13.6.2019
Signspace API on käyttövalmis

Sähköisen allekirjoituksen alustapalvelumme SignSpace täysipainoinen tuotantoversio julkaistiin alkuvuodesta. SignSpace kehittäjätiimi on paiskinut koko kevään töitä palvelun jatkokehittämiseksi ja nyt meillä on hyviä uutisia: SignSpace API on vihdoin käyttövalmis! SignSpace API:lla asiakkaanne voivat allekirjoituttaa sopimuksia sekä muita dokumentteja helposti ja luotettavasti. Samaan palvelupakettiin kuuluu myös allekirjoitettujen dokumenttien arkistointi kymmeneksi vuodeksi.

Kiinnostaako SignSpaceen tutustuminen?

Meillä on ilo ilmoittaa, että Tilaajavastuun partneriohjelmaan kuulumisen etuna yhteistyökumppanimme ovat oikeutettuja saamaan SignSpace käyttöönsä osana partneriohjelman vuosimaksua aina 20 käyttäjän lisenssiin asti. Mikäli olette kiinnostuneet kokeilemaan SignSpace käyttöä, voitte aktivoida lisenssinne SignSpacen verkkosivuilta. SignSpace API:n rajapintatunnuksen ja käyttöoikeudet voitte tilata yrityksellenne sähköpostitse partneritiimiltämme osoitteesta partnerit@tilaajavastuu.fi

Toivomme, että mahdollisimman moni yhteistyökumppanimme päättää SignSpace myötä tarjota asiakkailleen mahdollisuuden vahvaan sähköiseen allekirjoitukseen.

Lisätietoa ja hinnaston asiakkaitanne varten löydätte täältä.