Partnerprogrammet
Tilaajavastuu erbjuder olika gränssnitt som våra partners kan använda. Gränssnitten möjliggör överföring av data direkt från Tilaajavastuus register till partnerns egen tjänst. Gränssnittens dokumentation är på finska och/eller engelska och går att ladda ner på den finska sidan.
Dokumentation
Du kan använda dig av Beta.tilaajavastuu.fi –servern. Den lämpar sig för användning i produktutvecklings syfte både av partners och kunder. Både i produktions- och i betaversionen loggar användaren in med samma användaruppgifter. Vi kopierar inte nödvändigtvis samtliga användaruppgifter eller innehåll till betaversionen. Ifall du önskar aktivera dina användaruppgifter att fungera även i Betaversionen ber vi dig kontakta vårt partnerteam.
Raporttinoutaja gränssnitt
Raporttinoutaja filer
Korttivarasto gränssnitt
Demokort
Valtti specifikation
API dokumentation (arbetsversion)
Byggplatsregister gränssnitt
Erämies gränssnitt
Kulkuri gränssnitt
Tarkastaja gränssnitt
Tilaajavastuu Partner –logon får användas av alla våra partners. Logon kan bifogas till företagets egna webbsida och användas i företagets egen marknadsföring.  
Tilaajavastuu partner

Återförsäljare

Vi erbjuder anvarsfulla företagare möjligheten fungera som återförsäljare av Tilaajavastuus tjänster i sitt eget område.  Vårt mål är att förstärka den lokala försäljningen, och att tillsammans med återförsäljaren kunna erbjuda en bättre helhetslösning och säkerställa slutprodukten för våra kunder.  Du känner kunderna i ditt område, vi stöder dina mål och ser fram emot att  tjänsterna, expertisen och samarbetet säkrar både framgångsrik kundvård och försäljning.

Valet av återförsäljare baserar sig på ingående av kontrakt.

Certifiering

För att säkra kompatibilitet gällande Valttikorten och passerterminaler certifierar vi partnerföretagens terminaler. Certifieringen syftar till att säkerställa Valttikortens och de olika terminalernas kompatibilitet, och att där igenom kunna visa till de terminaler som som med säkerhet fungerar med Valttikorten.

Våra partners
Återförsäljare
3
Konsultering
2
Tilaajavastuu lösningar
27
Bokförningspartners
55
Veronumero lösningar
46
Valttikortti certifierade
10
Partneriteamet
Antti-Eemeli J. Mäkinen
Kommersiell kontakt
+358 50 354 8550
Våra partners
Gå med här
Kontakta oss