuksen yhteydessä. Täten tietoja ei tarvitse tarkistaa manuaalisesti, vaan kaikki tiedot löytyvät sähköisesti, kunhan yritys on lisätty Valvoja-palveluun ennen sopimuksen allekirjoitushetkeä.

Palvelun avaus- ja kuukausimaksu määräytyvät valvontaan liitettävien toimittajien lukumäärän mukaan. Palvelun käyttäjämäärä ei ole rajattu.  Katso hinnasto tästä.

Tilaa Valvoja kirjautumalla Raportit-palveluun jos olet luonut palveluun käyttäjätunnukset.

Oletko uusi asiakas? Tilaa Valvoja-palvelu ensin aktivoimalla Raportit-palveluun käyttäjätunnukset.  Tilaa Valvoja uusi asiakas

Hyödyt:

  • Pääset eroon paperisten tilaajavastuulain edellyttämien dokumenttien tarkastamisesta ja tietojen säilyttämisestä.
  • Raportissa esitetään selkeästi ovatko yrityksen tilaajavastuulain mukaiset tiedot kunnossa vai eivät,  jolloin dokumenttikohtainen tulkinta poistuu.
  • Palvelu ilmoittaa automaattisesti sähköpostiin, mikäli toimittajien tiedoissa havaitaan puutteita, eikä tietoja tarvitse itse päivittää, ja tiedot ovat aina arkistoituna ja haettavissa ympäri vuorokauden.
  • Palvelusta voi lähettää automaattiviestejä toimittajille, jotka eivät ole vielä liittyneet mukaan.