15.6.2017
Asiakastiedote: päivityksiä Työmaarekisteriin 14.6.2017

Työmaarekisteriin tehtiin sen käyttöä helpottavia uudistuksia keskiviikkona 14.6.2017. Päivityksen myötä parannuksia tehtiin sekä toimittajaketjun visuaaliseen esitystapaan että Työmaarekisterin raportointitoiminnallisuuteen.

 

Työmaarekisterin uusia ominaisuuksia ovat:

 

  • Palvelun visuaalista toimittajaketjua on viilattu entistä informatiivisemmaksi. Toimittajaketjussa erottuvat jatkossa selkeästi sekä työmaalle merkitty päätoteuttaja ja rakennuttaja että ne sopimukset, jotka ovat työmaalla vailla tilaajaa.

 

  • Verohallinnon pyynnöstä Työmaarekisteristä lähetettäville raporteille merkitään jatkossa työmaan osoite aina, kun sellainen on työmaan perustietoihin lisätty. Työmaan osoitteen ilmoittaminen auttaa Verohallintoa tunnistamaan ja yhdistämään eri järjestelmistä ja eri työmaan tunnisteilla lähetetyt urakka- ja työntekijäraportit. Työmaan hallinnoijan merkitsemällä työmaan osoitteella on siis jatkossa entistä suurempi merkitys.

 

  • Työmaarekisteristä voi jatkossa tehdä raportointia jokainen tiedonantovelvollinen yritys, jolla on suomalainen y-tunnus, huolimatta yrityksen kotivaltiosta. Päivitys siirtää järjestelmää taas askelen kohti kansainvälisempää toimintaa.