Partneriohjelma
Tarjoamme useita erilaisia rajapintaliityntöjä partnereidemme käyttöön. Rajapinnat mahdollistavat saumattoman tiedonsiirron suoraan Tilaajavastuun palveluista itse palveluntarjoajan käyttöön.
Partnerimme
Partnerimme tarjoavat laajasti erilaisia ratkaisuja ja palveluita monilla eri toimialoilla.
Tunnukset ja yhteysosoitteet
Voit tilata rajapintatunnukset ja yhteysosoitteiden tiedot ottamalla meihin yhteyttä.
Korttivarastossa on tiedot kaikista aktivoiduista Valttikorteista. Korttivarasto on rajapinta vahvistettujen henkilökorttien todentamiseen.
Voit tallentaa työmaahan liittyvät urakka-/laskutustiedot Erämies API:n kautta ja työmaan kulkutiedot Kulkuri API:n kautta Työmaarekisteriin. Työmaarekisterin kautta voit näppärästi lähettää suoraan Verohallinnolle urakkaraportin ja työntekijäraportin, jotka muodostuvat automaattisesti tallentamiesi urakka-/laskutustietojen ja kulkuleimatietojen perusteella.
Raporttinoutaja API:n kautta voit hakea järjestelmääsi kaikkien Luotettava Kumppani -yritysten Tilaajavastuu-raporttien tiedot XML ja PDF-muodossa. Voit näyttää järjestelmässäsi Tilaajavastuu-raporttien ajantasaisen tilan käyttäjän kaikkien toimittajayritysten osalta tai hakea yrityksen Tilaajavastuu-raportin hankintajärjestelmässä tarjouspyyntöä tehdessä.
Taitorekisteri API:sta voit hakea järjestelmääsi työntekijän pätevyydet kätevästi yhdestä paikasta. Taitorekisteri sisältää muun muassa tulityöluvat, sähkötyöluvat ja työturvallisuuskortin, jotka on varmennettu suoraan rekisterinpitäjiltä. Yleisten pätevyyksien lisäksi Taitorekisteriin voidaan lisätä myös yrityskohtaisia pätevyyksiä. Työntekijän pätevyydet voit tarkastaa järjestelmässäsi esimerkiksi työntekijää työmaalle perehdytettäessä tai ennen tiettyä pätevyyttä vaativan työtehtävän aloittamista. Myöntääkö sinun yrityksesi sertifioituja pätevyyksiä työntekijöille? Taitorekisteri API:lla voit tallentaa yrityksesi myöntämät pätevyydet koko Suomen Tilaajavastuu Oy:n partneriekosysteemin käytettäväksi.
Työmaarekisteri API:n kautta voit järjestelmässäsi perustaa työmaita ja muokata hallinnoimiesi työmaiden tietoja Tilaajavastuun Työmaarekisterissä. Mikäli sinulla tai asiakkaallasi on jo Tilaajavastuun Työmaarekisteri käytössä, voit helposti hakea Työmaarekisteri API:n kautta listan työmaista ja ladata niiden tiedot suoraan järjestelmääsi. Voit myös tallentaa työmaahan liittyvät urakka-/laskutustiedot Erämies API:n kautta ja työmaan kulkutiedot Kulkuri API:n kautta Työmaarekisteriin. Työmaarekisterin kautta voit näppärästi lähettää suoraan Verohallinnolle urakkaraportin ja työntekijäraportin, jotka muodostuvat automaattisesti tallentamiesi urakka-/laskutustietojen ja kulkuleimatietojen perusteella.
Valttikortti on RFID-tunnisteen sisältävä älykortti, jota voi hyödyntää erilaisissa kulunvalvonnan järjestelmäratkaisuissa. Valttikortin tiedot voit hakea järjestelmääsi Korttivarasto API:sta Valttikortilta lukijalaitteella luetulla RFID-tunnisteella tai viivakoodilla. Järjestelmäsi käyttötapauksista ja tietotarpeista riippuen voit myös täydentää Valttikortilla olevia työntekijätietoja Person API -henkilötietorajapinnastamme. Person API:n kautta voit esimerkiksi hakea järjestelmääsi työmaan päätoteuttajana toimivaa asiakastasi varten kaikki Verohallinnon työntekijäraportille tarvittavat tiedot.
Liity tästä
Liity tästä
Liity tästä
Partneritunnus
Tilaajavastuu Partneri-tunnus
Lisää tunnus kotisivuillesi ja hyödynnä sitä markkinoinnissasi. Partnerina saat hyödyn Tilaajavastuun brändistä, hyvin kehitetyistä palveluista sekä järjestelmistä, jota kehitämme jatkuvasti eteenpäin.
Lataa tunnus