Partneriohjelma
Tilaajavastuu tarjoaa useita erilaisia liityntöjä Partnereiden käyttöön. Liitynnät, eli rajapinnat mahdollistavat saumattoman tiedonsiirron suoraan Tilaajavastuun palveluista rakennusalan palveluntarjoajan käyttöön.
Dokumentaatio
Käytössäsi on Beta.tilaajavastuu.fi– ja Beta.veronumero.fi -palvelimet. Tuotanto- ja beta-ympäristöihin kirjaudut samalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Tuotantoympäristöön luotuja uusia tunnuksia ei automaattisesti replikoida betaan. Jos tarvitset beta-ympäristöön käyttäjätunnuksen, ota yhteyttä partneritiimiin. Liitynnät, eli rajapinnat mahdollistavat saumattoman tiedonsiirron suoraan Tilaajavastuun palveluista partnerien käyttöön.
Raporttinoutaja rajapinta
Raporttinoutaja tiedostot
Korttivarasto rajapinta
Korttivarasto demokortit
Valttikortti määrittely
Tarkastaja rajapinta
Työmaarekisteri rajapinta
Kulkuri rajapinta
Erämies rajapinta
Taitorekisteri_API_beta
Taitorekisteri_API_beta_credentials
Tilaajavastuu Partneri –tunnus on kaikkien partneriohjelmaan liittyneiden yritysten käytettävissä. Lisää tunnus kotisivuillesi ja hyödynnä sitä markkinoinnissasi. Partnerina saat hyödyn Tilaajavastuun brändistä, hyvin kehitetyistä palveluista sekä järjestelmistä, jota kehitämme jatkuvasti eteenpäin.  
Tilaajavastuu partneri

Jälleenmyyjä

Vastuullinen yrittäjä, kutsumme sinut jälleenmyymään Tilaajavastuun palveluita omalla alueellasi. Tavoitteemme on vahvistaa paikallista myyntiä ja varmistaa loppuasiakkaalle lisäarvoa paremmalla kokonaisratkaisulla. Sinä tunnet alueesi asiakkaat, me tuemme tavoitteitasi ja odotamme palvelujemme: Työmaarekisterin, Työmaa-avaimen, Valttikortin että Finvoice-laskumallin tukipalveluiden ja toteutuksen osaamista onnistuneen myynnin ja asiakashoidon varmistamiseksi.

Jälleenmyyjän valinta pohjaa sopimukseen Tilaajavastuun kanssa. Jälleenmyyjä hoitaa asiakkuuden kokonaan itse tai siirtää asiakkuuden Tilaajavastuulle. Valittu malli vaikuttaa maksettaviin komissioihin.

Valttikortti sertifiointi

Valttikorttien yhteensopivuuden varmistamiseksi sertifioimme kaikki päätelaitteet. Sertifioinnin tarkoituksena on varmistaa Valttikorttien yhteensopivuus laitteissa ja samalla kertoa mitkä päätelaitteet toimivat varmasti. Kun laite on havaittu kykeneväksi lukea Valttikorttia, se tulee hyväksytyksi tuettujen laitteiden listalle.

Tästä viestimme, lue lisää ajankohtaista osiosta!

Partneritiedotteet

 

Partnerimme
Jälleenmyynti
6
Konsultointi
4
Tilaajavastuu ohjelmaratkaisut
29
Tilitoimistopartnerit
37
Veronumero ohjelmaratkaisut
48
Valttikortti sertifioidut
11
Partneritiimi
Antti-Eemeli J. Mäkinen
Tekniset yhteydenotot
+358 50 354 8550
Mikko Vaahtola
Rajapinta tunnukset
+358 40 564 3433
Jocke Flander
Uudet partnerit
+358 40 563 2690
Partnerimme
Liity partneriksi tästä
Ota meihin yhteyttä