Laajennamme palvelujamme ja kansainvälistymme

Laajennamme palvelujamme sisällöllisesti ja maantieteellisesti yhdessä kumppaniemme kanssa. Tallinnan toimipisteemme hoitaa Baltian maista Pohjoismaiden työmarkkinoille tulevien velvoitteet kuntoon jo ennen maahan saapumista. Toimintamalli takaa, että yritykset hoitavat työntekijävelvoitteensa tilaajamaan tavan mukaan ja että pelisäännöt urakkakilpailussa ovat samat kaikille.

Luotettavalla Kumppanilla on hyvä maine

 

Visiomme ja arvomme

Ytimessä on luotettavuus ja auttaminen. Sanonta ”kaveria ei jätetä” on oikeasti arkipäivää meillä. Tyypillinen tilaajavastuulainen on rempseä ja huumorintajuinen ihminen, joka aidosti välittää kollegasta ja on inhimillinen. Toimintamme luonne vaatii ehdotonta luottamusta ja korkeaa moraalia.

  • Inhimillisyys
  • Kunnioitus
  • Rohkeus

Unelmamme mahdollistaa luotettavan ja työllistävän yritystoiminnan ilman turhaa byrokratiaa.

Tilaajavastuun tarina

Tilaajavastuulaki astui voimaan vuonna 2007. Työn tilaajalle se toi velvoitteen selvittää toimittajan taustatiedot. Rakennustoimialan liitot pohtivat keinoja helpottaa tilaajan selvitystyötä ja siitä alkoi silloisen Aspida Oy:n ja Rakennusteollisuus ry:n yhteistyö, jonka pohjalle rakentui tilaajavastuulakia tänä päivänä ajantasaisesti tulkitseva Luotettava Kumppani -palvelu. Hyvin käynnistynyt yhteistyö synnytti 2008 Aspidan perustalle Suomen Tilaajavastuu Oy:n. Enemmistöosakkaiksi perustettuun yhtiöön tulivat Rakentamisen Laatu RALA ry ja Sähkö- ja Teleurakoitsijaliitto STUL ry. Vuoden 2012 lopussa suoritettiin yritysjärjestely, jonka yhteydessä omistajapohja laajeni kattamaan myös Suomen Kiinteistöliitto ry:n, Talonrakennusteollisuus TRT ry:n ja Rakennusteollisuus RT:n. Tänään olemme Kiinteistö- ja rakennustoimialan työnantajajärjestöjen kokonaan omistama yhtiö.  

Teemme yhdessä töitä niin partneriemme ja muiden kumppaniemme kanssa sen eteen, että harmaan talouden torjunnan positiivinen vaikutus näkyy yhteiskunnassamme.