Kiinteistöala

Palvelu säästää kustannuksia tilaajavastuulain noudattamiseen liittyvässä raportoinnissa. Luotettava Kumppani -raportit ovat maksuttomia ja sopivat hyvin kiinteistöalan yrityksille tai isännöitsijälle. Palvelu varmistaa puolestasi, että toimittajat ovat hoitaneet yhteiskuntavelvoitteensa.

Koska raportit Luotettavista Kumppaneista ovat maksuttomia ja rekisteröityminen palvelun käyttäjäksi on myös maksutonta, palvelu sopii erittäin hyvin kiinteistöalan toimijoille.

Julkiset kiinteistöyhtiöt
Kiinteistöyhtiö, joka toimii esim. kaupungin liikelaitoksena, hyötyy sekä oman kaupungin että merkittävien rakennusliikkeiden mukaan suosittelemistaan kumppaneista. Kaupunkien ja kiinteistöyhtiöiden kannattaakin tehdä yhteistyötä yhteisen edun saavuttamiseksi.

Isännöitsijät
Luotettava Kumppani -raportit ovat maksuttomia ja sopivat erittäin hyvin isännöitsijäyritykselle, koska näin sen ei tarvitse erikseen tilittää eri asunto-osakeyhtiöille kerättyjä tilaajavastuuraportteja. Isännöitsijä voi kätevästi noutaa haluamansa raportit Tilaajavastuu.fi-palvelusta määräajoin.

Taloyhtiöt
Tilaajavastuu.fi tarjoaa asunto-osakeyhtiön hallitukselle kätevän tavan varmistaa, että valitut toimittajat ovat hoitaneet yhteiskuntavelvoitteensa ja ovat sikäli luotettavia. Asunto-osakeyhtiö voi edellyttää toimittajaltaan, että Tilaajavastuu.fi-raportti on noudettavissa ennen kuin sopimus tehdään esim. saneerausurakasta.

Useat kiinteistöalan toimijat ovat jo tulleet mukaan suosittelemaan Luotettava Kumppani -ohjelmaa toimittajilleen.

 

 

            

 

Raportit-palvelu