Suosittelutehdas

Suosittelutehdas on ilmainen palvelu tilaajalle, joka haluaa saada toimittajansa mahdollisimman vähällä vaivalla liittymään Luotettava Kumppani –ohjelmaan. Eniten palvelusta on hyötyä Valvoja-asiakkaille, sillä suosittelun kautta toimittajien tilaajavastuutietojen seuraaminen on helpompaa Valvoja-palvelun kautta, kun suuri osa omista toimittajista on suositeltu mukaan palveluun. Suosittelutehtaan minmilähetysmäärä on 10 kirjettä. Jos suositeltavien kokonaismäärä on alle kymmenen suosittelemme sähköpostilähetystä Raportit-palvelusta.

Valvoja-käyttäjän voi painamalla "Hae yritykset Valvojasta" -painiketta hakea kaikki valvonnassa olevien yritystten y-tunnukset automaattisesti. Asiakas vastaa itse toimittajien lisäämisestä Valvoja-palveluun.

                

Näin saat ilmaisen Suosittelutehtaan käyttöön:   

 

1.KIRJAUDU sisään  Raportit-palveluun

Suosittelutehdas toimii Tilaajavastuu.fi käyttäjätunnuksella

Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä, rekisteröidy tästä

 

2. SYÖTÄ SUOSITELTAVIEN YRITYSTEN YTUNNUKSET (min 10 kpl) TAI HAE NE SUORAAN VALVOJASTA

Kirjoita kenttään kaikki kutsuttavien yritysten y-tunnukset. Siirtymällä seuraavaan vaiheeseen teille ilmoitetaan listassa olevien y-tunnusten kokonaismäärä, Luotettava Kumppani -jäsenten määrä ja suositeltavien yritysten kokonaismäärä. Lähetyksestä poistetaan luonnollisesti kaikki tilauspäivänä jo liittyneet jäsenet.

 

3. HYVÄKSY SUOSITUSKIRJE JA VAHVISTA SUOSITTELU

Hyväksy suosituskirjeen sisältö painamalla "Lähetä suositukset" -painiketta.

4. SUOSITTELUKIRJEIDEN LÄHETÄMINEN 

Kirjeet lähetetään suosittelutehtaasta, mahdollisimman nopeasti käsittelyvaiheen jälkeen.  Saat sähköpostiisi vahvistuksen ja lisätietoja yhteydenottoa ja seurantaa varten.

Aloita suosittelu kirjautumalla sisään Raportit-palveluun.

Ota yhteyttä

Johannes Albäck

puh. 040 753 6788

Suosittelutehdas
 

suosittelu(at)tilaajavastuu.fi


 

Chat asiakaspalvelu Arkisin 9-17