Luotettava Kumppani -raportin julkistaminen

Yrityksesi maksuton raportti on poimittavissa palvelustamme heti valtakirjan käsittelyn jälkeen. Asiakaspalvelumme käsittelee kaikki valtakirjat  saapumispäivää seuraavaan arkipäivään mennessä.

Voit tarkastaa yrityksesi raportin tilan kirjautumalla Raportti -palveluumme noin 3 päivän kuluttua siitä, kun olet postittanut valtakirjan meille.

Vero- ja eläkevakuutustiedot päivittyvät järjestelmäämme noin viikon kuluessa, joten  yrityksesi raportti on toistaiseksi Tietoja odotetaan -tilassa. Näin on raportilla aina, jos jokin tieto vielä puuttuu tai tietoja odotetaan tietolähteestä.

Jos haluat nopeuttaa yrityksesi tietojen päivittymistä raportillasi, pyydämme sinua toimittamaan meille alle 10 päivää vanhan TyEL-vakuutuksen virallisen voimassaolo- ja maksutodistuksen. Todistuksen saat yrityksesi eläkevakuutusyhtiöltä.

Mikäli yritykselläsi on palkattua työvoimaa, toimitathan meille myös todistuksen lakisääteisen tapaturmavakuutuksen järjestämisestä, joka on enintään 3 kuukautta vanha.

Todistukset voit toimittaa asiakaspalveluumme osoitteeseen asiakaspalvelu@tilaajavastuu.fi

raportti

            tv-rap

 


Hyödynnä Luotettava Kumppani -jäsenyyttäsi

Voit hyödyntää Luotettava Kumppani -jäsenyyttäsi kilpailutusvaiheessa esimerkiksi liittämällä Luotettava Kumppani -raporttisi tarjouksen liitteeksi tai neuvomalla tilaajasi hakemaan raportin suoraan palvelustamme.

Luotettava Kumppani -logoa saavat käyttää palveluun liittyneet yritykset. Tunnuksen voit lisätä kaikkiin yrityksesi mainosmateriaaleihin ja ladata kotisivuillesi. Luotettava Kumppani -logo antaa toiminnastasi luotettavan ja rehellisen kuvan.

Lue lisää