14.11.2017
Suomen Vahvimmat -sertifikaatti Luotettava Kumppani -raportille

Tilaajavastuun ja Suomen Asiakastiedon tiedote 14.11.2017

Tiedote 14.11.2017

Suomen Vahvimmat -sertifikaatti Luotettava Kumppani -raportille

Suomen Asiakastieto Oy ja Suomen Tilaajavastuu Oy ovat sopineet yhteistyöstä, jonka ansiosta Suomen Vahvimmat -sertifikaatti on mahdollista liittää Luotettava Kumppani -raportille. Luotettava Kumppani -raporttia käytetään tilaajavastuulain edellyttämien tietojen selvittämiseen esimerkiksi alihankkijoista.

Yhteistyön ansiosta Suomen Vahvimpiin kuuluvilla yrityksillä on entistä paremmat mahdollisuudet hyödyntää sertifikaattia yrityksensä luotettavuuden osoittamiseen.

Suomen Vahvimmat -sertifikaatti ansaitaan, ja se kannattaa myös näyttää

Jos yritykselläsi on oikeus Suomen Vahvimmat -sertifikaatin käyttämiseen, kannattaa se liittää Luotettava Kumppani -raportille. Suomen Vahvimmat -sertifikaatti kertoo, että yrityksen toiminta on kannattavalla pohjalla ja sen avulla on mahdollista erottua esimerkiksi tarjouskilpailuissa. Suomen Vahvimmat -sertifikaattiin oikeuttaa vahva luottoluokitus (A+-AAA). Saat lisättyä Suomen Vahvimmat -sertifikaatin Luotettava Kumppani -raportille tilaamalla palvelun Suomen Asiakastiedolta.

”Asiakkaamme ovat pitkään toivoneet Suomen Vahvimmat -sertifikaatin lisäämistä Luotettava Kumppani -raportille. Olen erittäin iloinen, että voimmekin nyt tarjota asiakkaillemme ja suomalaisille yrityksille entistä paremmat mahdollisuudet osoittaa vahvuutensa. Kun yritystä hoidetaan vastuullisesti, ja sen taloudelliset rakenteet ovat kunnossa, on helppoa lähteä rakentamaan pitkäikäisiä ja kaikkien osapuolten kannalta toimivia kumppanuuksia”, kertoo Suomen Asiakastieto Oy:n kehityspäällikkö Meeri Kantola

Luotettava Kumppani -palvelu auttaa yrityksiä lain vaatimusten noudattamisessa

Suomen Tilaajavastuu Oy tarjoaa palvelut tilaajavastuulain ja veronumerolain noudattamista varten. Tilaajavastuulaki astui voimaan vuonna 2007. Työn tilaajalle se toi velvoitteen selvittää esimerkiksi alihankkijan taustatiedot. Luotettava Kumppani -palvelu sai alkunsa, kun rakennustoimialan liitot pohtivat keinoja helpottaa selvitysvelvoitteiden täyttämistä. Se kokoaa tilaajavastuulain vaatimat tiedot yhteen raporttiin ja helpottaa näin huomattavasti yritysten työtä. Yhteistyö synnytti v. 2008 Suomen Tilaajavastuu Oy:n, ja enemmistöosakkaiksi perustettuun yhtiöön tulivat Rakentamisen Laatu RALA ry ja Sähkö- ja Teleurakoitsijaliitto STUL ry.

”Luotettava Kumppani -palvelu on rakennettu, jotta yritykset voisivat helposti selvittää kaikki lain edellyttämät tiedot alihankkijoistaan. Suomen Vahvimmat -sertifikaatti on hyvä lisä tähän raporttiin, koska se kertoo yrityksen taloudellisesta vakaudesta”, Johannes Albäck Tilaajavastuu Oy:stä toteaa.

Lisätietoja: 
Suomen Asiakastieto Oy
Meeri Kantola
liiketoiminnan kehityspäällikkö
puh. 0102707204
meeri.kantola@asiakastieto.fi

Tilaajavastuu Oy
Johannes Albäck
puh. 040 753 6788
johannes.alback@tilaajavastuu.fi

 

Suomen Asiakastieto Oy on yksi Suomen johtavista yritysjohdon, taloushallinnon, riskienhallinnan sekä myynnin ja markkinoinnin tietopalvelujen toimittajista. Suomen Asiakastieto auttaa yrityksiä tehostamaan päätöksentekoprosesseja ja asiakkuuksien hallintaa automatisoiduilla yritys- ja luottotietoratkaisuilla.

Suomen Tilaajavastuu Oy on vuonna 2007 perustettu yritys, joka tarjoaa asiakkailleen joko suoraan tai partneriensa kautta sähköisiä palveluita, jotka keventävät hallinnollisen työn määrää ja lisäävät tiedon luotettavuutta. Tilaajavastuu on kiinteistö- ja rakennustoimialan työnantajajärjestöjen kokonaan omistama yhtiö. Yrityksessä on 43 työntekijää ja vuonna 2016 liikevaihto oli 9,7 m€.