Partnerimme

Tilaajavastuu ratkaisut

Admicomin talotekniikka ja rakennusalalle kehittämä toiminnanohjausjärjestelmä Adminet on netissä toimiva palvelu, jossa rutiinit on automatisoitu tarjouslaskennasta kirjanpitoon. Palvelukokonaisuuteen sisältyvät taloushallinnon, projektinhallinnan, materiaalihallinnan, palkkahallinnon ja johtamisen työkalut sekä koulutus- ja kehittämispalvelut.

Lue lisää

Admicom Oy

Alphacom tuottaa yritysasiakkaille suunnattua a l i s o n ICT-ratkaisua,
joka kattaa kaiken asiakasyrityksen ICT-infrastruktuuriin liittyvän tekniikan ja palvelun.

Lue lisää

Alphacom Finland Oy

Atentis Oy tarjoaa yrityksille mahdollisuuden ulkoistaa lakivelvoitteiden hoitamisen. Missiona on poistaa kokonaan aikaavievä byrokratia, jotta yritykset voivat keskittyä olennaiseen. Palvelukokonaisuus koostuu kahdesta asiantuntijapalvelusta, OmaValvoja (tilaajavastuulaki) ja OmaIlmoittaja (verotusmenettelylaki).

Lue lisää

Atentis Oy

Buildercom tarjoaa tilaajille ja rakennuttajille helppokäyttöisen BEM-Ilmoitin palvelun, joka on integroitavissa niin projektipankkiin, huoltokirjaan kuin taloushallinnon järjestelmiin sekä Suomen Tilaajavastuun Työmaarekisteriinkin.

Lue lisää

Buildercom

Cloudia on suomalainen, vakavarainen ja hallitusti kasvava ohjelmisto- ja palveluyritys jonka toiminta perustuu vahvaan julkisen sektorin asiantuntemukseen sekä teknologiseen edelläkävijyyteen – intohimona on tuottaa säästöä ja tehokkuutta asiakkaille. Cloudia on hankintojen digitalisoinnin asiantuntija.

Lue lisää

Cloudia Oy

Cramo Control – valvontaratkaisujen Cramo VALVOMO –sähköinen läsnäolon- ja kulunvalvontaohjelma mahdollistaa muun muassa kulkutapahtumien ja työaikojen seurannan ja raportoinnin, urakoitsijaketjujen hallinnan, esitäytettyjen perehdytyslomakkeiden tulostamisen perehdytystä varten sekä kulkulupien hallinnan ja valvonnan. Se myös koostaa monipuolisia raportteja: työntekijäluettelot, urakoitsijaluettelot, henkilöstön luvat ja pätevyydet, läsnäolonvalvontatapahtumat ja työaikaraportit.

Lue lisää

Cramo Finland Oy

Elisa Appelsiini on korkean osaamisen IT-palvelutalo. Yli 350 IT-alan ammattilaisen voimin tuotamme monipuolisia tietotekniikan työn tuottavuus, konsultointi- ja ulkoistuspalveluja. Kehitämme myös asiakkaidemme liiketoimintaa tukevia sovelluksia ja tuotteita. Toimintamme perustuu syvään teknologiaosaamiseen ja aidosti asiakaslähtöiseen toimintaan

Lue lisää

Elisa Appelsiini

EmCe Solution Partner Oy on taloushallinnon ohjelmistopalveluja tuottava perheyritys. Tarjoamme asiakkaan kokoon ja tarpeeseen sopivat ratkaisut, jotka automatisoivat sähköisen taloushallinnon prosesseja ja tekevät yrityksen liiketoiminnasta sujuvaa, tehokasta ja läpinäkyvää. EmCe-ratkaisuilla kaikki langat pysyvät käsissä – hallitset ja ohjaat kaikkia taloushallinnon prosesseja helposti ja luotettavasti.

Tutustu meihin ja ratkaisuihimme tästä.

EmCe Solution Partner Oy

Enersense Oy on osa Enersense Groupia. Pääliiketoiminta koostuu resurssienhallintapalveluista sekä energiateollisuuteen kohdistuvasta liiketoimintakonsultaatiosta sekä dokumentaationhallintapalveluista. Enersense on kehittänyt oman web-pohjaisen palvelualustan mm. rakennustyömaan resurssien hallinnoimiseen. E-Sense –järjestelmää käytetään päivittäin mm. Olkiluoto 3 –rakennusprojektin alihankintaketjujen hallinnassa, projektin suurimpien toimijoiden henkilöstöhallinnossa sekä yrityksen omassa toiminnanohjauksessa.

Lue lisää

Enersense Oy

EVRY Jydacom Oy on rakennusalan toiminnanohjausjärjestelmien johtava toimittaja Suomessa. Ammattitaitomme perustuu yli 30 vuoden kokemukseen sekä rakennustoimialan vahvaan ja monipuoliseen osaamiseen. Integroimme yritysten laskennan, tuotannon ja talouden toiminnot yhteensopivaksi kokonaisjärjestelmäksi, joka palvelee liiketoiminnan tarpeita ja tavoitteita. Jydacom tarjoaa helppokäyttöisen ja nopeasti käyttöönotettavan ratkaisun molempien lakisääteisten ilmoitusten laatimiseen, lähettämiseen ja arkistointiin. Jydacom tarjoaa myös kattavat sähköiset työmaiden kulunvalvonnan ratkaisut.

Lue lisää

EVRY Jydacom Oy

FastROI on sähköisen ja langattoman liiketoiminnan ohjelmistopalveluyritys. Olemme vakavarainen suomalainen toimija, ja meillä on lähes kymmenen vuoden kokemus menestyksekkäistä järjestelmätoimituksista niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla. Älykkäät ratkaisumme mahdollistavat monimuotoisen sähköisen tiedonkeruun, tallennuksen, analysoinnin ja tiedonsiirron eri tietojärjestelmien välillä.

Lue lisää

FastROI Oy

HeadPower Oy tarjoaa infraverkon kokonaisratkaisuja energia- ja telesektorille. Tuotamme sisältö- ja sovelluspohjaisia palvelukokonaisuuksia verkonhallijoiden, suunnittelijoiden, urakoitsijoiden ja tarviketoimittajien työprosessien tehokkuuden ja laadun parantamiseksi.

Lue lisää

HeadPower Oy

Kuntakentän virallinen kehitysyhtiö: Tehostamme kuntien toimintaa valtakunnallisen yhteistyön kautta. Saat käyttöösi valmiiksi kilpailutetut, toimintaa tukevat ja tehostavat ICT-ratkaisut.

Lue lisää

Kuntien Tiera Oy

Lemonsoft Oy on suomalainen, vuonna 2006 perustettu ohjelmistotalo. Lemonsoftin taustalla on vahva osaaminen ja pitkä kokemus toiminnanohjausjärjestelmistä. Viime vuosien aikana olemme kasvattaneet markkinaosuuttamme toimialamme keskiarvoa enemmän. Haluamme olla johtava liiketoiminnan kehittämistä tukevan toiminnanohjausjärjestelmän tuottaja ja toimittaja. Lue lisää

Lemonsoft Oy

Megaflex on saanut alkunsa ja elää innovaatioista, joilla kulkemista ja kiinteistöjä hallitaan. Olemme kehittäneet vaativia turvallisuusympäristöjä asiakkaillemme vuodesta 1975. Ratkaisujemme turvallisuustaso on jo pitkään ollut niin korkea, että olemme voineet keskittyä kulkemisen rajoittamisen sijaan siihen, kuinka kulkemista ja sen hallintaa helpotetaan.

Lue lisää

Megaflex Oy

Movenium on suomalainen ohjelmistoyritys. Suomessa olemme johtava työajanseurantaratkaisun tarjoaja. Asiakkaamme arvostavat palvelumme käyttäjäystävällisyyttä, muokattavuutta sekä helppoa käyttöönottoa. Pystymme tehostamaan asiakkaamme toimintaa ja tuomaan säästöjä reaaliaikaisella tiedolla, joka on oikeaa ja käytettävissä palkanmaksun ja projektilaskennan tarpeisiin. Meille on aina ollut tärkeää, että asiakas voi valita, miten palveluamme käyttää: leimalaitteella, kännykällä, tabletilla, tietokoneella tai niillä kaikilla. Moveniumin ja Tilaajavastuun palvelut yhdessä helpottavat työmaiden tietojen hallintaa ja raportointia.

Lue lisää

Movenium Oy

Ensimmäinen toiminnanohjausjärjestelmä, joka on suunniteltu isännöintitoimiston näkökulmasta, on nähnyt päivänvalon. Isännöinnin sisäisten prosessien hallinta ei ole koskaan ollut näin helppoa. Ässä–isännöintiohjelman avulla pystyt seuraamaan reaaliajassa mitä toimistossa tapahtuu ja kuinka taloyhtiöiden projektit etenevät. Helppo käyttöliittymä varmistaa ohjelman tehokkaan käytön.

Lue lisää

Necesa Oy

Oy Santa Margarita SA on suomalainen, innovatiivisten ICT-ratkaisujen yritys. Toimittamiamme järjestelmiä on mm. teollisuudessa, terveydenhuollossa sekä järjestöjen käytössä. VEROTIETO on Windows-puhelimiin ladattava sovelluksemme Tilaajavastuun keräämien Veronumero- ja Luotettava Kumppani-tietojen tarkistukseen. Sovellus keskustelee Tilaajavastuun tarjoaman rajapinnan kanssa APPARATUS MQ-integraatiojärjestelmän kautta. APPARATUS on nopeasti ylläpidettävissä muihinkin vastaaviin integraatiotarpeisiin. Lue lisää

Oy Santa Margarita SA

Oy Waremann Acrux Ab koostuu ohjelmisto- ja rakennusalan ammattilaisista. Tehtävämme on tehdä rakennusalan yritysten arjesta sujuvaa ja parantaa
toiminnan tuottavuutta. Kehittämämme mobiilipalvelu Waremann Työnhallinta tekee rakennustyömaiden ja kenttätyön hallinnasta todella helppoa. Lue lisää

Oy Waremann Acrux Ab

Pajadata Oy on vuonna 1994 perustettu LVI-, sähkö- ja rakennusalaan erikoistunut ohjelmistotalo. Kuulumme pohjoismaiseen Hantverksdata konserniin ja toimialueenamme on koko Suomi. Tarjoamme ratkaisut yritysten työmaa- ja työajanseurantaan, laskutukseen, tarjous- ja palkanlaskentaan, sekä muuhun taloushallintoon. Lue lisää

Pajadata Oy

Kehitämme ja automatisoimme asiakkaidemme liiketoimintaprosesseja sähköisten ratkaisujen avulla. Tähän liittyen suunnittelemme ja toteutamme asiakkaidemme toimintojen ulkoistuksia sekä rakennamme yritysverkostoille toimituskokonaisuuksia. Asiakkaamme saavat sähköisen liiketoiminnan avulla hallinnollisten työnkulkujen nopeutumista sekä merkittävää ajankäytöllistä ja taloudellista kustannussäästöä. Verkottuneen liiketoiminnan avulla asiakkaamme saavat uusia ja entistä kannattavampia asiakkuuksia. Lue lisää

Project Business Oy

Ramirentin RamiSmart kattaa työmaan kaikki läsnäolovalvonnan tarpeet. RamiSmart on kehitetty yhteistyössä sekä alan parhaiden osaajien kanssa että järjestelmää käyttävien asiakkaiden kanssa. RamiSmart on automaattisesti yhteensopiva Valttikorttien kanssa. Saman käyttöjärjestelmän kautta voit hallita työmaan ajo- ja pyöröportteja, puomeja ja ovia. Lue lisää

Ramirent Oy

Scudo Solutions Oy on kustannusohjaukseen liittyviin ratkaisuihin ja palveluihin erikoistunut asiantuntijayritys. Päätuotteemme on Scudo Pro järjestelmä – SaaS-palveluna tarjottava ratkaisu hankkeiden toteutusaikaiseen kustannusohjaukseen ja ennustamiseen. Scudo Pro sisältää myös tarvittavat toiminteet rakentamispalveluiden tilaajilta vaadittaviin verohallinnon ilmoituksiin.

Lue lisää

Scudo Solutions Oy

SoftOne Oy on erikoistunut liiketoimintajärjestelmiin joiden avulla hoidetaan taloutta, logistiikkaa, projekteja ja henkilöstöhallintaa. Ohjelmistomme avulla hoidetaan laskentatointa, laskutusta, aikataulusuunnittelua, työaikaraportointia, palkanlaskentaa jne.

Lue lisää

SoftOne Oy

SoulCore toimittaa liiketoimintaratkaisuja, digitalisoiden yritysten ydinprosesseja. Toteutamme moderneja ja pilvipohjaisia
ratkaisuja käänteentekevällä tehokkuudella, perustuen automatisoituun sovellustuotantomalliin.  Lue lisää

SoulCore Oy

Yrityksen toimialana ovat tuotannonohjaus sekä erilaiset ajan- ja kulunhallintaan liittyvät, seurantaa ja raportointia helpottavat ratkaisut lähinnä rakennusteollisuuteen. iSystem järjestelmä on käytössä koettu eri kokoisten ja -tyyppisten työkohteiden kulun- ja tiedonhallintaratkaisu. Järjestelmässä hyödynnetään Tilaajavastuun tietosisältöjä, palveluja ja Valttikortteja. Lue lisää

 

Spectron Oy

Vuonna 1991 perustettu Takamäki Yhtiöt toteuttaa vaativia kehitysprojekteja ja järjestelmäintegraatioita eri toimialoilla toimivien yritysten yksilöllisiin tarpeisiin. Asiakasyrityksemme muodostuvat PK-yrityksistä, julkishallinnosta sekä suurista pörssiyhtiöistä. Takamäki Yhtiöiden innovatiivinen tiimi kehittää ja tuotteistaa myös omia ohjelmistoratkaisuja e1 -tuoteperheeksi asiakas- ja toimialakohtaisiin erityistarpeisiin. Esimerkiksi e1 Manager on rakennusyrityksille kehittämämme selainkäyttöinen ratkaisu, joka täyttää sekä rakennusyrityksen omat tarpeet että viranomaisten vaatimukset lain edellyttämän sähköisen ilmoitusvelvotteen toteuttamisesta verohallinnolle.

Lue lisää

Takamäki Yhtiöt Ky

Tarjovan sähköinen Kilpailuttamisjärjestelmä toimii internetissä ja varmistaa samalla, että koko hankintaprosessi toteutuu hankintalain vaatimusten mukaisesti. Tarjova Oy on julkisten hankintojen asiantuntija. Tarjoamme hankintalain vaatimusten mukaisia sähköisiä ratkaisuja, joiden avulla julkiset hankintayksiköt voivat säästää merkittävästi sekä aikaa että rahaa.

Lue lisää

Tarjova Oy

Tietoaika Oy on vuonna 1986 perustettu itsenäinen, valtakunnallisesti toimiva suomalainen ohjelmistotalo. Tietoaika kehittää ohjelmistoja ja palveluja valituille toimialoille kuten isännöitsijätoimistoille, kiinteistöhuoltoliikkeille, tilitoimistoille, teollisuudelle, tukkukaupalle sekä kuljetustoimialalla toimiville yrityksille. Tietoaika vastaa tuotteidensa asennuksista, ylläpidosta, ohjelmistotuesta sekä koulutuksesta.  Perinteisen asennustavan lisäksi Tietoaika tarjoaa ohjelmistoja myös sovellusvuokrauksella, jolloin ohjelmistoja käytetään internetin välityksellä palveluna ilman että asiakkaan laiteympäristöön tehdään asennuksia.

Lue lisää

Tietoaika Oy

Tolotech Oy on 2001 perustettu teollisuuden, kaupan ja kiinteistöjen laitteisto- ja ohjelmistokehitykseen erikoistunut tamperelainen perheyritys. Tolotechin kehittämä ToloWork -kulunhallinta- ja läsnäoloseurantapalvelu auttaa työmaan työntekijä- ja työnantajatietojen keräämisessä. Web-pohjaisen palvelun avulla urakoitsija saa paitsi työntekijälistat myös tiedot rakennustyömaalla juuri sillä hetkellä olevista työntekijöistä.

Lue lisää

Tolotech Oy

Visma Services Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoten ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille.

Heinola, Helsinki, Imatra, Joensuu, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Parikkala, Saarijärvi, Tampere, Varkaus, Viitasaari, Äänekoski

Lue lisää

Visma Services Oy

Valttikortti sertifioidut

Aacon Oy on vuonna 1995 perustettu palveluyritys, jonka päätoimialana on it-konsultointi. Päätuotteemme ovat Kellokortti.fi -työajanseuranta, Työkello-leimauslaite, Lemonsoft-yritysohjelmistot sekä Kauppakeskus.com-verkkokaupparatkaisut. Näiden lisäksi täydennämme tarjontaa mm. AaconSMS-tekstiviestipalveluilla, Aacon Pilvipalveluilla sekä Basware TEM -matkalaskusovelluksella.

Lue lisää

Aacon Oy

Cramo Control – valvontaratkaisujen Cramo VALVOMO –sähköinen läsnäolon- ja kulunvalvontaohjelma mahdollistaa muun muassa kulkutapahtumien ja työaikojen seurannan ja raportoinnin, urakoitsijaketjujen hallinnan, esitäytettyjen perehdytyslomakkeiden tulostamisen perehdytystä varten sekä kulkulupien hallinnan ja valvonnan. Se myös koostaa monipuolisia raportteja: työntekijäluettelot, urakoitsijaluettelot, henkilöstön luvat ja pätevyydet, läsnäolonvalvontatapahtumat ja työaikaraportit.

Lue lisää

Cramo Finland Oy

Emergence Oy on vuonna 2008 perustettu yritys, joka keskittyy kameravalvonnan ratkaisuihin. Emergence palvelukonsepti koostuu kahdesta palvelumallilla toimitettavasta aloituskokoonpanosta: kamera- tai työmaavalvonnasta. Kameravalvonta mahdollistetaan HD-kamerateknologialla. Työmaavalvonta toteutetaan tilaajavastuun piiriin kuuluvalla VALTTI-älykorttilukijalla.

Lue lisää

Emergence Oy

SokoPro on tiedon hallinnoinnin, jakamisen ja arkistoinnin sähköinen palvelu, joka on ollut markkinoilla jo 25 vuotta. SokoProhon kirjautuu päivittäin 15 000 tuhatta käyttäjää.

Yksittäinen rakennusprojekti, iso kauppakeskus tai useita päällekkäisiä projekteja ja urakoitsijoita. SokoPron avulla rakennusprojektin hallinnointi on joustavaa. Tiedot aikatauluista, toimituksista, piirustuksista ja työmaapäiväkirjoista ovat aina ajan tasalla. Aineiston sähköisen jakamisen lisäksi materiaalit voi tilata myös paperitulosteina.

SokoProta voidaan hyödyntää kiinteistön ylläpidossa koko kiinteistön elinkaaren ajan. Piirustukset ovat tallessa ja käytettävissä esimerkiksi peruskorjauksissa. SokoProsta löytyvät ajantasaiset tiedot tuovat kustannustehokkuutta ja säästöä.

SokoPro on Granon 100% omistama tuote. Lisätietoja www.sokopro.com ja www.grano.fi

 

Grano Oy

Idesco Oy toimittaa kestäviä ja helposti päivitettäviä RFID-lukijoita, tunnisteita ja muita komponentteja pitkäikäisiin tunnistusjärjestelmiin. Tuotteidemme avulla kerätään tietoa ja parannetaan turvallisuutta kulunvalvonnassa, ajoneuvontunnistuksessa ja logistiikassa.

Lue lisää

Idesco

Infobric on Pohjoismaiden johtava ratkaisuntoimittaja reaaliaikaiseen rakennustyömaan hallintaan. Infobric Ease on helppokäyttöinen ja kaikenkokoisille työmaille soveltuva pilvipalvelu, joka mahdollistaa rakennustyömaan työympäristön, työturvallisuuden ja tehokkuuden parantamisen. Infobricin ratkaisuilla on hoidettu vuodesta 2006 lähtien tuhansien työmaiden kulunvalvonta, energiatehokkuuden hallinta ja koneiden etähallinta. Tällä hetkellä yli 800 työmaata käyttää ratkaisujamme päivittäin työmaan hallintaan ja ilmoitusvelvollisuuden hoitamiseen.

Lue lisää

Infobric AB

Inoptics Oy on kehittänyt helposti käyttöönotettavat kulunseuranta- ja kulunvalvonta- (porttilaite) -päätelaitteet rakennustyömaille. Päätelaitteet ovat helposti liitettävissä työaikasovelluksiin http/xml –liitynnällä ja ne lukevat sekä valttikortteja että ruotsalaisia ID06-kortteja. Laitteet ovat myös suoraan kytkettäsissä Tilaajavastuun järjestelmään silloin kun verottajaraportti on oleellisin sovellustarve. Laitteita on käytössä niin kotimaassa kuin ulkomailla yli 3000 kappaletta ja sovelluskumppaneita on lukuisia.

Lue lisää

Inoptics Oy

Italic AB offers a web-based system and readers for Electronical Personnel Ledger (EPL) for Finland and Sweden. Our terminals handles both ID06 and Valttikortti. The solution is very flexible and can be connected to other systems and is one of the most adaptable on the market today. The reader is based on an app on a smartphone with NFS support.

Read more

Italic Ab

Rakentamisen tiedonantovelvollisuuden hoitamiseen LogiNets Oy on laajentanut NOPSA-palveluaan. NOPSA-palvelu on järjestelmä reaaliaikaiseen kulunvalvontaan rakennustyömailla ja projekteissa. Palvelu soveltuu sekä projektien päätoteuttajille että aliurakoitsijoille. Järjestelmän avulla rakentamisen tiedonantovelvollisuuden mukainen raportointi Verohallinnolle voidaan automatisoida. Halutessa palvelusta saa myös sähköiset tuntilaput palkanmaksuun. Palveluun kuuluvat erikokoisiin projekteihin soveltuvat lukijalaitteet, yrityskohtainen Internet-sivusto projektien ja henkilöstön hallintaan sekä käyttötukipalvelut.

Katso video

Lue lisää

LogiNets Oy

Max Technologies Oy on palveluntarjoaja, joka on keskittynyt tuottamaan kattavia ratkaisuja työn- ja kalustonhallintaan. Mielestämme yritykset ja organisaatiot käyttävät aivan liian monimutkaisia ja sekavia menetelmiä esimerkiksi työajan raportointiin, töiden ja henkilöstön hallintaan, palkanlaskentaan ja laskutukseen liittyen. Tämän lisäksi henkilöstökulut ovat merkittävä kuluerä monilla toimialoilla. Haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisen palvelun, joka oikeasti säästää rahaa ja tekee elämästä helpompaa.

Lue lisää

Max Technologies Oy

Megaflex on saanut alkunsa ja elää innovaatioista, joilla kulkemista ja kiinteistöjä hallitaan. Olemme kehittäneet vaativia turvallisuusympäristöjä asiakkaillemme vuodesta 1975. Ratkaisujemme turvallisuustaso on jo pitkään ollut niin korkea, että olemme voineet keskittyä kulkemisen rajoittamisen sijaan siihen, kuinka kulkemista ja sen hallintaa helpotetaan.

Lue lisää

Megaflex Oy

Ramirentin RamiSmart kattaa työmaan kaikki läsnäolovalvonnan tarpeet. RamiSmart on kehitetty yhteistyössä sekä alan parhaiden osaajien kanssa että järjestelmää käyttävien asiakkaiden kanssa. RamiSmart on automaattisesti yhteensopiva Valttikorttien kanssa. Saman käyttöjärjestelmän kautta voit hallita työmaan ajo- ja pyöröportteja, puomeja ja ovia. Lue lisää

Ramirent Oy

Schneider Electric Finland Oy on turvajärjestelmien johtava kehittäjä sekä valmistaja Suomessa. Me tarjoamme asiakkaille Esmi tuoteiston myötä muun muassa kulunvalvonta- ja työajanseurantajärjestelmiä, kaikki asteet kattavana konseptina, järjestelmäsuunnittelusta ja toteutuksesta, huoltoon ja ylläpitoon jolla varmistetaan se että järjestelmä on aina parhaassa mahdollisessa toimintakunnossa. Lue lisää

Schneider Electric Finland Oy

ToP Tunniste on Tamperelainen NFC/RFID systeemi-integraattori, joka tarjoaa rakennusalalle mm. Valttikortti sertifioidut lukijalaitteet ja lukijamoduulit, tuotekehityksen SDK-kehitysalustat lukijoille, ja henkilötunnistuksen avaimenperä-, kortti- ja tarratunnisteet

Lue lisää

Top Tunniste Oy

Tilitoimistot

Balance Systems Oy on perustettu marraskuussa 1994 palvelemaan kotimaisia pk-sektorin yrityksiä kokonaisvaltaisesti kaikissa taloushallintoon liittyvissä asioissa.
Balance Systems Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

Balance Systems Oy

Econia Yrityspalvelut Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

Econia Yrityspalvelut Oy

FinTax Ltd Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

FinTax Ltd Oy

Hawcon tilit Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

Hawcon tilit Oy

Hämeenlinnan MK-Tili on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

Hämeenlinnan MK-Tili

Jokilaskenta Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

 

Jokilaskenta Oy

Karjalan Tili- ja Isännöintikeskus Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

Karjalan Tili- ja Isännöintikeskus Oy

Kirjanpitopalvelu Raija Marttila on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

Kirjanpitopalvelu Raija Marttila

Konttorivalvonta Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

Konttorivalvonta Oy

Kuopion Ykköstilit Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

Kuopion Ykköstilit Oy

Lapin TilitoimistoLapin TilitoimistoLapin Tilitoimisto Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

Lapin Tilitoimisto Oy

Laskentapiste Balanssi Oyon auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

Laskentapiste Balanssi Oy

Laskentasolmu Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

Laskentasolmu Oy

M & R Tikkanen Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

M & R Tikkanen Oy

Mikkelin Tilikeskus Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

Mikkelin Tilikeskus Oy

Mäntsälän OP-Tilikeskus on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

Mäntsälän OP-Tilikeskus

PJ Yrityspalvelu Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

PJ Yrityspalvelu Oy

Pohjolan Tilipalvelu Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

Pohjolan Tilipalvelu Oy

Satakerta Rödl & Partner Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

Satakerta Rödl & Partner Oy

Satakunnan Yritystili Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

Satakunnan Yritystili Oy

Suomen Säätiötilipalvelu Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

Suomen Säätiötilipalvelu Oy

Tili-Saarimaa Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

Tili-Saarimaa Oy

Tili-Seno Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

Tili-Seno Oy

Tilimanager Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

Tilimanager Oy

Tilipalvelu Eija Mäyrälä Ky on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

Tilipalvelu Eija Mäyrälä Ky

Tilipalvelu Marja-Leena on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

Tilipalvelu Marja-Leena

Tilitoimisto Ky Kuosmanen on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

Tilitoimisto Ky Kuosmanen

Tilitoimisto Markku Mäkelä Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

Tilitoimisto Markku Mäkelä Oy

Tilitoimisto Pertti Kulju Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

Tilitoimisto Pertti Kulju Oy

Tilitoimisto Pirjo Gustafsson on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Tilitoimisto Pirjo Gustafsson

Tilitoimisto Raahen Tase Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

Tilitoimisto Raahen Tase Oy

Tilitoimisto Raetsaari Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Tilitoimisto Raetsaari Oy

Tilitoimisto Roine Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Tilitoimisto Roine Oy

Tilitoimisto T Pesonen Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

Tilitoimisto T Pesonen Oy

Ulvilan tilitoimisto Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

Ulvilan tilitoimisto Oy

Y-tili Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

Y-tili Oy

Yrityspalvelu Pirjo Lundeqvist Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

Yrityspalvelu Pirjo Lundeqvist Oy

Jälleenmyynti

Atentis Oy tarjoaa yrityksille mahdollisuuden ulkoistaa lakivelvoitteiden hoitamisen. Missiona on poistaa kokonaan aikaavievä byrokratia, jotta yritykset voivat keskittyä olennaiseen. Palvelukokonaisuus koostuu kahdesta asiantuntijapalvelusta, OmaValvoja (tilaajavastuulaki) ja OmaIlmoittaja (verotusmenettelylaki).

Lue lisää

Atentis Oy

Tondi Koolituskeskus on Kustutajan perustama koulutuskeskus Virossa, jossa järjestetään pohjoismaissa tunnustettuja koulutuksia mm. työturvallisuuskortti, tulityökortti, tieturvakortti ja märkätilojen asentajan sertifiointikoulutus.  Kolutukset järjestetään niin viron kuin venäjänkielellä Virossa, Latviassa ja Suomessa. Kustutaja OÜ on Tilaajavastuun virallinen edustaja ja jälleenmyyjä Virossa.

Lue lisää

Kustutaja Oü

Navicom Oy tarjoaa paikkatietoihin pohjautuvia työnohjausjärjestelmiä. Päätuotteemme ovat työajanseuranta ja ajoneuvoseuranta. Palveluidemme avulla voidaan hoitaa työnseuranta ja -ohjaus helposti sekä huolettomasti. Käytämme suomalaisvalmisteisia laitteita ja teemme itse omat ohjelmistomme. Tavoitteemme on helpottaa asiakasyritystemme arkea selkeillä ja helppokäyttöisillä palveluilla.

Lue lisää

Navicom Oy

Suomela.fi/ Tekijät-palvelu

Suomela.fi-sivusto on Suomen suurin pientaloasumisen erikoissivusto, jolla vierailee kuukaudessa noin 300 000 eri kävijää etsimässä mm. rakentamiseen ja remontteihin tarvittavia ammattilaisia Tekijät-palvelusta. Tekijähakuun integroidun Zeckit– palvelun avulla kuluttaja voi nopeasti tarkistaa onko hänen löytämänsä yrityksen taustat kunnossa. Luotettava Kumppani-asiakkaat erottuvat Tekijät-palvelussa mm. logolla sekä kattavammalla raportilla, joka kuuluu Luotettava Kumppani vuosipakettiin. Suomela.fi toimii myös Luotettava Kumppani -palvelun jälleenmyyjänä.

Lue lisää

 

Suomela.fi-sivuston Tekijät-palvelu

Vapaat Konsultit Suomi Oy tarjoaa rakennus- ja kiinteistöalan yrityksille sekä rakennusalan tietojärjestelmiä kehittäville tahoille suunnattuja konsultointipalveluita. Veronumero.fi- ja Tilaajavastuu.fi -rajapintaintegraatioiden suunnittelu sekä palveluihin liittyvät koulutukset. Tietojärjestelmien kilpailutus-, vertailu- ja käyttöönottoprojektit. Vaatimusmäärittelyprojektit, kokonaisarkkitehtuurien suunnittelu sekä tuotekehityksen johtaminen. Lue lisää

Vapaat Konsultit Suomi Oy

Koulutus

Alertum on kasvava ja kehittyvä turvallisuuden koulutuksia ja asiantuntijapalveluita tarjoava yksityisyritys. Tuotteemme ja palvelumme ovat kokonaisvaltaisia ja niiden toteutus on yksinkertaista. Ne huomioivat yksilöllisesti sekä pienen että suuren yrityksen tai julkisen toimijan tarpeet. Tarjoamme ratkaisuja turvallisen toiminnan vaivattomaan kehittämiseen. Kouluttajaorganisaatiomme käsittää yli 60 ammattitaitoista valmentajaa ympäri Suomen.

Lue lisää

Alertum Oy

Atentis Oy tarjoaa yrityksille mahdollisuuden ulkoistaa lakivelvoitteiden hoitamisen. Missiona on poistaa kokonaan aikaavievä byrokratia, jotta yritykset voivat keskittyä olennaiseen. Palvelukokonaisuus koostuu kahdesta asiantuntijapalvelusta, OmaValvoja (tilaajavastuulaki) ja OmaIlmoittaja (verotusmenettelylaki).

Lue lisää

Atentis Oy

Tondi Koolituskeskus on Kustutajan perustama koulutuskeskus Virossa, jossa järjestetään pohjoismaissa tunnustettuja koulutuksia mm. työturvallisuuskortti, tulityökortti, tieturvakortti ja märkätilojen asentajan sertifiointikoulutus.  Kolutukset järjestetään niin viron kuin venäjänkielellä Virossa, Latviassa ja Suomessa. Kustutaja OÜ on Tilaajavastuun virallinen edustaja ja jälleenmyyjä Virossa.

Lue lisää

Kustutaja Oü

Konsultointi

Atentis Oy tarjoaa yrityksille mahdollisuuden ulkoistaa lakivelvoitteiden hoitamisen. Missiona on poistaa kokonaan aikaavievä byrokratia, jotta yritykset voivat keskittyä olennaiseen. Palvelukokonaisuus koostuu kahdesta asiantuntijapalvelusta, OmaValvoja (tilaajavastuulaki) ja OmaIlmoittaja (verotusmenettelylaki).

Lue lisää

Atentis Oy

Kuntakentän virallinen kehitysyhtiö: Tehostamme kuntien toimintaa valtakunnallisen yhteistyön kautta. Saat käyttöösi valmiiksi kilpailutetut, toimintaa tukevat ja tehostavat ICT-ratkaisut.

Lue lisää

Kuntien Tiera Oy

Tondi Koolituskeskus on Kustutajan perustama koulutuskeskus Virossa, jossa järjestetään pohjoismaissa tunnustettuja koulutuksia mm. työturvallisuuskortti, tulityökortti, tieturvakortti ja märkätilojen asentajan sertifiointikoulutus.  Kolutukset järjestetään niin viron kuin venäjänkielellä Virossa, Latviassa ja Suomessa. Kustutaja OÜ on Tilaajavastuun virallinen edustaja ja jälleenmyyjä Virossa.

Lue lisää

Kustutaja Oü

Taloustutka Oy tarjoaa verkkopalvelua josta voit nopeasti selvittää suomalaisten yritysten taloudellisen tilanteen. Palvelusta löytyy tilinpäätösluvut, luottosuositukset ja paljon muuta arvokasta tietoa yrityksistä.

Lue lisää

Taloustutka Oy

Vapaat Konsultit Suomi Oy tarjoaa rakennus- ja kiinteistöalan yrityksille sekä rakennusalan tietojärjestelmiä kehittäville tahoille suunnattuja konsultointipalveluita. Veronumero.fi- ja Tilaajavastuu.fi -rajapintaintegraatioiden suunnittelu sekä palveluihin liittyvät koulutukset. Tietojärjestelmien kilpailutus-, vertailu- ja käyttöönottoprojektit. Vaatimusmäärittelyprojektit, kokonaisarkkitehtuurien suunnittelu sekä tuotekehityksen johtaminen. Lue lisää

Vapaat Konsultit Suomi Oy

Veronumero ratkaisut

Admicomin talotekniikka ja rakennusalalle kehittämä toiminnanohjausjärjestelmä Adminet on netissä toimiva palvelu, jossa rutiinit on automatisoitu tarjouslaskennasta kirjanpitoon. Palvelukokonaisuuteen sisältyvät taloushallinnon, projektinhallinnan, materiaalihallinnan, palkkahallinnon ja johtamisen työkalut sekä koulutus- ja kehittämispalvelut.

Lue lisää

Admicom Oy

Aitio Finland Oy toimittaa tietojärjestelmiä palveluna ja auttaa asiakkaitaan tehostamaan liiketoimintojaan niiden avulla. Hillava®-tuotteemme on arkipäivän toiminnanohjausjärjestelmä, joka on sovitettavissa kustannustehokkaasti erilaisiin asiakastarpeisiin.

Katso lisää sivuiltamme: www.hillava.com ja www.aitiofinland.com.

Aitio Finland Oy

AM Security Oy on valtakunnallinen ja täysin kotimainen turvaurakoitsija, joka toimittaa kattavat valvonta- ja turvallisuusratkaisut, lukkoseppäpalvelut sekä paloilmoitinliikkeen palvelut ammattitaidolla niin isoihin kuin pieniinkin kohteisiin. Olemme Abloy-, Dorma-, Iloq- ja Kaba –valtuutettu yritys. Toimipisteemme löytyvät seitsemältä paikkakunnalta: Helsinki, Lohja, Nokia,Rauma, Tampere, Turku sekä Valkeakoski. Tämän lisäksi palveluita ja tuotteita tarjotaan valtakunnallisen AMSEC-Partner -verkoston kautta, johon kuuluu yhteensä 62 toimipistettä. Toimintamme lähtökohtana ovat asiakkaat ja ammattimainen lopputulos, palveluiden laadun takana ovat laatu-, ympäristö- ja työturvallisuus sertifioinnit ISO 9001, ISO 14001 sekä OHSAS.

Lue lisää

AM Security Oy

Atentis Oy tarjoaa yrityksille mahdollisuuden ulkoistaa lakivelvoitteiden hoitamisen. Missiona on poistaa kokonaan aikaavievä byrokratia, jotta yritykset voivat keskittyä olennaiseen. Palvelukokonaisuus koostuu kahdesta asiantuntijapalvelusta, OmaValvoja (tilaajavastuulaki) ja OmaIlmoittaja (verotusmenettelylaki).

Lue lisää

Atentis Oy

Buildercom tarjoaa tilaajille ja rakennuttajille helppokäyttöisen BEM-Ilmoitin palvelun, joka on integroitavissa niin projektipankkiin, huoltokirjaan kuin taloushallinnon järjestelmiin sekä Suomen Tilaajavastuun Työmaarekisteriinkin.

Lue lisää

Buildercom

Congrid Oy on vuonna 2013 perustettu yritys. Missiomme on kehittää rakennustuotannon laadun- ja turvallisuuden hallintaa. Tuotteemme tarjoaa nykyaikaisen ja helppokäyttöisen tavan yhdistää kaikki työmaan toiminnot selkeäksi kokonaisuudeksi. Yrityksemme voima koostuu ohjelmisto- ja rakennusalan sekä projektinjohdon ammattilaisista. Kehitämme ohjelmistoa yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Lue lisää

Congrid Oy

Cramo Control – valvontaratkaisujen Cramo VALVOMO –sähköinen läsnäolon- ja kulunvalvontaohjelma mahdollistaa muun muassa kulkutapahtumien ja työaikojen seurannan ja raportoinnin, urakoitsijaketjujen hallinnan, esitäytettyjen perehdytyslomakkeiden tulostamisen perehdytystä varten sekä kulkulupien hallinnan ja valvonnan. Se myös koostaa monipuolisia raportteja: työntekijäluettelot, urakoitsijaluettelot, henkilöstön luvat ja pätevyydet, läsnäolonvalvontatapahtumat ja työaikaraportit.

Lue lisää

Cramo Finland Oy

East DataConst tarjoaa kustannustehokkaita ja innovatiivisia ohjelmistoratkaisuja rakennusalan käyttöön. EDC Työmaajärjestelmä on uusinta mobiiliteknologiaa tehokkaasti hyödyntävä järjestelmä, joka tehostaa työmaiden päivittäisiä toimintoja. Helppokäyttöisellä ohjelmalla pystytään seuraamaan ja hallinnoimaan reaaliaikaisesti työmaan tapahtumia – sähköinen kulunseuranta, työmaapäiväkirja, laatu- ja turvallisuusmittaukset sekä tarvittavat lomakkeet ovat kaikki mukana järjestelmässä, joka on räätälöity erityisesti suomalaisen rakennusalan tarpeisiin yhdessä alan toimijoiden kanssa.

Lue lisää

East DataConst Oy

ELTEL Networks Oy

Lue lisää

ELTEL Networks Oy

EmCe Solution Partner Oy on taloushallinnon ohjelmistopalveluja tuottava perheyritys. Tarjoamme asiakkaan kokoon ja tarpeeseen sopivat ratkaisut, jotka automatisoivat sähköisen taloushallinnon prosesseja ja tekevät yrityksen liiketoiminnasta sujuvaa, tehokasta ja läpinäkyvää. EmCe-ratkaisuilla kaikki langat pysyvät käsissä – hallitset ja ohjaat kaikkia taloushallinnon prosesseja helposti ja luotettavasti.

Tutustu meihin ja ratkaisuihimme tästä.

EmCe Solution Partner Oy

Enersense Oy on osa Enersense Groupia. Pääliiketoiminta koostuu resurssienhallintapalveluista sekä energiateollisuuteen kohdistuvasta liiketoimintakonsultaatiosta sekä dokumentaationhallintapalveluista. Enersense on kehittänyt oman web-pohjaisen palvelualustan mm. rakennustyömaan resurssien hallinnoimiseen. E-Sense –järjestelmää käytetään päivittäin mm. Olkiluoto 3 –rakennusprojektin alihankintaketjujen hallinnassa, projektin suurimpien toimijoiden henkilöstöhallinnossa sekä yrityksen omassa toiminnanohjauksessa.

Lue lisää

Enersense Oy

EVRY Jydacom Oy on rakennusalan toiminnanohjausjärjestelmien johtava toimittaja Suomessa. Ammattitaitomme perustuu yli 30 vuoden kokemukseen sekä rakennustoimialan vahvaan ja monipuoliseen osaamiseen. Integroimme yritysten laskennan, tuotannon ja talouden toiminnot yhteensopivaksi kokonaisjärjestelmäksi, joka palvelee liiketoiminnan tarpeita ja tavoitteita. Jydacom tarjoaa helppokäyttöisen ja nopeasti käyttöönotettavan ratkaisun molempien lakisääteisten ilmoitusten laatimiseen, lähettämiseen ja arkistointiin. Jydacom tarjoaa myös kattavat sähköiset työmaiden kulunvalvonnan ratkaisut.

Lue lisää

EVRY Jydacom Oy

FastROI on sähköisen ja langattoman liiketoiminnan ohjelmistopalveluyritys. Olemme vakavarainen suomalainen toimija, ja meillä on lähes kymmenen vuoden kokemus menestyksekkäistä järjestelmätoimituksista niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla. Älykkäät ratkaisumme mahdollistavat monimuotoisen sähköisen tiedonkeruun, tallennuksen, analysoinnin ja tiedonsiirron eri tietojärjestelmien välillä.

Lue lisää

FastROI Oy

Fidera on suomalaisten yritysten ja asiantuntijoiden yhteenliittymä, jonka turva- ja valvontatuotteilla voidaan vastata niin pienten kuin suurtenkin rakennus- ja työmaakohteiden tarpeisiin. Pystymme toimittamaan räätälöityjä ratkaisuja nopeasti koko maan laajuudella ja kauttamme on saatavilla tärkeät tukipalvelut aina nopean vasteen huoltopalveluista 24/7 kattavaan valvontaan. Fidera panostaa aktiivisesti erityisesti rakennusalan tarpeita vastaavan valvonta- ja turvajärjestelmän kehittämiseen. Teemme jatkuvaa tuotekehitystä yhdessä asiakasyritystemme kanssa ja tarjoamme asiakkaillemme aina viimeisimmät turva-alan ratkaisut sovitettuina toimialan tarpeisiin.

Lue lisää

Fidera Oy

Geometrix Oy on karttapohjaisten järjestelmien rakentaja. Geometrix toimittaa ratkaisuja liikkuvan työn ohjaamiseen, tehostamiseen ja raportointiin paikkatiedon ja mobiilityökalujen avulla.

Lue lisää

Geometrix Oy

SokoPro on tiedon hallinnoinnin, jakamisen ja arkistoinnin sähköinen palvelu, joka on ollut markkinoilla jo 25 vuotta. SokoProhon kirjautuu päivittäin 15 000 tuhatta käyttäjää.

Yksittäinen rakennusprojekti, iso kauppakeskus tai useita päällekkäisiä projekteja ja urakoitsijoita. SokoPron avulla rakennusprojektin hallinnointi on joustavaa. Tiedot aikatauluista, toimituksista, piirustuksista ja työmaapäiväkirjoista ovat aina ajan tasalla. Aineiston sähköisen jakamisen lisäksi materiaalit voi tilata myös paperitulosteina.

SokoProta voidaan hyödyntää kiinteistön ylläpidossa koko kiinteistön elinkaaren ajan. Piirustukset ovat tallessa ja käytettävissä esimerkiksi peruskorjauksissa. SokoProsta löytyvät ajantasaiset tiedot tuovat kustannustehokkuutta ja säästöä.

SokoPro on Granon 100% omistama tuote. Lisätietoja www.sokopro.com ja www.grano.fi

 

Grano Oy

HeadPower Oy tarjoaa infraverkon kokonaisratkaisuja energia- ja telesektorille. Tuotamme sisältö- ja sovelluspohjaisia palvelukokonaisuuksia verkonhallijoiden, suunnittelijoiden, urakoitsijoiden ja tarviketoimittajien työprosessien tehokkuuden ja laadun parantamiseksi.

Lue lisää

HeadPower Oy

Infotaululla ajantasaiset dokumentit ovat aina työntekijöiden saatavilla. Työntekijät kirjautuvat palveluihin ja kulunvalvontaan RFID-kortilla. Työnjohtaja voi lisätä ja päivittää työmaahan liittyviä tiedostoja reaaliajassa työmaalla sijaitseviin Infotauluihin. Myös työtekijät voivat laittaa merkintöjä piirustuksiin ja näin viestimään myös toistensa kanssa entistä tehokkaammin. Infomaatilla myös asukkaille suunnattu viestintä hoituu vauhdikkaammin. Samalla tavalla viestitään työnseuranta, asuntokortit, video-ohjeistukset, perehdytyskortit ja paljon muuta. Kaikki sähköisesti ja nykyaikaisesti – kätevää!  Lue lisää

Infomaatti Oy

InnoWaskooli Oy

Lue lisää

InnoWaskooli Oy

JotBar Solutions Oy on kotimainen yritys joka toimittaa ratkaisuja työajanseurantaan, kulunvalvontaan ja henkilötunnistukseen. Järjestelmät ovat kehitetty asiakaslähtöisesti, käyttäjäystävällisyys on avainasioita. Skaalautuvat ratkaisut kasvavat yrityksen mukana ja sopivat siten kaiken kokoisille yrityksille. Järjestelmä on helppo integroida muihin järjestelmiin. Järjestelmästä saatavat raportit ovat monipuolisia ja tukevat yrityksen toimintaa monella tavalla. JotBar on jo käytössä sadoissa asiakasyrityksissä. JotBarin pitkä alan kokemus auttaa asiakasta löytämään sopivan ratkaisun.

Lue lisää

JotBar Solutions Oy

Lemonsoft Oy on suomalainen, vuonna 2006 perustettu ohjelmistotalo. Lemonsoftin taustalla on vahva osaaminen ja pitkä kokemus toiminnanohjausjärjestelmistä. Viime vuosien aikana olemme kasvattaneet markkinaosuuttamme toimialamme keskiarvoa enemmän. Haluamme olla johtava liiketoiminnan kehittämistä tukevan toiminnanohjausjärjestelmän tuottaja ja toimittaja. Lue lisää

Lemonsoft Oy

Lenio TOP -toiminnanohjauspalvelu on rakennusalan pienille ja keskisuurille yrityksille tehty yksinkertainen ja helppokäyttöinen ohjelmisto. Palvelun perustoiminnallisuuksilla saadaan hoidettua vaivattomasti hallinnolliset rutiinit liittyen työntekijöiden palkkoihin sekä työmaiden seurantaan ja viranomaisraportointiin. Palvelun avulla sekä palkanlaskenta että viranomaisraportointi voidaan haluttaessa myös ulkoistaa erittäin kustannustehokkaasti tilitoimistolle.

Lue lisää

Lenio Oy

Rakentamisen tiedonantovelvollisuuden hoitamiseen LogiNets Oy on laajentanut NOPSA-palveluaan. NOPSA-palvelu on järjestelmä reaaliaikaiseen kulunvalvontaan rakennustyömailla ja projekteissa. Palvelu soveltuu sekä projektien päätoteuttajille että aliurakoitsijoille. Järjestelmän avulla rakentamisen tiedonantovelvollisuuden mukainen raportointi Verohallinnolle voidaan automatisoida. Halutessa palvelusta saa myös sähköiset tuntilaput palkanmaksuun. Palveluun kuuluvat erikokoisiin projekteihin soveltuvat lukijalaitteet, yrityskohtainen Internet-sivusto projektien ja henkilöstön hallintaan sekä käyttötukipalvelut.

Katso video

Lue lisää

LogiNets Oy

Max Technologies Oy on palveluntarjoaja, joka on keskittynyt tuottamaan kattavia ratkaisuja työn- ja kalustonhallintaan. Mielestämme yritykset ja organisaatiot käyttävät aivan liian monimutkaisia ja sekavia menetelmiä esimerkiksi työajan raportointiin, töiden ja henkilöstön hallintaan, palkanlaskentaan ja laskutukseen liittyen. Tämän lisäksi henkilöstökulut ovat merkittävä kuluerä monilla toimialoilla. Haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisen palvelun, joka oikeasti säästää rahaa ja tekee elämästä helpompaa.

Lue lisää

Max Technologies Oy

Megaflex on saanut alkunsa ja elää innovaatioista, joilla kulkemista ja kiinteistöjä hallitaan. Olemme kehittäneet vaativia turvallisuusympäristöjä asiakkaillemme vuodesta 1975. Ratkaisujemme turvallisuustaso on jo pitkään ollut niin korkea, että olemme voineet keskittyä kulkemisen rajoittamisen sijaan siihen, kuinka kulkemista ja sen hallintaa helpotetaan.

Lue lisää

Megaflex Oy

Miragel Oy on kiinteistöhallinnon tietojärjestelmiin keskittynyt ohjelmistotalo. Tarjoamme erityisesti kiinteistönomistajille ja heille palveluita tuottaville yrityksille kehittyneitä ohjelmistoja kiinteistötalouden, -hallinnon ja -markkinoinnin tarpeisiin. Uudisrakentamisen ja kunnossapitohankkeiden kustannustensuunnitteluun ja seuranta Haltia Hankeseuranta sovellukseen sisältyy myös urakkatietojen kerääminen ja lähettäminen Suomen Tilaajavastuun palveluihin.

Lue lisää

Miragel Oy

Movenium on suomalainen ohjelmistoyritys. Suomessa olemme johtava työajanseurantaratkaisun tarjoaja. Asiakkaamme arvostavat palvelumme käyttäjäystävällisyyttä, muokattavuutta sekä helppoa käyttöönottoa. Pystymme tehostamaan asiakkaamme toimintaa ja tuomaan säästöjä reaaliaikaisella tiedolla, joka on oikeaa ja käytettävissä palkanmaksun ja projektilaskennan tarpeisiin. Meille on aina ollut tärkeää, että asiakas voi valita, miten palveluamme käyttää: leimalaitteella, kännykällä, tabletilla, tietokoneella tai niillä kaikilla. Moveniumin ja Tilaajavastuun palvelut yhdessä helpottavat työmaiden tietojen hallintaa ja raportointia.

Lue lisää

Movenium Oy

Navicom Oy tarjoaa paikkatietoihin pohjautuvia työnohjausjärjestelmiä. Päätuotteemme ovat työajanseuranta ja ajoneuvoseuranta. Palveluidemme avulla voidaan hoitaa työnseuranta ja -ohjaus helposti sekä huolettomasti. Käytämme suomalaisvalmisteisia laitteita ja teemme itse omat ohjelmistomme. Tavoitteemme on helpottaa asiakasyritystemme arkea selkeillä ja helppokäyttöisillä palveluilla.

Lue lisää

Navicom Oy

Oy Santa Margarita SA on suomalainen, innovatiivisten ICT-ratkaisujen yritys. Toimittamiamme järjestelmiä on mm. teollisuudessa, terveydenhuollossa sekä järjestöjen käytössä. VEROTIETO on Windows-puhelimiin ladattava sovelluksemme Tilaajavastuun keräämien Veronumero- ja Luotettava Kumppani-tietojen tarkistukseen. Sovellus keskustelee Tilaajavastuun tarjoaman rajapinnan kanssa APPARATUS MQ-integraatiojärjestelmän kautta. APPARATUS on nopeasti ylläpidettävissä muihinkin vastaaviin integraatiotarpeisiin. Lue lisää

Oy Santa Margarita SA

Oy Waremann Acrux Ab koostuu ohjelmisto- ja rakennusalan ammattilaisista. Tehtävämme on tehdä rakennusalan yritysten arjesta sujuvaa ja parantaa
toiminnan tuottavuutta. Kehittämämme mobiilipalvelu Waremann Työnhallinta tekee rakennustyömaiden ja kenttätyön hallinnasta todella helppoa. Lue lisää

Oy Waremann Acrux Ab

Pajadata Oy on vuonna 1994 perustettu LVI-, sähkö- ja rakennusalaan erikoistunut ohjelmistotalo. Kuulumme pohjoismaiseen Hantverksdata konserniin ja toimialueenamme on koko Suomi. Tarjoamme ratkaisut yritysten työmaa- ja työajanseurantaan, laskutukseen, tarjous- ja palkanlaskentaan, sekä muuhun taloushallintoon. Lue lisää

Pajadata Oy

Phoniro Access toimittaa täysin mobiileja, langattomia ja skaalautuvia ratkaisuja veroraportointia ja kulunhallintaa varten. Phoniron ratkaisulla et voi vain raportoida – vaan se mahdollistaa myös kulun- ja läsnäolovalvonnan. Voit valvoa tavalliset ovet vaihtamatta lukkoa, ohjata työmaakontti lukkoja, puomeja ja portteja, hissit, koneet ja sähkölaitteet. Kun huomaat järjestelmän etuja, voit helposti laajentaa käyttöä.

Phoniron järjestelmän avulla sinulla on helppo raportoida läsnäolo ja saat helposti kokoamislistaukset, jotka auttavat sinua pelastamaan ihmishenkiä työpaikka onnettomuuden sattuessa.

Lue lisää

Phoniro Systems Oy

PPCT Finland Oy on paikannukseen, mobiliin tiedonsiirtoon ja innovatiiviseen tietojenkäsittelyyn perustuvien, erityisesti liikkuvalle kalustolle toteutettujen tietopalveluiden edelläkävijä ja markkinajohtaja Suomessa. PPCT:n kehittämän Paikannin.com -järjestelmän käyttäjiä ovat sadat yritykset eri toimialoilla. Sen käyttö laajenee voimakkaasti Pohjoismaihin ja Eurooppaan osittain nykyisten asiakkaiden laajenevan käyttöönoton myötä sekä uusien asiakkuuksien mukana.

Lue lisää

PPCT Finland Oy

Olemme valtakunnallisesti toimiva uudisrakentamiseen keskittynyt rakennusliike. Olemme keskittyneet asuntorakentamiseen ja hoivarakentamiseen. Liikevaihtomme vuonna 2014 on noin 80m€ ja työllistämme noin 250 ihmistä. Kuulumme Harjavalta konserniin.

Lue lisää

Rakennusliike Lapti Oy

Ramirentin RamiSmart kattaa työmaan kaikki läsnäolovalvonnan tarpeet. RamiSmart on kehitetty yhteistyössä sekä alan parhaiden osaajien kanssa että järjestelmää käyttävien asiakkaiden kanssa. RamiSmart on automaattisesti yhteensopiva Valttikorttien kanssa. Saman käyttöjärjestelmän kautta voit hallita työmaan ajo- ja pyöröportteja, puomeja ja ovia. Lue lisää

Ramirent Oy

Schneider Electric Finland Oy on turvajärjestelmien johtava kehittäjä sekä valmistaja Suomessa. Me tarjoamme asiakkaille Esmi tuoteiston myötä muun muassa kulunvalvonta- ja työajanseurantajärjestelmiä, kaikki asteet kattavana konseptina, järjestelmäsuunnittelusta ja toteutuksesta, huoltoon ja ylläpitoon jolla varmistetaan se että järjestelmä on aina parhaassa mahdollisessa toimintakunnossa. Lue lisää

Schneider Electric Finland Oy

SoftOne Oy on erikoistunut liiketoimintajärjestelmiin joiden avulla hoidetaan taloutta, logistiikkaa, projekteja ja henkilöstöhallintaa. Ohjelmistomme avulla hoidetaan laskentatointa, laskutusta, aikataulusuunnittelua, työaikaraportointia, palkanlaskentaa jne.

Lue lisää

SoftOne Oy

Yrityksen toimialana ovat tuotannonohjaus sekä erilaiset ajan- ja kulunhallintaan liittyvät, seurantaa ja raportointia helpottavat ratkaisut lähinnä rakennusteollisuuteen. iSystem järjestelmä on käytössä koettu eri kokoisten ja -tyyppisten työkohteiden kulun- ja tiedonhallintaratkaisu. Järjestelmässä hyödynnetään Tilaajavastuun tietosisältöjä, palveluja ja Valttikortteja. Lue lisää

 

Spectron Oy

Stata Oy

Lue lisää

Stata Oy

Vuonna 1991 perustettu Takamäki Yhtiöt toteuttaa vaativia kehitysprojekteja ja järjestelmäintegraatioita eri toimialoilla toimivien yritysten yksilöllisiin tarpeisiin. Asiakasyrityksemme muodostuvat PK-yrityksistä, julkishallinnosta sekä suurista pörssiyhtiöistä. Takamäki Yhtiöiden innovatiivinen tiimi kehittää ja tuotteistaa myös omia ohjelmistoratkaisuja e1 -tuoteperheeksi asiakas- ja toimialakohtaisiin erityistarpeisiin. Esimerkiksi e1 Manager on rakennusyrityksille kehittämämme selainkäyttöinen ratkaisu, joka täyttää sekä rakennusyrityksen omat tarpeet että viranomaisten vaatimukset lain edellyttämän sähköisen ilmoitusvelvotteen toteuttamisesta verohallinnolle.

Lue lisää

Takamäki Yhtiöt Ky

Tamtron Solutions on kotimainen yritys, joka valmistaa ja toimittaa laitteita ja ohjelmistoja tiedonkeruuseen, työajanseurantaan ja kulunvalvontaan. Tamtron Solutions on perustettu vuonna 1994 ja on siitä lähtien toimittanut tuhansia kulunvalvonta, työajanseuranta ja tiedonkeruujärjestelmiä kaikenkokoisille yrityksille. Tamtron Solutions on osa Tamtron Groupia.

Lue lisää

Tamtron Solutions Oy

Tieto Finland Oy

Lue lisää

Tieto Finland Oy

Tietoaika Oy on vuonna 1986 perustettu itsenäinen, valtakunnallisesti toimiva suomalainen ohjelmistotalo. Tietoaika kehittää ohjelmistoja ja palveluja valituille toimialoille kuten isännöitsijätoimistoille, kiinteistöhuoltoliikkeille, tilitoimistoille, teollisuudelle, tukkukaupalle sekä kuljetustoimialalla toimiville yrityksille. Tietoaika vastaa tuotteidensa asennuksista, ylläpidosta, ohjelmistotuesta sekä koulutuksesta.  Perinteisen asennustavan lisäksi Tietoaika tarjoaa ohjelmistoja myös sovellusvuokrauksella, jolloin ohjelmistoja käytetään internetin välityksellä palveluna ilman että asiakkaan laiteympäristöön tehdään asennuksia.

Lue lisää

Tietoaika Oy

Tietotili Consulting Oy

Lue lisää

Tietotili Consulting Oy

Tolotech Oy on 2001 perustettu teollisuuden, kaupan ja kiinteistöjen laitteisto- ja ohjelmistokehitykseen erikoistunut tamperelainen perheyritys. Tolotechin kehittämä ToloWork -kulunhallinta- ja läsnäoloseurantapalvelu auttaa työmaan työntekijä- ja työnantajatietojen keräämisessä. Web-pohjaisen palvelun avulla urakoitsija saa paitsi työntekijälistat myös tiedot rakennustyömaalla juuri sillä hetkellä olevista työntekijöistä.

Lue lisää

Tolotech Oy

UpCode on maailmalla mainetta niittänyt teknologiaratkaisu. Yrityksellä on kymmenen vuoden kokemus 2d-koodien avulla tehdyistä toteutuksista, jotka ovat voittaneet useita palkintoja kansainvälisillä foorumeilla muun muassa: ”Mobile Rules” California 2008, ID World Asset Tracking 2012, SmartCity Award München 2013.

UpCode tuottaa ratkaisuja jotka hyödyntävät uniikkeja tunnisteita. Tunniste valitaan käyttötarkoituksen mukaan. Useimmat toteutuksemme hyödyntävät optisesti luettavaa 2d-koodia mutta myös esim. NFC ratkaisut ovat mahdollisia.

Lue lisää

UPC Konsultointi Oy

Visma Services Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoten ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille.

Heinola, Helsinki, Imatra, Joensuu, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Parikkala, Saarijärvi, Tampere, Varkaus, Viitasaari, Äänekoski

Lue lisää

Visma Services Oy

Western Systems Oy on kotimainen ohjelmistotalo, joka valmistaa toiminnanohjausjärjestelmiä urakointi- ja logistiikka-alan monitoimiyrityksille sekä tilitoimistojärjestelmiä korkean palvelutason taloushallintopalveluyrityksille. Ohjelmistomme valmistetaan Suomessa kotimaisin voimin.

Lue lisää

Western Systems Oy

Widian on vuonna 2000 perustettu ohjelmistotalo, jonka erikoisosaamisaluetta ovat mobiilipalvelut ja –ohjelmistot

Kirjaus.fi – tehostaa läsnäolotiedon kirjaamista. Katso video tästä.

Widianin yhdessä Helsingin kaupungin rakentamispalveluyksikön Staran kanssa kehittämä Kirjaus.fi –palvelu tehostaa pientyömaalla tai lyhytaikaisella työmaalla työskentelevien läsnäolotiedon kirjaamista Tilaajavastuun rekistereihin.

Lue lisää

Widian Oy

Työterveyshuoltotiedot

Doctagon on suomalainen, vuonna 2006 perustettu, voimakkaasti kasvava terveyspalveluyritys, jonka palvelutarjontaan kuuluvat vastaanottolääkäripalvelut, työterveyspalvelut sekä lääkäripalvelut julkiselle sektorille. Doctagon tunnetaan innovatiivisuudesta, korkeasta asiakastyytyväisyydestä sekä tyytyväisestä henkilökunnasta.

Lue lisää

Doctagon

Mehiläinen-konserni on tunnettu ja arvostettu yksityinen sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja Suomessa. Mehiläinen tarjoaa kokonaisvaltaiset palvelut yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaille. Mehiläisessä palveluita tuottaa Suomessa yhteensä yli 11 000 työntekijää ja ammatinharjoittajaa.

Lue lisää

Mehiläinen