Luotettava Kumppani -raportin julkistaminen

Yrityksesi maksuton raportti on poimittavissa palvelustamme heti valtakirjan käsittelyn jälkeen. Asiakaspalvelumme käsittelee kaikki valtakirjat  saapumispäivää seuraavaan arkipäivään mennessä.

Voit tarkastaa yrityksesi raportin tilan kirjautumalla Raportti -palveluumme noin 3 päivän kuluttua siitä, kun olet postittanut valtakirjan meille.

Vero- ja eläkevakuutustiedot päivittyvät järjestelmäämme noin viikon kuluessa, joten  yrityksesi raportti on toistaiseksi ”Tietoja odotetaan” –tilassa. Näin on raportilla aina, jos jokin tieto vielä puuttuu tai tietoja odotetaan tietolähteestä.

Jos haluat nopeuttaa yrityksesi tietojen päivittymistä raportillasi, pyydämme sinua toimittamaan meille alle 10 päivää vanhan TyEL-vakuutuksen virallisen voimassaolo- ja maksutodistuksen. Todistuksen saat yrityksesi eläkevakuutusyhtiöltä.

Mikäli yritykselläsi on palkattua työvoimaa, toimitathan meille myös todistuksen lakisääteisen tapaturmavakuutuksen järjestämisestä, joka on enintään 3kk vanha.

Todistukset voit toimittaa asiakaspalveluumme, asiakaspalvelu@tilaajavastuu.fi

 

raportti

            tv-rap

 


Hyödynnä Luotettava Kumppani jäsenyytesi

Voit hyödyntää Luotettava Kumppani -raporttia kilpailutusvaiheessa esimerkiksi  tarjouksen  liitteenä tai tiedottaa tilaajallesi, joka voi hakea raportin suoraan palvelustamme.

Luotettava Kumppani -jäsentunnusta saavat käyttää palveluun liittyneet yritykset. Tunnuksen voit lisätä kaikkiin yrityksesi mainosmateriaaleihin ja ladata kotisivuillesi. Luotettava Kumppani -tunnus antaa toiminnastasi luotettavan ja rehellisen kuvan.

Lue lisää