7.5.2019
Partneri, tervetuloa mukaan MyData-pilottiin!

Suomen Tilaajavastuu Oy, Liikenne- ja viestintävirasto Traficom sekä Liikennelabra ovat käynnistäneet yhdessä pilottiprojektin, jossa kuljettajat voivat itse jakaa ja hallinnoida omia ajokorttitietojaan.

Kuljettajien jakamat ajokorttitiedot varmennetaan suoraan Traficomin rekisteristä ja ne ovat luettavissa Valttikorttia hyödyntämällä Tilaajavastuun Taitorekisteristä. Osallistuminen on täysin maksutonta niin Tilaajavastuun kumppaniyrityksille, kumppanin järjestelmää hyödyntäville asiakkaille kuin ajolupansa jakaville kuljettajille.

Kokeilussa kuljettajat voivat jakaa tietojaan Mun tiedot -palvelussa, jossa kuljettajalta pyydetään lupaa ajo-oikeustietojensa hyödyntämiseen teollisuus- ja rakennustyömaakäytössä. Kokeilun tarkoituksena on helpottaa ammattikuljettajien työarkea sekä parantaa työmaiden turvallisuutta ja tehokkuutta. Kokeiluun otetaan mukaan korkeintaan 200 kuljettajaa.

Osaako järjestelmänne jo hyödyntää Taitorekisteriä Valttikortin avulla? Oletteko kiinnostuneita liittymään pilottiin mukaan?

Esivaatimukset:

  • Perusymmärrys MyData-konseptista.
  • Mahdollisuus osallistaa Tilaajavastuun kumppanin asiakkaita TAI asiakkaiden kuljettajia tähän pilottiprojektiin.
  • Mahdollisuus integroitua Taitorekisteriin, Traficomilta varmennettujen ajokorttitietojen näyttämiseksi esimerkiksi kulunvalvontajärjestelmissä (tiedot voidaan lukea myös Taitorekisteri-mobiilisovelluksella).

Kun esivaatimukset täyttyvät ja olette kiinnostuneita, ottakaa yhteyttä!