30.8.2017
Huoltokatkoja Tilaajavastuun palveluissa torstaina 31.8.

Tilaajavastuun palveluissa esiintyy huoltokatkoja torstaina 31.8.2017 sekä aamuyöllä että illalla. Katkot johtuvat palvelinsalitarjoajamme suorittamista huoltotöistä ja palveluidemme päivitystöistä.

 

Ensimmäiset katkokset voivat esiintyä aamuyöllä klo 01 – 03 välisenä aikana, kun palvelinsalitarjoajamme suorittaa huoltotöitä. Huoltotöiden aikana palvelumme ovat käytettävissä, mutta ajoittaisia katkoja saattaa silti ilmetä.

 

Toinen käyttökatko on torstai-iltana klo 17, jolloin päivitämme Ilmoita-palvelua ja Työmaarekisteriä. Päivitystyö kestää arviolta kaksi tuntia, ja Ilmoita-palvelu ja Työmaarekisteri ovat sen aikana poissa käytöstä. Huoltokatko johtuu päivitystöistä, joiden myötä palveluihimme tulee uusia ominaisuuksia. 1.9.2017 alkaen Ilmoita-palvelun kautta on mahdollista lähettää työsuojeluviranomaisille ennakkoilmoitus lähetetystä työntekijästä. Lisäksi 1.9.2017 alkaen Ilmoita-palvelun kautta voi tilata ePerehdytyksen suoritusoikeuden yrityksen työntekijöille. ePerehdytys on rakennusalan yhteinen, sähköinen yleisperehdytys, jonka kehittämisestä vastaavat Rakennusteollisuus RT:hen kuuluvat Rakennusmedia ja RATEKO. ePerehdytyksestä tiedotetaan myöhemmin lisää. Päivitystöiden yhteydessä tehdään myös yleisiä käyttöliittymäparannuksia.

 

Pahoittelemme huoltotöistä asiakkaillemme aiheutuvaa haittaa. Tiedotamme katkon etenemisestä lisää täällä.