Luomme lisää menestymisen mahdollisuuksia

Tarjoamme palvelut tilaajavastuulain ja veronumerolain noudattamista varten. Toimitamme asiakkaillemme joko suoraan tai partneriemme kautta sähköisiä palveluita, jotka helpottavat organisaatioiden hallinnollisten velvoitteiden hoitamista.

Tilaajavastuu.fi
on Suomen suurin ja kattavin yrityksille suunnattu tilaajavastuulain edellyttämien tietojen rekisteri.
Veronumero.fi
helpottaa rakennus- ja kiinteistöalan tilaajia ja toimittajia hoitamaan lakisääteiset velvoitteensa.
Omistajamme ja Jäsenetusi
Rakennusteollisuus RT ry
Rakennusteollisuus RT ry on koko rakennusteollisuuden liittoyhteisö, joka muodostuu Rakennusteollisuus RT ry:stä keskusliittona ja siihen kuuluvista viidestä toimialasta. Viiden toimialan yhteensä yli 2600 jäsenyrityksen palveluksessa on lähes 55 000 henkilöä. Jäsenyritysten yhteenlaskettu liikevaihto on noin 15 miljardia euroa.
Talonrakennusteollisuus ry
Talonrakennusteollisuus ry toimii talonrakennusalan yritysten toimialayhdistyksenä Rakennusteollisuus RT:ssä. Talonrakennustoimialan tärkeimpiä tehtäviä on valvoa ja edistää jäsenyritystensä etuja työmarkkina- ja elinkeinopoliittisissa asioissa. Toimialan edunvalvonta käsittää muun muassa osallistumisen alaa koskevan lainsäädännön ja päätösten valmisteluun sekä aloitteiden ja esitysten laadinnan jäsenyritysten toiminnan edistämiseksi.
Suomen Kiinteistöliitto ry
Suomen Kiinteistöliitto ry:n jäsenet ovat asunto-osakeyhtiöt, kiinteistöosakeyhtiöt, asuinvuokratalojen omistajat sekä vuokranantajat. Kiinteistöliitto on kiinteistönomistajien edunvalvoja, kiinteistöalan asiantuntijaorganisaatio ja alan johtava vaikuttaja. Jäsenillä on käytössään alan tuorein tieto ja kiinteistöalaan erikoistuneiden asiantuntijoiden palvelut.
Sähkö- ja Teleurakoitsijaliitto STUL ry
Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:n jäseninä on 2000 sähkö-, tele- ja verkostourakoitsijaa ja noin 900 muuta sähköisen talotekniikan yritystä, jotka kuuluvat liiton 14 jäsenjärjestöön. Liitto toimii jäsenyritystensä edunvalvojana ja sähköalan tiedon tuottajana. Se on perustettu vuonna 1933.
Rakentamisen Laatu RALA ry
Rakentamisen Laatu RALA ry on kiinteistö- ja rakennusalan järjestöjen perustama toimija, jonka tavoitteena on parantaa rakentamisen laadun ja terveen kilpailun edellytyksiä. RALA kerää ja ylläpitää tiedon alan yrityksistä, arvioi niitä ja antaa pätevyyksiä ja luokituksia.
Rakli ry
RAKLI kokoaa yhteen kiinteistöalan ja rakennuttamisen vastuulliset ammattilaiset. Jäseninä ovat asuntojen, toimitilojen ja infrastruktuurin omistajia, rakennuttajia ja käyttäjiä tai näiden ammattimaisia edustajia. RAKLI on aktiivinen yhteiskunnallinen keskustelija ja vaikuttaja. Järjestö on mukana varmistamassa, että suomalainen toimintaympäristö kehittyy suotuisasti. RAKLI tarjoaa tietoa muun muassa kiinteistö- ja rakentamisalasta, sen suhdanteista ja muutoksista sekä parhaista käytännöistä.
Yhteistyökumppanit
Bisnode Finland Oy
Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry
Kustutaja Oü
Palkkaus.fi
Suomen Taloushallintoliitto ry
Järjestöt
Henkilöstöpalveluyritysten liitto ry
Isännöintiliitto
Koneyrittäjien liitto ry
Suomen Kuljetus- ja Logistiikka ry
Suomen Taksiliitto ry
Siirry sivuille
Lataa esite
Tutustu oppaaseen
Advisory board
Tilaajavastuun riippumattomat neuvonantajat auttavat meitä ja asiakkaitamme näkemään yhteiskunnallisten velvoitteiden ja sähköisten palveluiden tulevaisuuteen.
Bo Harald
e-palvelujen pioneeri, hallitusammattilainen
Eero Suomela
Taloushallinnon ja liike-elämän ammattilainen.
Hannu Lehtilä
Viestinnän ja yhteiskuntavastuiden ammattilainen
Petri Munkki
Digitaalisen markkinoinnin ja asiakaskokemuksen pioneeri
Mika Huhtamäki
Tilaajavastuun vtj, liiketoiminnan kehitys ja yhteiskuntasuhteet
Hallitus
Kim Kaskiaro
Toimitusjohtaja, Talonrakennusteollisuus ry
Harri Hiltunen
Toimitusjohtaja, Suomen Kiinteistöliitto ry
Olli-Heikki Kyllönen
Toimitusjohtaja, Sähkö- ja Teleurakoitsijaliitto STUL ry
Tapio Leinonen
Director, Finance and R&D, Terramare Oy
Jyrki Laurikainen
Toimitusjohtaja, Rakli ry
Vesa Immonen
Toimitusjohtaja, LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy