2.10.2017
Uudistuksia Luotettava Kumppani -raportilla

Luotettava Kumppani -raportti parani juuri entisestään: teimme torstaina 28.9.2017 päivityksen, jonka myötä uutena tietona raporteilla näkyvät tiedot yritysten liikenneluvista. Lisäksi teimme muita pieniä päivityksiä, jotka koskevat raportin tietolähteitä ja ulkoasua.

 

Tiedot liikenneluvista näkyvät nyt niillä Luotettavilla Kumppaneilla, joiden liikennelupatiedot löytyvät valtakunnallisesta liikennelupajärjestelmä VALLU:sta. Raportille lisätään tiedot tavaraliikenneluvista (kotimaan tavaraliikennelupa, yhteisölupa, traktoriliikennelupa), joukkoliikenneluvista (sekä joukkoliikenteen yhteisölupa) ja taksiluvista. Saamme tiedot automaattisesti VALLU:sta, eli liikenneluvan lisäämistä ei tarvitse erikseen pyytää. Ominaisuus on maksuton, ja sen myötä yhdeltä raportilta on löydettävissä entistä enemmän tietoa.

 

Teimme myös pieniä muutoksia raportin tietolähteisiin ja ulkoasuun. Vastedes saamme YTJ-tiedot Suomen Asiakastiedolta, ja tietojen päivittymisen osalta ainoa muutos on raportille merkityn tietolähteen vaihtuminen. Lisäksi RALA-otteen ulkoasu on päivitetty entistä selkeämmäksi.