29.9.2017
Valvoja-palvelun hinta ja käyttöehdot muuttuvat 01.11.2017 alkaen

Valvoja-palvelun hinta ja käyttöehdot muuttuvat 1.11.2017. Muutokset perustuvat palvelukokonaisuuden kehittämiseen ja uusien ominaisuuksien, kuten Bisnoden luottoluokitusten, lisäämiseen Valvoja-palveluun.

 

Uusi hinta, uusia ominaisuuksia

1.11.2017 alkaen Valvojan päänäkymästä on nähtävissä yritysten Bisnoden Rating-mallin mukainen luottoluokitus.

Bisnode Rating on automaattinen ja jatkuvapäivitteinen luottoluokitusjärjestelmä, jonka avulla voit seurata sopimuskumppaneidesi luottoluokitusta Bisnoden Rating -palvelun kautta sekä ostaa Bisnoden luottoluokitusraportteja. Valvoja-palvelussa näytetään valvotun yrityksen Rating-luokitus. Myöhemmässä vaiheessa tarjotaan myös suora linkki Bisnoden verkkopalveluun, josta käyttäjä voi ostaa Bisnoden luotto- ja yritystietoraportteja.  Valvoja-palvelussa näytettävä Rating-luokitus päivittyy automaattisesti vähintään viikottain, ja on siksi ajantasainen ja objektiivinen työkalu yritysten keskinäiseen vertailuun sekä riskienhallintaan.

Rating-palvelu sisältyy automaattisesti Valvoja-tilauksiin, joissa hinnoittelu perustuu valvottavien y-tunnusten määrään (palvelutasot XS-L). Rating-tieto on saatavilla lisämaksullisena valinnaisena palveluna Valvoja-tilauksiin, joissa valvottujen y-tunnusten määrä on rajoittamaton.

Uudistusten vuoksi olemme tarkistaneet Valvoja-palvelun hinnan, ja se koskee XS – L -palvelutasoja käyttäviä asiakkaitamme. Valvoja-palvelun edellinen hinnantarkistus toteutettiin vuonna 2014. 1.11.2017 alkaen voimassaolevaan hinnastoon voit tutustua alla olevan linkin kautta: https://www.tilaajavastuu.fi/fi/palvelumme/hinnasto/

Päivitetty hinta huomioidaan automaattisesti seuraavalla laskullasi.

 

Muutetut Valvoja-palvelun erityisehdot

Uudistusten myötä olemme päivittäneet myös Valvoja-palvelun sopimusehtoja. Valvoja-palvelun uudet käyttöehdot tulevat voimaan nykyisille asiakkaille ja uusille asiakkaille 1.11.2017 alkaen.

Muutosten tarkoituksena on selkeyttää Valvojan sopimusehtoja sekä auttaa palvelun käytön tehostamisessa. Valvoja-palvelun irtisanomiseen ja raporttiarkiston tilaamiseen liittyviä ehtoja on tarkennettu, ja uutena kohtana ehtoihin on lisätty yllä kuvattu ”Luottoluokitustieto” sekä ”Suosittelutehdas”, joka mahdollistaa vuosittaisten suosittelukampanjoiden toteuttamisen.

Suosittelutehtaan tarkoituksena on auttaa asiakasta tehostamaan Valvojan käyttöä suosittelemalla Luotettavaksi Kumppaniksi liittymistä asiakkaan niille yhteistyökumppaneille, jotka eivät vielä ole Luotettavia Kumppaneita. Suosittelu on asiakkaalle maksutonta. Tilaajavastuu laatii suosittelussa käytettävät kirjepohjat ja hyväksyttää ne asiakkaalla ennen suosittelun toteuttamista. Suosittelut toteutetaan Tilaajavastuun kulloinkin päättämällä tavalla.

Syksyn myötä olemme tehneet muitakin päivityksiä palveluumme. Luotettava Kumppani -raporteilta on lokakuun alusta alkaen nähtävissä myös tieto yrityksen liikenneluvista. Lisäksi RALA-otteen ulkoasua päivitetään ja YTJ-tietojen tietolähteenä on vastedes Asiakastieto.

 

https://www.tilaajavastuu.fi/fi/valvoja-palvelun-erityisehdot/

Jos sinulla on kysyttävää, pyydämme ottamaan yhteyttä osoitteeseen valvoja@tilaajavastuu.fi.