24.10.2017
Verohallinnolta rajoitettua palvelua Tilaajavastuulle

Päivitetty 9.11.2017 klo 11.00

Katko Verohallinnon verovelkatietojen toimituksissa on päättynyt. Luotettava Kumppani -asiakkaiden verotietoja on päivitetty 9.11.2017.


Verohallinto uudistaa tietojärjestelmäpalveluitaan marraskuun alussa, ja tästä aiheutuva palvelukatko vaikuttaa sekä nykyisiin että uusiin asiakkaisiimme. Katko vaikuttaa Luotettava Kumppani -asiakkaiden verotietojen päivittymiseen ja uusien Valttikorttien tilaamiseen.

Automaattinen verotietojen päivittäminen on tauolla 2.–13.11., ja tänä aikana emme saa päivitettyä verojen maksutietoa Luotettaville Kumppaneille. Pyydämme uusia Luotettava Kumppani -asiakkaitamme toimittamaan valtakirjan palveluun liittymiseksi lokakuun aikana, jotta saamme päivitettyä verojen maksutiedon ennen palvelukatkoa. Valtakirjan voi toimittaa käsin allekirjoitettuna postitse vastauslähetyskuoressa tai sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@tilaajavastuu.fi. Posti ei toimita kirjelähetyksiä tiistaisin, joten postitse valtakirja tulee lähettää viimeistään torstaina 26.10.

Verottaja toimittaa pyynnöstä verovelkatodistuksia 8.11. alkaen. Kiireellisiä päivityksiä varten voit toimittaa tuoreen verovelkatodistuksen asiakaspalveluumme sähköpostitse. Automaattinen verotietojen päivittäminen toimii 14.11. alkaen, joten Luotettava Kumppani -asiakkaiden verojen maksutieto päivittyy palveluumme automaattisesti tämän jälkeen.

Uusia veronumeroita ei merkitä veronumerorekisteriin eikä uusia veronumeroita anneta ajalla 1.–7.11.  Jos olet hankkimassa Valttikortteja, hae veronumero ja pyydä merkintää veronumerorekisteriin ennen katkoa tai välittömästi sen jälkeen. Ennen katkoa veronumerorekisteriin merkityt veronumerot löytyvät normaalisti veronumerorekisteristä myös katkon aikana, ja Ilmoita-palvelun veronumerotarkistus toimii normaalisti. Jos työntekijän veronumeroa ei ole merkitty veronumerorekisteriin ennen katkoa, ei Valttikortin tilaaminen työntekijälle onnistu katkon aikana.

Työntekijä- ja urakkaraporttien lähettäminen Työmaarekisteristä toimii normaalisti palvelukatkon aikana.

 

Pahoittelemme katkosta asiakkaillemme mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

 

Lisätietoa:

Verohallinto

https://www.vero.fi/tietoa-verohallinnosta/tietoa_verotuksest/verotuksen_muutoksia_201/rajoitettua-palvelua-1.-8.11/