Yritysraportti

Hae raportti

Voit hakea maksutta Tilaajavastuu.fi -yritysraportin Luotettava Kumppani -palveluun kuuluvasta yrityksestä. Saat palvelustamme ajantasaiset tilaajavastuutiedot ja ne näkyvät palveluumme rekisteröityneelle yritykselle.

Palvelu säästää sekä tilaajan että toimittajan aikaa ja vaivaa, kun tietoja ei tarvitse hakea ja toimittaa manuaalisesti. Luotettava Kumppani osoittaa tilaajalle toimivansa rehdisti näyttämällä omat tietonsa ajantasaisena palvelussamme.

Luo käyttäjätunnus Raportit-palveluun ja pääset hakemaan maksuttomat Tilaajavastuu.fi-yritysraportit.

Raportit -palvelu on avoinna arkisin klo 06.00-23.00 välisenä aikana.

Luo käyttäjätunnus tästä

Kirjaudu sisään

 


 

Hae luotto- ja luottoluokitustietoja  

Voit ostaa yritysten luottotietoja Valvoja- ja Raportit-palvelustamme. Luottotiedot-linkki ohjaa sinut valitsemaan haluamasi tiedot, jonka jälkeen siirryt ostamaan raportin palvelun toimittajan, kumppanimme Bisnode Finland Oy:n sivustolta. Tilaajavastuu tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden hakea tietoja ja Bisnode vastaa palvelun toimittamisesta asiakkaalle.

Bisnoden luottoluokitus osana Tilaajavastuu-raporttia, lue lisää tästä.

1. Luottokelpoisuustiedot 4,50 € + alv. Sisältää maksuhäiriöt ja julkiset merkinnät.

2. Luottoluokitustiedot 5,40 € + alv. Sisältää luottoluokituksen, luokitusten muutokset sekä perusteet luokitukselle.

3. Taloustietopaketin 15,30 € + alv. Sisältää luottoluokituksen, luokitusten muutokset, perusteet luokitukselle sekä lisäksi yrityksen taloustiedot, vastuuhenkilöt ja niiden kytkennät muihin suomalaisiin yrityksiin.

Pyydämme asiakkaitamme ottamaan yhteyttä kaikissa luottotietoihin liittyvissä asioissa palveluntarjoaja Bisnode Finland Oy:n asiakaspalveluun asiakaspalvelu(at)bisnode.fi