25.8.2017
Tilaajavastuu mukana MyData 2017 -tapahtumassa

Tilaajavastuu on kumppanina mukana MyData 2017 -konferenssissa. Se järjestetään 30.8. – 1.9. Helsingissä ja Tallinnassa. Tapahtuma kerää yhteen yli 1 000 kansainvälistä liiketoiminnan, tutkimusyhteisöjen ja julkishallinnon yritysten edustajaa pohtimaan henkilötietojen hallintaa.

 

MyData-konferenssi järjestetään tänä vuonna toista kertaa. Viime vuonna 670 alan pioneeria kokoontui Helsingin Kulttuuritalolle. MyData 2016 -konferenssin esitykset ovat katsottavissa YouTubessa. Koska henkilöön liittyvän tiedon hyödyntäminen muokkaa merkittävästi liiketoimintaa, oli tarve konferenssin uudelleen järjestämiselle ilmeinen. Pohdittavia teemoja ovat esimerkiksi eettinen näkökulma, teknologiset vaatimukset ja EU:n tuleva tietosuoja-asetus GDPR.

 

Tänä vuonna konferenssi laajenee kahden kaupungin alueelle, Tallinnaan ja Helsinkiin. Laajeneminen Tallinnaan on luontevaa ottaen huomioon, että kaupungit tekevät paljon yhteistyötä digitaalisten järjestelmien luomisessa ja tiedonsiirron yhteensovittamisesa. Viro on myös EU-puheenjohtajamaa vuoden 2017 loppupuolen.

 

Tilaajavastuu on yksi tapahtuman kumppaneista. Tervetuloa tapaamaan meitä!

 

Lisätietoja tapahtumasta voit lukea täältä.