Luotettava Kumppani

Liity mukaan!

Täyttämällä valtakirjan,  yrityksesi antaa Tilaajavastuu:lle oikeuden hakea ja uusia tilaajavastuulaissa vaaditut asiakirjat yrityksesi puolesta.

Täytä valtakirja verkossa tai tulosta Valtakirjalomake  joka toimitetaan postitse Tilaajavastuu:lle,  postimaksu on maksettu valmiiksi.

Luotettava Kumppani -palvelu hoitaa toimittajan ja urakoitsijan puolesta tilaajavastuulain edellyttämien tietojen noutamisen eri rekistereistä ja pitää tiedot aina ajan tasalla. Tilaajan selvitysvelvollisuus ja vastuu ulkopuolista työvoimaa käytettäessä on määritelty tilaajavastuulaissa (1233/2006).

Palvelun vuoshinta on 100 € + alv ja se sisältää aiemmin maksulliset työterveyshuollon ja vastuuvakuutuksen tiedot.

Raportti julkaistaan heti valtakirjan käsittelyn jälkeen. Mikäli valtakirjasta puuttuu jokin tieto, raportin tila on ”tietoja odotetaan”,  kunnes kaikki tarvittavat tiedot ovat toimitettu. Tulkinnan muuttamista raportin tilasta voi nopeuttaa toimittamalla Tilaajavastuu:lle alle 10 päivää vanhat voimassaolo- ja maksutodistukset TyEL-, ja/tai YEL- vakuutuksista sekä todistuksen verojen maksamisesta.

Käytä Luotettava Kumppani -tunnusta.  Lue lisää tästä.

Voit markkinoida yrityksesi ohjelman jäsenyyttä Luotettava Kumppani -autotarroilla. Lisätietoja tarroista ja tilauksen pääset tekemään täältä.

Bisnoden luottoluokitus osaksi Tilaajavastuu-raporttia, lue lisää tästä.

Hyödyt

  • Yrityksesi on mukana tukemassa rehtiä kilpailua alallasi. Varmistamme että yrityksesi Luotettava Kumppani-raportti on maksutta haettavissa kaikille rekisteröityneille käyttäjille palvelusta. Raportin voi hyödyntää urakoitsijoiden kilpailutus- ja valintavaiheessa.
  • Voit käyttää Luotettava Kumppani -logoa kotisivuillasi ja muissa materiaaleissasi.
  • Tiedottamalla jo tarjousvaiheessa Luotettavasta kumppanuudesta säästät aikaa ja vaivaa kun tilaaja voi tarkistaa yrityksesi tiedot teidän puolestanne, suoraan palvelustamme.
  • Mikäli raportissa ilmenee selvitettävää Tilaajavastuu lähettää sinulle ilmoituksen siitä.

Täytämme tarvittaessa valtakirjalomakkeen puolestasi, soita 0600 301 349. Puhelun hinta on 1,52 €/min + pvm.