Partnerimme

Kulunvalvonta

 

Aacon Oy tarjoaa innovatiiviset ja toimivat ratkaisut työajanseurantaan, matkalaskuihin ja lomasuunnitteluun. Kellokortti.fi-palvelussamme työajanseuranta voidaan tehdä leimauslaitteilla, tietokoneella tai matkapuhelimella. Se on käytössä yli 700 yrityksessä ja yhteisössä ja kehittyy jatkuvasti yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Meidät tunnetaan nopeasta käyttöönotosta, helposta käyttöliittymästä ja toimivasta tukipalvelusta.

Lue lisää


Aacon Oy

AM Security Oy on valtakunnallinen ja täysin kotimainen turvaurakoitsija, joka toimittaa kattavat valvonta- ja turvallisuusratkaisut, lukkoseppäpalvelut sekä paloilmoitinliikkeen palvelut ammattitaidolla niin isoihin kuin pieniinkin kohteisiin. Olemme Abloy-, Dorma-, Iloq- ja Kaba –valtuutettu yritys. Toimipisteemme löytyvät seitsemältä paikkakunnalta: Helsinki, Lohja, Nokia,Rauma, Tampere, Turku sekä Valkeakoski. Tämän lisäksi palveluita ja tuotteita tarjotaan valtakunnallisen AMSEC-Partner -verkoston kautta, johon kuuluu yhteensä 62 toimipistettä. Toimintamme lähtökohtana ovat asiakkaat ja ammattimainen lopputulos, palveluiden laadun takana ovat laatu-, ympäristö- ja työturvallisuus sertifioinnit ISO 9001, ISO 14001 sekä OHSAS.

Lue lisää

AM Security Oy

Caracom Group Oy on ohjelmistoalan yritys, joka tuottaa ohjelmistopalveluita laaja-alaisesti teollisuuteen sekä julkisen sektorin vaativiin tarpeisiin työturvallisuuden ehdoilla. Caracomista löytyy kokemusta kansainvälisiltä teknologiamarkkinoilta sekä erittäin vankkaa käytännön kokemusta teollisuudesta ja rakennustyömailta. Tämä mahdollistaa käytännönläheiset ja kattavat ratkaisut työturvallisuuteen sekä työmaiden hallintaan.

Lue lisää

 

Caracom Group Oy

Cramo Control – valvontaratkaisujen Cramo VALVOMO –sähköinen läsnäolon- ja kulunvalvontaohjelma mahdollistaa muun muassa kulkutapahtumien ja työaikojen seurannan ja raportoinnin, urakoitsijaketjujen hallinnan, esitäytettyjen perehdytyslomakkeiden tulostamisen perehdytystä varten sekä kulkulupien hallinnan ja valvonnan. Se myös koostaa monipuolisia raportteja: työntekijäluettelot, urakoitsijaluettelot, henkilöstön luvat ja pätevyydet, läsnäolonvalvontatapahtumat ja työaikaraportit.

Lue lisää

Cramo Finland Oy

East DataConst tarjoaa kustannustehokkaita ja innovatiivisia ohjelmistoratkaisuja rakennusalan käyttöön. EDC Työmaajärjestelmä on uusinta mobiiliteknologiaa tehokkaasti hyödyntävä järjestelmä, joka tehostaa työmaiden päivittäisiä toimintoja. Helppokäyttöisellä ohjelmalla pystytään seuraamaan ja hallinnoimaan reaaliaikaisesti työmaan tapahtumia – sähköinen kulunseuranta, työmaapäiväkirja, laatu- ja turvallisuusmittaukset sekä tarvittavat lomakkeet ovat kaikki mukana järjestelmässä, joka on räätälöity erityisesti suomalaisen rakennusalan tarpeisiin yhdessä alan toimijoiden kanssa.

Lue lisää

East DataConst Oy

Fidera on suomalaisten yritysten ja asiantuntijoiden yhteenliittymä, jonka turva- ja valvontatuotteilla voidaan vastata niin pienten kuin suurtenkin rakennus- ja työmaakohteiden tarpeisiin. Pystymme toimittamaan räätälöityjä ratkaisuja nopeasti koko maan laajuudella ja kauttamme on saatavilla tärkeät tukipalvelut aina nopean vasteen huoltopalveluista 24/7 kattavaan valvontaan. Fidera panostaa aktiivisesti erityisesti rakennusalan tarpeita vastaavan valvonta- ja turvajärjestelmän kehittämiseen. Teemme jatkuvaa tuotekehitystä yhdessä asiakasyritystemme kanssa ja tarjoamme asiakkaillemme aina viimeisimmät turva-alan ratkaisut sovitettuina toimialan tarpeisiin.

Lue lisää

Fidera Oy

Infobric on Pohjoismaiden johtava ratkaisuntoimittaja reaaliaikaiseen rakennustyömaan hallintaan. Infobric Ease on helppokäyttöinen ja kaikenkokoisille työmaille soveltuva pilvipalvelu, joka mahdollistaa rakennustyömaan työympäristön, työturvallisuuden ja tehokkuuden parantamisen. Infobricin ratkaisuilla on hoidettu vuodesta 2006 lähtien tuhansien työmaiden kulunvalvonta, energiatehokkuuden hallinta ja koneiden etähallinta. Tällä hetkellä yli 800 työmaata käyttää ratkaisujamme päivittäin työmaan hallintaan ja ilmoitusvelvollisuuden hoitamiseen.

Lue lisää

Infobric AB

Italic AB offers a web-based system and readers for Electronical Personnel Ledger (EPL) for Finland and Sweden. Our terminals handles both ID06 and Valttikortti. The solution is very flexible and can be connected to other systems and is one of the most adaptable on the market today. The reader is based on an app on a smartphone with NFS support.

Read more

Italic Ab

JotBar Solutions Oy on kotimainen yritys joka toimittaa ratkaisuja työajanseurantaan, kulunvalvontaan ja henkilötunnistukseen. Järjestelmät ovat kehitetty asiakaslähtöisesti, käyttäjäystävällisyys on avainasioita. Skaalautuvat ratkaisut kasvavat yrityksen mukana ja sopivat siten kaiken kokoisille yrityksille. Järjestelmä on helppo integroida muihin järjestelmiin. Järjestelmästä saatavat raportit ovat monipuolisia ja tukevat yrityksen toimintaa monella tavalla. JotBar on jo käytössä sadoissa asiakasyrityksissä. JotBarin pitkä alan kokemus auttaa asiakasta löytämään sopivan ratkaisun.

Lue lisää

JotBar Solutions Oy

NOPSA on järjestelmä henkilötietojen keruuseen, rakennustyömaiden kulunvalvontaan ja verottajaraportointiin. Järjestelmän avulla rakentamisen tiedonantovelvollisuuden mukainen raportointi helpottuu. Palvelusta saa myös työaikaraportit palkanmaksuun. Lisäpalveluina on työturvallisuutta tukevia toimintoja kuten perehdytysten ja pätevyyksien hallinta sekä TR-mittaus. Järjestelmällä voi pitää myös työmaapäiväkirjaa ja hakea tilaajavastuuraportteja. Työmaiden kulunvalvonta hoituu useimmiten Nopsa VALTTI -lukijalla, joka on tehty kestämään työmaalla säällä kuin säällä. Nopsa tarjoaa kuitenkin useita kirjaustapoja niin pienille kuin isoille työmaille mobiilikirjauksista työmaaportteihin. Palvelun käyttöönotto on tehty mahdollisimman helpoksi niin toimistolla kuin työmaalla.

Lue lisää

LogiNets Oy

Max Technologies Oy on palveluntarjoaja, joka on keskittynyt tuottamaan kattavia ratkaisuja työn- ja kalustonhallintaan. Mielestämme yritykset ja organisaatiot käyttävät aivan liian monimutkaisia ja sekavia menetelmiä esimerkiksi työajan raportointiin, töiden ja henkilöstön hallintaan, palkanlaskentaan ja laskutukseen liittyen. Tämän lisäksi henkilöstökulut ovat merkittävä kuluerä monilla toimialoilla. Haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisen palvelun, joka oikeasti säästää rahaa ja tekee elämästä helpompaa.

Lue lisää

Max Technologies Oy

Megaflex on saanut alkunsa ja elää innovaatioista, joilla kulkemista ja kiinteistöjä hallitaan. Olemme kehittäneet vaativia turvallisuusympäristöjä asiakkaillemme vuodesta 1975. Ratkaisujemme turvallisuustaso on jo pitkään ollut niin korkea, että olemme voineet keskittyä kulkemisen rajoittamisen sijaan siihen, kuinka kulkemista ja sen hallintaa helpotetaan.

Lue lisää

Megaflex Oy

Movenium on suomalainen ohjelmistoyritys. Suomessa olemme johtava työajanseurantaratkaisun tarjoaja. Asiakkaamme arvostavat palvelumme käyttäjäystävällisyyttä, muokattavuutta sekä helppoa käyttöönottoa. Pystymme tehostamaan asiakkaamme toimintaa ja tuomaan säästöjä reaaliaikaisella tiedolla, joka on oikeaa ja käytettävissä palkanmaksun ja projektilaskennan tarpeisiin. Meille on aina ollut tärkeää, että asiakas voi valita, miten palveluamme käyttää: leimalaitteella, kännykällä, tabletilla, tietokoneella tai niillä kaikilla. Moveniumin ja Tilaajavastuun palvelut yhdessä helpottavat työmaiden tietojen hallintaa ja raportointia.

Lue lisää

Movenium Oy

Navicom Oy tarjoaa paikkatietoihin pohjautuvia työnohjausjärjestelmiä. Päätuotteemme ovat työajanseuranta ja ajoneuvoseuranta. Palveluidemme avulla voidaan hoitaa työnseuranta ja -ohjaus helposti sekä huolettomasti. Käytämme suomalaisvalmisteisia laitteita ja teemme itse omat ohjelmistomme. Tavoitteemme on helpottaa asiakasyritystemme arkea selkeillä ja helppokäyttöisillä palveluilla.

Lue lisää

Navicom Oy

Phoniro Access toimittaa täysin mobiileja, langattomia ja skaalautuvia ratkaisuja veroraportointia ja kulunhallintaa varten. Phoniron ratkaisulla et voi vain raportoida – vaan se mahdollistaa myös kulun- ja läsnäolovalvonnan. Voit valvoa tavalliset ovet vaihtamatta lukkoa, ohjata työmaakontti lukkoja, puomeja ja portteja, hissit, koneet ja sähkölaitteet. Kun huomaat järjestelmän etuja, voit helposti laajentaa käyttöä.

Phoniron järjestelmän avulla sinulla on helppo raportoida läsnäolo ja saat helposti kokoamislistaukset, jotka auttavat sinua pelastamaan ihmishenkiä työpaikka onnettomuuden sattuessa.

Lue lisää

Phoniro Systems Oy

Ramirentin RamiSmart kattaa työmaan kaikki läsnäolovalvonnan tarpeet. RamiSmart on kehitetty yhteistyössä sekä alan parhaiden osaajien kanssa että järjestelmää käyttävien asiakkaiden kanssa. RamiSmart on automaattisesti yhteensopiva Valttikorttien kanssa. Saman käyttöjärjestelmän kautta voit hallita työmaan ajo- ja pyöröportteja, puomeja ja ovia. Lue lisää

Ramirent Oy

Yrityksen toimialana ovat tuotannonohjaus sekä erilaiset ajan- ja kulunhallintaan liittyvät, seurantaa ja raportointia helpottavat ratkaisut lähinnä rakennusteollisuuteen. iSystem järjestelmä on käytössä koettu eri kokoisten ja -tyyppisten työkohteiden kulun- ja tiedonhallintaratkaisu. Järjestelmässä hyödynnetään Tilaajavastuun tietosisältöjä, palveluja ja Valttikortteja. Lue lisää

 

Spectron Oy

Site Manager on kehittämämme, edistyksellisiä ominaisuuksia tarjoava selainpohjainen kulunvalvonta- ja toiminnanohjausjärjestelmä. Site Manager tarjoaa monipuolisuudessaan alan johtavaa IT-järjestelmäosaamista ja täyttää viranomaisvaatimukset sähköisen ilmoitusvelvoitteen toteutumisesta verohallinnolle, lain edellyttämällä tavalla.

Takamäki Yhtiöiden innovatiivisen toimintamme kulmakivinä ovat asiakkaiden liiketoimintaprosessien ymmärtäminen, jatkokehittäminen ja projektien läpivieminen sovitussa aikataulussa. Takamäki Yhtiöt tuottaa ja toteuttaa IT-ohjelmistoratkaisuja eri toimialoilla toimivien yritysten tarpeisiin, kuten rakennus- ja ilmailualalle, teollisuuskäyttöön, julkishallinnolle sekä pörssiyhtiöille.

Lue lisää

Takamäki Yhtiöt Ky

Tamtron Solutions on kotimainen yritys, joka valmistaa ja toimittaa laitteita ja ohjelmistoja tiedonkeruuseen, työajanseurantaan ja kulunvalvontaan. Tamtron Solutions on perustettu vuonna 1994 ja on siitä lähtien toimittanut tuhansia kulunvalvonta, työajanseuranta ja tiedonkeruujärjestelmiä kaikenkokoisille yrityksille. Tamtron Solutions on osa Tamtron Groupia.

Lue lisää

Tamtron Solutions Oy

Weego Software Oy

Widian on vuonna 2000 perustettu ohjelmistotalo, jonka erikoisosaamisaluetta ovat mobiilipalvelut ja –ohjelmistot

Kirjaus.fi – tehostaa läsnäolotiedon kirjaamista. Katso video tästä.

Widianin yhdessä Helsingin kaupungin rakentamispalveluyksikön Staran kanssa kehittämä Kirjaus.fi –palvelu tehostaa pientyömaalla tai lyhytaikaisella työmaalla työskentelevien läsnäolotiedon kirjaamista Tilaajavastuun rekistereihin.

Lue lisää

Widian Oy

Laitevalmistajat

Idesco Oy toimittaa kestäviä ja helposti päivitettäviä RFID-lukijoita, tunnisteita ja muita komponentteja pitkäikäisiin tunnistusjärjestelmiin. Tuotteidemme avulla kerätään tietoa ja parannetaan turvallisuutta kulunvalvonnassa, ajoneuvontunnistuksessa ja logistiikassa.

Lue lisää

Idesco

Inoptics Oy on kehittänyt helposti käyttöönotettavat kulunseuranta- ja kulunvalvonta- (porttilaite) -päätelaitteet rakennustyömaille. Päätelaitteet ovat helposti liitettävissä työaikasovelluksiin http/xml –liitynnällä ja ne lukevat sekä valttikortteja että ruotsalaisia ID06-kortteja. Laitteet ovat myös suoraan kytkettäsissä Tilaajavastuun järjestelmään silloin kun verottajaraportti on oleellisin sovellustarve. Laitteita on käytössä niin kotimaassa kuin ulkomailla yli 3000 kappaletta ja sovelluskumppaneita on lukuisia.

Lue lisää

Inoptics Oy

NOPSA on järjestelmä henkilötietojen keruuseen, rakennustyömaiden kulunvalvontaan ja verottajaraportointiin. Järjestelmän avulla rakentamisen tiedonantovelvollisuuden mukainen raportointi helpottuu. Palvelusta saa myös työaikaraportit palkanmaksuun. Lisäpalveluina on työturvallisuutta tukevia toimintoja kuten perehdytysten ja pätevyyksien hallinta sekä TR-mittaus. Järjestelmällä voi pitää myös työmaapäiväkirjaa ja hakea tilaajavastuuraportteja. Työmaiden kulunvalvonta hoituu useimmiten Nopsa VALTTI -lukijalla, joka on tehty kestämään työmaalla säällä kuin säällä. Nopsa tarjoaa kuitenkin useita kirjaustapoja niin pienille kuin isoille työmaille mobiilikirjauksista työmaaportteihin. Palvelun käyttöönotto on tehty mahdollisimman helpoksi niin toimistolla kuin työmaalla.

Lue lisää

LogiNets Oy

Schneider Electric Finland Oy on turvajärjestelmien johtava kehittäjä sekä valmistaja Suomessa. Me tarjoamme asiakkaille Esmi tuoteiston myötä muun muassa kulunvalvonta- ja työajanseurantajärjestelmiä, kaikki asteet kattavana konseptina, järjestelmäsuunnittelusta ja toteutuksesta, huoltoon ja ylläpitoon jolla varmistetaan se että järjestelmä on aina parhaassa mahdollisessa toimintakunnossa. Lue lisää

Schneider Electric Finland Oy

ToP Tunniste on Tamperelainen NFC/RFID systeemi-integraattori, joka tarjoaa rakennusalalle mm. Valttikortti sertifioidut lukijalaitteet ja lukijamoduulit, tuotekehityksen SDK-kehitysalustat lukijoille, ja henkilötunnistuksen avaimenperä-, kortti- ja tarratunnisteet

Lue lisää

Top Tunniste Oy

Toiminnanohjausjärjestelmät

Admicom Finland Oy on kotimainen rakennus-, talotekniikka- ja teollisuusyritysten toiminnan tehostamisen asiantuntijayritys ja nykyaikaisten toiminnanohjausratkaisujen edelläkävijä. Pilvipalveluna toimiva Adminet-toiminnanohjausjärjestelmä helpottaa asiakkaiden työmaarutiineja, automatisoi hallinnon työvaiheita ja tarjoaa reaaliaikaisen näkyvyyden asiakasyrityksen liiketoimintaan yhdessä toimialan tarpeisiin suunnitellussa kokonaispalvelussa. Ohjelmistopalveluiden lisäksi Admicom tarjoaa asiakkailleen toimialan käytännöt tuntevaa tilitoimistopalvelua ja tukea liiketoiminnan kehittämiseen.

Lue lisää

Admicom Finland Oy

Aitio Finland Oy toimittaa tietojärjestelmiä palveluna ja auttaa asiakkaitaan tehostamaan liiketoimintojaan niiden avulla. Hillava®-tuotteemme on arkipäivän toiminnanohjausjärjestelmä, joka on sovitettavissa kustannustehokkaasti erilaisiin asiakastarpeisiin.

Katso lisää sivuiltamme: www.hillava.com ja www.aitiofinland.com.

Aitio Finland Oy

Caracom Group Oy on ohjelmistoalan yritys, joka tuottaa ohjelmistopalveluita laaja-alaisesti teollisuuteen sekä julkisen sektorin vaativiin tarpeisiin työturvallisuuden ehdoilla. Caracomista löytyy kokemusta kansainvälisiltä teknologiamarkkinoilta sekä erittäin vankkaa käytännön kokemusta teollisuudesta ja rakennustyömailta. Tämä mahdollistaa käytännönläheiset ja kattavat ratkaisut työturvallisuuteen sekä työmaiden hallintaan.

Lue lisää

 

Caracom Group Oy

East DataConst tarjoaa kustannustehokkaita ja innovatiivisia ohjelmistoratkaisuja rakennusalan käyttöön. EDC Työmaajärjestelmä on uusinta mobiiliteknologiaa tehokkaasti hyödyntävä järjestelmä, joka tehostaa työmaiden päivittäisiä toimintoja. Helppokäyttöisellä ohjelmalla pystytään seuraamaan ja hallinnoimaan reaaliaikaisesti työmaan tapahtumia – sähköinen kulunseuranta, työmaapäiväkirja, laatu- ja turvallisuusmittaukset sekä tarvittavat lomakkeet ovat kaikki mukana järjestelmässä, joka on räätälöity erityisesti suomalaisen rakennusalan tarpeisiin yhdessä alan toimijoiden kanssa.

Lue lisää

East DataConst Oy

EmCe Solution Partner Oy on taloushallinnon ohjelmistopalveluja tuottava perheyritys. Tarjoamme asiakkaan kokoon ja tarpeeseen sopivat ratkaisut, jotka automatisoivat sähköisen taloushallinnon prosesseja ja tekevät yrityksen liiketoiminnasta sujuvaa, tehokasta ja läpinäkyvää. EmCe-ratkaisuilla kaikki langat pysyvät käsissä – hallitset ja ohjaat kaikkia taloushallinnon prosesseja helposti ja luotettavasti.

Tutustu meihin ja ratkaisuihimme tästä.

EmCe Solution Partner Oy

Enersense Oy on osa Enersense Groupia. Pääliiketoiminta koostuu resurssienhallintapalveluista sekä energiateollisuuteen kohdistuvasta liiketoimintakonsultaatiosta sekä dokumentaationhallintapalveluista. Enersense on kehittänyt oman web-pohjaisen palvelualustan mm. rakennustyömaan resurssien hallinnoimiseen. E-Sense –järjestelmää käytetään päivittäin mm. Olkiluoto 3 –rakennusprojektin alihankintaketjujen hallinnassa, projektin suurimpien toimijoiden henkilöstöhallinnossa sekä yrityksen omassa toiminnanohjauksessa.

Lue lisää

Enersense Oy

EVRY Finland Oy on rakennusalan toiminnanohjausjärjestelmien johtava toimittaja Suomessa. Ammattitaitomme perustuu yli 30 vuoden kokemukseen sekä rakennustoimialan vahvaan ja monipuoliseen osaamiseen. Integroimme yritysten laskennan, tuotannon ja talouden toiminnot yhteensopivaksi kokonaisjärjestelmäksi, joka palvelee liiketoiminnan tarpeita ja tavoitteita. Jydacom tarjoaa helppokäyttöisen ja nopeasti käyttöönotettavan ratkaisun molempien lakisääteisten ilmoitusten laatimiseen, lähettämiseen ja arkistointiin. Jydacom tarjoaa myös kattavat sähköiset työmaiden kulunvalvonnan ratkaisut.

Lue lisää

EVRY Finland Oy

HeadPower Oy tarjoaa infraverkon kokonaisratkaisuja energia- ja telesektorille. Tuotamme sisältö- ja sovelluspohjaisia palvelukokonaisuuksia verkonhallijoiden, suunnittelijoiden, urakoitsijoiden ja tarviketoimittajien työprosessien tehokkuuden ja laadun parantamiseksi.

Lue lisää

HeadPower Oy

Lemonsoft Oy on suomalainen, vuonna 2006 perustettu ohjelmistotalo. Lemonsoftin taustalla on vahva osaaminen ja pitkä kokemus toiminnanohjausjärjestelmistä. Viime vuosien aikana olemme kasvattaneet markkinaosuuttamme toimialamme keskiarvoa enemmän. Haluamme olla johtava liiketoiminnan kehittämistä tukevan toiminnanohjausjärjestelmän tuottaja ja toimittaja. Lue lisää

Lemonsoft Oy

Lenio TOP -toiminnanohjauspalvelu on rakennusalan pienille ja keskisuurille yrityksille tehty yksinkertainen ja helppokäyttöinen ohjelmisto. Palvelun perustoiminnallisuuksilla saadaan hoidettua vaivattomasti hallinnolliset rutiinit liittyen työntekijöiden palkkoihin sekä työmaiden seurantaan ja viranomaisraportointiin. Palvelun avulla sekä palkanlaskenta että viranomaisraportointi voidaan haluttaessa myös ulkoistaa erittäin kustannustehokkaasti tilitoimistolle.

Lue lisää

Lenio Oy

Pajadata Oy on vuonna 1994 perustettu LVI-, sähkö- ja rakennusalaan erikoistunut ohjelmistotalo. Kuulumme pohjoismaiseen Hantverksdata konserniin ja toimialueenamme on koko Suomi. Tarjoamme ratkaisut yritysten työmaa- ja työajanseurantaan, laskutukseen, tarjous- ja palkanlaskentaan, sekä muuhun taloushallintoon. Lue lisää

Pajadata Oy

Scudo Solutions Oy on kustannusohjaukseen liittyviin ratkaisuihin ja palveluihin erikoistunut asiantuntijayritys. Päätuotteemme on Scudo Pro järjestelmä – SaaS-palveluna tarjottava ratkaisu hankkeiden toteutusaikaiseen kustannusohjaukseen ja ennustamiseen. Scudo Pro sisältää myös tarvittavat toiminteet rakentamispalveluiden tilaajilta vaadittaviin verohallinnon ilmoituksiin.

Lue lisää

Scudo Solutions Oy

SoulCore toimittaa liiketoimintaratkaisuja, digitalisoiden yritysten ydinprosesseja. Toteutamme moderneja ja pilvipohjaisia
ratkaisuja käänteentekevällä tehokkuudella, perustuen automatisoituun sovellustuotantomalliin.  Lue lisää

SoulCore Oy

Site Manager on kehittämämme, edistyksellisiä ominaisuuksia tarjoava selainpohjainen kulunvalvonta- ja toiminnanohjausjärjestelmä. Site Manager tarjoaa monipuolisuudessaan alan johtavaa IT-järjestelmäosaamista ja täyttää viranomaisvaatimukset sähköisen ilmoitusvelvoitteen toteutumisesta verohallinnolle, lain edellyttämällä tavalla.

Takamäki Yhtiöiden innovatiivisen toimintamme kulmakivinä ovat asiakkaiden liiketoimintaprosessien ymmärtäminen, jatkokehittäminen ja projektien läpivieminen sovitussa aikataulussa. Takamäki Yhtiöt tuottaa ja toteuttaa IT-ohjelmistoratkaisuja eri toimialoilla toimivien yritysten tarpeisiin, kuten rakennus- ja ilmailualalle, teollisuuskäyttöön, julkishallinnolle sekä pörssiyhtiöille.

Lue lisää

Takamäki Yhtiöt Ky

Visma Services Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoten ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille.

Heinola, Helsinki, Imatra, Joensuu, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Parikkala, Saarijärvi, Tampere, Varkaus, Viitasaari, Äänekoski

Lue lisää

Visma Services Oy

Weego Software Oy

Hankintajärjestelmät

Atentis Oy tarjoaa yrityksille mahdollisuuden ulkoistaa lakivelvoitteiden hoitamisen. Missiona on poistaa kokonaan aikaavievä byrokratia, jotta yritykset voivat keskittyä olennaiseen. Palvelukokonaisuus koostuu kahdesta asiantuntijapalvelusta, OmaValvoja (tilaajavastuulaki) ja OmaIlmoittaja (verotusmenettelylaki).

Lue lisää

Atentis Oy

Cloudia on suomalainen, vakavarainen ja hallitusti kasvava ohjelmisto- ja palveluyritys jonka toiminta perustuu vahvaan julkisen sektorin asiantuntemukseen sekä teknologiseen edelläkävijyyteen – intohimona on tuottaa säästöä ja tehokkuutta asiakkaille. Cloudia on hankintojen digitalisoinnin asiantuntija.

Lue lisää

Cloudia Oy

Kuntakentän virallinen kehitysyhtiö: Tehostamme kuntien toimintaa valtakunnallisen yhteistyön kautta. Saat käyttöösi valmiiksi kilpailutetut, toimintaa tukevat ja tehostavat ICT-ratkaisut.

Lue lisää

Kuntien Tiera Oy

Tarjovan sähköinen Kilpailuttamisjärjestelmä toimii internetissä ja varmistaa samalla, että koko hankintaprosessi toteutuu hankintalain vaatimusten mukaisesti. Tarjova Oy on julkisten hankintojen asiantuntija. Tarjoamme hankintalain vaatimusten mukaisia sähköisiä ratkaisuja, joiden avulla julkiset hankintayksiköt voivat säästää merkittävästi sekä aikaa että rahaa.

Lue lisää

Tarjova Oy

Kiinteistönhallinta

Buildercom tarjoaa tilaajille ja rakennuttajille helppokäyttöisen BEM-Ilmoitin palvelun, joka on integroitavissa niin projektipankkiin, huoltokirjaan kuin taloushallinnon järjestelmiin sekä Suomen Tilaajavastuun Työmaarekisteriinkin.

Lue lisää

Buildercom

SokoPro on tiedon hallinnoinnin, jakamisen ja arkistoinnin sähköinen palvelu, joka on palvellut asiakkaita jo 25 vuoden ajan. SokoProhon kirjautuu päivittäin 15 000 tuhatta käyttäjää.

Yksittäinen rakennusprojekti, iso kauppakeskus tai useita päällekkäisiä projekteja ja urakoitsijoita. SokoPron avulla rakennusprojektin hallinnointi on joustavaa. Tiedot aikatauluista, toimituksista, piirustuksista ja työmaapäiväkirjoista ovat aina ajan tasalla. Aineiston sähköisen jakamisen lisäksi materiaalit voi tilata myös paperitulosteina.

SokoProta voidaan hyödyntää kiinteistön ylläpidossa koko kiinteistön elinkaaren ajan. Piirustukset ovat tallessa ja käytettävissä esimerkiksi peruskorjauksissa. SokoProsta löytyvät ajantasaiset tiedot tuovat kustannustehokkuutta ja säästöä.

SokoPro on Granon 100% omistama tuote. Lisätietoja www.sokopro.com ja www.grano.fi

 

Grano Oy

Miragel Oy on kiinteistöhallinnon tietojärjestelmiin keskittynyt ohjelmistotalo. Tarjoamme erityisesti kiinteistönomistajille ja heille palveluita tuottaville yrityksille kehittyneitä ohjelmistoja kiinteistötalouden, -hallinnon ja -markkinoinnin tarpeisiin. Uudisrakentamisen ja kunnossapitohankkeiden kustannustensuunnitteluun ja seuranta Haltia Hankeseuranta sovellukseen sisältyy myös urakkatietojen kerääminen ja lähettäminen Suomen Tilaajavastuun palveluihin.

Lue lisää

Miragel Oy

Ensimmäinen toiminnanohjausjärjestelmä, joka on suunniteltu isännöintitoimiston näkökulmasta, on nähnyt päivänvalon. Isännöinnin sisäisten prosessien hallinta ei ole koskaan ollut näin helppoa. Ässä–isännöintiohjelman avulla pystyt seuraamaan reaaliajassa mitä toimistossa tapahtuu ja kuinka taloyhtiöiden projektit etenevät. Helppo käyttöliittymä varmistaa ohjelman tehokkaan käytön.

Lue lisää

Necesa Oy

Tietoaika Oy on vuonna 1986 perustettu itsenäinen, valtakunnallisesti toimiva suomalainen ohjelmistotalo. Tietoaika kehittää ohjelmistoja ja palveluja valituille toimialoille kuten isännöitsijätoimistoille, kiinteistöhuoltoliikkeille, tilitoimistoille, teollisuudelle, tukkukaupalle sekä kuljetustoimialalla toimiville yrityksille. Tietoaika vastaa tuotteidensa asennuksista, ylläpidosta, ohjelmistotuesta sekä koulutuksesta.  Perinteisen asennustavan lisäksi Tietoaika tarjoaa ohjelmistoja myös sovellusvuokrauksella, jolloin ohjelmistoja käytetään internetin välityksellä palveluna ilman että asiakkaan laiteympäristöön tehdään asennuksia.

Lue lisää

Tietoaika Oy

Työajanseuranta

 

Aacon Oy tarjoaa innovatiiviset ja toimivat ratkaisut työajanseurantaan, matkalaskuihin ja lomasuunnitteluun. Kellokortti.fi-palvelussamme työajanseuranta voidaan tehdä leimauslaitteilla, tietokoneella tai matkapuhelimella. Se on käytössä yli 700 yrityksessä ja yhteisössä ja kehittyy jatkuvasti yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Meidät tunnetaan nopeasta käyttöönotosta, helposta käyttöliittymästä ja toimivasta tukipalvelusta.

Lue lisää


Aacon Oy

JotBar Solutions Oy on kotimainen yritys joka toimittaa ratkaisuja työajanseurantaan, kulunvalvontaan ja henkilötunnistukseen. Järjestelmät ovat kehitetty asiakaslähtöisesti, käyttäjäystävällisyys on avainasioita. Skaalautuvat ratkaisut kasvavat yrityksen mukana ja sopivat siten kaiken kokoisille yrityksille. Järjestelmä on helppo integroida muihin järjestelmiin. Järjestelmästä saatavat raportit ovat monipuolisia ja tukevat yrityksen toimintaa monella tavalla. JotBar on jo käytössä sadoissa asiakasyrityksissä. JotBarin pitkä alan kokemus auttaa asiakasta löytämään sopivan ratkaisun.

Lue lisää

JotBar Solutions Oy

NOPSA on järjestelmä henkilötietojen keruuseen, rakennustyömaiden kulunvalvontaan ja verottajaraportointiin. Järjestelmän avulla rakentamisen tiedonantovelvollisuuden mukainen raportointi helpottuu. Palvelusta saa myös työaikaraportit palkanmaksuun. Lisäpalveluina on työturvallisuutta tukevia toimintoja kuten perehdytysten ja pätevyyksien hallinta sekä TR-mittaus. Järjestelmällä voi pitää myös työmaapäiväkirjaa ja hakea tilaajavastuuraportteja. Työmaiden kulunvalvonta hoituu useimmiten Nopsa VALTTI -lukijalla, joka on tehty kestämään työmaalla säällä kuin säällä. Nopsa tarjoaa kuitenkin useita kirjaustapoja niin pienille kuin isoille työmaille mobiilikirjauksista työmaaportteihin. Palvelun käyttöönotto on tehty mahdollisimman helpoksi niin toimistolla kuin työmaalla.

Lue lisää

LogiNets Oy

Movenium on suomalainen ohjelmistoyritys. Suomessa olemme johtava työajanseurantaratkaisun tarjoaja. Asiakkaamme arvostavat palvelumme käyttäjäystävällisyyttä, muokattavuutta sekä helppoa käyttöönottoa. Pystymme tehostamaan asiakkaamme toimintaa ja tuomaan säästöjä reaaliaikaisella tiedolla, joka on oikeaa ja käytettävissä palkanmaksun ja projektilaskennan tarpeisiin. Meille on aina ollut tärkeää, että asiakas voi valita, miten palveluamme käyttää: leimalaitteella, kännykällä, tabletilla, tietokoneella tai niillä kaikilla. Moveniumin ja Tilaajavastuun palvelut yhdessä helpottavat työmaiden tietojen hallintaa ja raportointia.

Lue lisää

Movenium Oy

SoftOne Oy on erikoistunut liiketoimintajärjestelmiin joiden avulla hoidetaan taloutta, logistiikkaa, projekteja ja henkilöstöhallintaa. Ohjelmistomme avulla hoidetaan laskentatointa, laskutusta, aikataulusuunnittelua, työaikaraportointia, palkanlaskentaa jne.

Lue lisää

SoftOne Oy

Site Manager on kehittämämme, edistyksellisiä ominaisuuksia tarjoava selainpohjainen kulunvalvonta- ja toiminnanohjausjärjestelmä. Site Manager tarjoaa monipuolisuudessaan alan johtavaa IT-järjestelmäosaamista ja täyttää viranomaisvaatimukset sähköisen ilmoitusvelvoitteen toteutumisesta verohallinnolle, lain edellyttämällä tavalla.

Takamäki Yhtiöiden innovatiivisen toimintamme kulmakivinä ovat asiakkaiden liiketoimintaprosessien ymmärtäminen, jatkokehittäminen ja projektien läpivieminen sovitussa aikataulussa. Takamäki Yhtiöt tuottaa ja toteuttaa IT-ohjelmistoratkaisuja eri toimialoilla toimivien yritysten tarpeisiin, kuten rakennus- ja ilmailualalle, teollisuuskäyttöön, julkishallinnolle sekä pörssiyhtiöille.

Lue lisää

Takamäki Yhtiöt Ky

Tolotech Oy on 2001 perustettu teollisuuden, kaupan ja kiinteistöjen laitteisto- ja ohjelmistokehitykseen erikoistunut tamperelainen perheyritys. Tolotechin kehittämä ToloWork -kulunhallinta- ja läsnäoloseurantapalvelu auttaa työmaan työntekijä- ja työnantajatietojen keräämisessä. Web-pohjaisen palvelun avulla urakoitsija saa paitsi työntekijälistat myös tiedot rakennustyömaalla juuri sillä hetkellä olevista työntekijöistä.

Lue lisää

Tolotech Oy

Työturvallisuus

Caracom Group Oy on ohjelmistoalan yritys, joka tuottaa ohjelmistopalveluita laaja-alaisesti teollisuuteen sekä julkisen sektorin vaativiin tarpeisiin työturvallisuuden ehdoilla. Caracomista löytyy kokemusta kansainvälisiltä teknologiamarkkinoilta sekä erittäin vankkaa käytännön kokemusta teollisuudesta ja rakennustyömailta. Tämä mahdollistaa käytännönläheiset ja kattavat ratkaisut työturvallisuuteen sekä työmaiden hallintaan.

Lue lisää

 

Caracom Group Oy

Congrid Oy on vuonna 2013 perustettu yritys. Missiomme on kehittää rakennustuotannon laadun- ja turvallisuuden hallintaa. Tuotteemme tarjoaa nykyaikaisen ja helppokäyttöisen tavan yhdistää kaikki työmaan toiminnot selkeäksi kokonaisuudeksi. Yrityksemme voima koostuu ohjelmisto- ja rakennusalan sekä projektinjohdon ammattilaisista. Kehitämme ohjelmistoa yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Lue lisää

Congrid Oy

NOPSA on järjestelmä henkilötietojen keruuseen, rakennustyömaiden kulunvalvontaan ja verottajaraportointiin. Järjestelmän avulla rakentamisen tiedonantovelvollisuuden mukainen raportointi helpottuu. Palvelusta saa myös työaikaraportit palkanmaksuun. Lisäpalveluina on työturvallisuutta tukevia toimintoja kuten perehdytysten ja pätevyyksien hallinta sekä TR-mittaus. Järjestelmällä voi pitää myös työmaapäiväkirjaa ja hakea tilaajavastuuraportteja. Työmaiden kulunvalvonta hoituu useimmiten Nopsa VALTTI -lukijalla, joka on tehty kestämään työmaalla säällä kuin säällä. Nopsa tarjoaa kuitenkin useita kirjaustapoja niin pienille kuin isoille työmaille mobiilikirjauksista työmaaportteihin. Palvelun käyttöönotto on tehty mahdollisimman helpoksi niin toimistolla kuin työmaalla.

Lue lisää

LogiNets Oy

Navicom Oy tarjoaa paikkatietoihin pohjautuvia työnohjausjärjestelmiä. Päätuotteemme ovat työajanseuranta ja ajoneuvoseuranta. Palveluidemme avulla voidaan hoitaa työnseuranta ja -ohjaus helposti sekä huolettomasti. Käytämme suomalaisvalmisteisia laitteita ja teemme itse omat ohjelmistomme. Tavoitteemme on helpottaa asiakasyritystemme arkea selkeillä ja helppokäyttöisillä palveluilla.

Lue lisää

Navicom Oy

Site Manager on kehittämämme, edistyksellisiä ominaisuuksia tarjoava selainpohjainen kulunvalvonta- ja toiminnanohjausjärjestelmä. Site Manager tarjoaa monipuolisuudessaan alan johtavaa IT-järjestelmäosaamista ja täyttää viranomaisvaatimukset sähköisen ilmoitusvelvoitteen toteutumisesta verohallinnolle, lain edellyttämällä tavalla.

Takamäki Yhtiöiden innovatiivisen toimintamme kulmakivinä ovat asiakkaiden liiketoimintaprosessien ymmärtäminen, jatkokehittäminen ja projektien läpivieminen sovitussa aikataulussa. Takamäki Yhtiöt tuottaa ja toteuttaa IT-ohjelmistoratkaisuja eri toimialoilla toimivien yritysten tarpeisiin, kuten rakennus- ja ilmailualalle, teollisuuskäyttöön, julkishallinnolle sekä pörssiyhtiöille.

Lue lisää

Takamäki Yhtiöt Ky

GDPR

Widian on vuonna 2000 perustettu ohjelmistotalo, jonka erikoisosaamisaluetta ovat mobiilipalvelut ja –ohjelmistot

Kirjaus.fi – tehostaa läsnäolotiedon kirjaamista. Katso video tästä.

Widianin yhdessä Helsingin kaupungin rakentamispalveluyksikön Staran kanssa kehittämä Kirjaus.fi –palvelu tehostaa pientyömaalla tai lyhytaikaisella työmaalla työskentelevien läsnäolotiedon kirjaamista Tilaajavastuun rekistereihin.

Lue lisää

Widian Oy

Kouluttajat

Alertum on kasvava ja kehittyvä turvallisuuden koulutuksia ja asiantuntijapalveluita tarjoava yksityisyritys. Tuotteemme ja palvelumme ovat kokonaisvaltaisia ja niiden toteutus on yksinkertaista. Ne huomioivat yksilöllisesti sekä pienen että suuren yrityksen tai julkisen toimijan tarpeet. Tarjoamme ratkaisuja turvallisen toiminnan vaivattomaan kehittämiseen. Kouluttajaorganisaatiomme käsittää yli 60 ammattitaitoista valmentajaa ympäri Suomen.

Lue lisää

Alertum Oy

Atentis Oy tarjoaa yrityksille mahdollisuuden ulkoistaa lakivelvoitteiden hoitamisen. Missiona on poistaa kokonaan aikaavievä byrokratia, jotta yritykset voivat keskittyä olennaiseen. Palvelukokonaisuus koostuu kahdesta asiantuntijapalvelusta, OmaValvoja (tilaajavastuulaki) ja OmaIlmoittaja (verotusmenettelylaki).

Lue lisää

Atentis Oy

Tondi Koolituskeskus on Kustutajan perustama koulutuskeskus Virossa, jossa järjestetään pohjoismaissa tunnustettuja koulutuksia mm. työturvallisuuskortti, tulityökortti, tieturvakortti ja märkätilojen asentajan sertifiointikoulutus.  Kolutukset järjestetään niin viron kuin venäjänkielellä Virossa, Latviassa ja Suomessa. Kustutaja OÜ on Tilaajavastuun virallinen edustaja ja jälleenmyyjä Virossa.

Lue lisää

Kustutaja Oü

Ramirentin RamiSmart kattaa työmaan kaikki läsnäolovalvonnan tarpeet. RamiSmart on kehitetty yhteistyössä sekä alan parhaiden osaajien kanssa että järjestelmää käyttävien asiakkaiden kanssa. RamiSmart on automaattisesti yhteensopiva Valttikorttien kanssa. Saman käyttöjärjestelmän kautta voit hallita työmaan ajo- ja pyöröportteja, puomeja ja ovia. Lue lisää

Ramirent Oy

Integraattorit

Elisa Appelsiini on korkean osaamisen IT-palvelutalo. Yli 350 IT-alan ammattilaisen voimin tuotamme monipuolisia tietotekniikan työn tuottavuus, konsultointi- ja ulkoistuspalveluja. Kehitämme myös asiakkaidemme liiketoimintaa tukevia sovelluksia ja tuotteita. Toimintamme perustuu syvään teknologiaosaamiseen ja aidosti asiakaslähtöiseen toimintaan

Lue lisää

Elisa Appelsiini

EVRY Finland Oy on rakennusalan toiminnanohjausjärjestelmien johtava toimittaja Suomessa. Ammattitaitomme perustuu yli 30 vuoden kokemukseen sekä rakennustoimialan vahvaan ja monipuoliseen osaamiseen. Integroimme yritysten laskennan, tuotannon ja talouden toiminnot yhteensopivaksi kokonaisjärjestelmäksi, joka palvelee liiketoiminnan tarpeita ja tavoitteita. Jydacom tarjoaa helppokäyttöisen ja nopeasti käyttöönotettavan ratkaisun molempien lakisääteisten ilmoitusten laatimiseen, lähettämiseen ja arkistointiin. Jydacom tarjoaa myös kattavat sähköiset työmaiden kulunvalvonnan ratkaisut.

Lue lisää

EVRY Finland Oy

Kehitämme ja automatisoimme asiakkaidemme liiketoimintaprosesseja sähköisten ratkaisujen avulla. Tähän liittyen suunnittelemme ja toteutamme asiakkaidemme toimintojen ulkoistuksia sekä rakennamme yritysverkostoille toimituskokonaisuuksia. Asiakkaamme saavat sähköisen liiketoiminnan avulla hallinnollisten työnkulkujen nopeutumista sekä merkittävää ajankäytöllistä ja taloudellista kustannussäästöä. Verkottuneen liiketoiminnan avulla asiakkaamme saavat uusia ja entistä kannattavampia asiakkuuksia. Lue lisää

Project Business Oy

Päätelaitehallinta Azuresta avaimet käteen palveluna

Riihi Device Management from Azure on Microsoftin pilviteknologioihin (Office 365, Azure, Intune) pohjautuva palvelukonsepti, jonka avulla organisaatiot voivat hallita ja valvoa päätelaitteita (Windows, Android, iOS, Mac OS X), niihin asennettuja sovelluksia, sekä päätelaitteiden asetuksia keskitetysti yhden hallintaportaalin kautta.

Riihi DMA pilvipalvelun käyttöönotto on erittäin nopeaa ja helppoa, joten se voidaan ottaa käyttöön kaikenkokoisissa ympäristöissä.

Lue lisää

Riihisoft Oy

Tieto Finland Oy

Lue lisää

Tieto Finland Oy

Taloushallinto

Admicom Finland Oy on kotimainen rakennus-, talotekniikka- ja teollisuusyritysten toiminnan tehostamisen asiantuntijayritys ja nykyaikaisten toiminnanohjausratkaisujen edelläkävijä. Pilvipalveluna toimiva Adminet-toiminnanohjausjärjestelmä helpottaa asiakkaiden työmaarutiineja, automatisoi hallinnon työvaiheita ja tarjoaa reaaliaikaisen näkyvyyden asiakasyrityksen liiketoimintaan yhdessä toimialan tarpeisiin suunnitellussa kokonaispalvelussa. Ohjelmistopalveluiden lisäksi Admicom tarjoaa asiakkailleen toimialan käytännöt tuntevaa tilitoimistopalvelua ja tukea liiketoiminnan kehittämiseen.

Lue lisää

Admicom Finland Oy

Balance Systems Oy on perustettu marraskuussa 1994 palvelemaan kotimaisia pk-sektorin yrityksiä kokonaisvaltaisesti kaikissa taloushallintoon liittyvissä asioissa.
Balance Systems Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

Balance Systems Oy

Econia Yrityspalvelut Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

Econia Yrityspalvelut Oy

EmCe Solution Partner Oy on taloushallinnon ohjelmistopalveluja tuottava perheyritys. Tarjoamme asiakkaan kokoon ja tarpeeseen sopivat ratkaisut, jotka automatisoivat sähköisen taloushallinnon prosesseja ja tekevät yrityksen liiketoiminnasta sujuvaa, tehokasta ja läpinäkyvää. EmCe-ratkaisuilla kaikki langat pysyvät käsissä – hallitset ja ohjaat kaikkia taloushallinnon prosesseja helposti ja luotettavasti.

Tutustu meihin ja ratkaisuihimme tästä.

EmCe Solution Partner Oy

FinTax Ltd Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

FinTax Ltd Oy

Hawcon tilit Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

Hawcon tilit Oy

Hämeenlinnan MK-Tili on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

Hämeenlinnan MK-Tili

Jokilaskenta Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

 

Jokilaskenta Oy

Karjalan Tili- ja Isännöintikeskus Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

Karjalan Tili- ja Isännöintikeskus Oy

Kirjanpitopalvelu Raija Marttila on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

Kirjanpitopalvelu Raija Marttila

Konttorivalvonta Oy/Kontorskontroll Ab on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

Konttorivalvonta Oy

Konttorivalvonta Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

Konttorivalvonta Oy

Kuopion Ykköstilit Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

Kuopion Ykköstilit Oy

Lapin TilitoimistoLapin TilitoimistoLapin Tilitoimisto Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

Lapin Tilitoimisto Oy

Laskentapiste Balanssi Oyon auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

Laskentapiste Balanssi Oy

Laskentasolmu Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

Laskentasolmu Oy

M & R Tikkanen Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

M & R Tikkanen Oy

Mikkelin Tilikeskus Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

Mikkelin Tilikeskus Oy

Mäntsälän OP-Tilikeskus on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

Mäntsälän OP-Tilikeskus

PJ Yrityspalvelu Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

PJ Yrityspalvelu Oy

Pohjolan Tilipalvelu Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

Pohjolan Tilipalvelu Oy

Satakerta Rödl & Partner Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

Satakerta Rödl & Partner Oy

Satakunnan Yritystili Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

Satakunnan Yritystili Oy

SoftOne Oy on erikoistunut liiketoimintajärjestelmiin joiden avulla hoidetaan taloutta, logistiikkaa, projekteja ja henkilöstöhallintaa. Ohjelmistomme avulla hoidetaan laskentatointa, laskutusta, aikataulusuunnittelua, työaikaraportointia, palkanlaskentaa jne.

Lue lisää

SoftOne Oy

Suomen Säätiötilipalvelu Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

Suomen Säätiötilipalvelu Oy

Taloustutka Oy tarjoaa verkkopalvelua josta voit nopeasti selvittää suomalaisten yritysten taloudellisen tilanteen. Palvelusta löytyy tilinpäätösluvut, luottosuositukset ja paljon muuta arvokasta tietoa yrityksistä.

Lue lisää

Taloustutka Oy

Tili-Saarimaa Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

Tili-Saarimaa Oy

Tili-Seno Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

Tili-Seno Oy

Tilimanager Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

Tilimanager Oy

Tilipalvelu Eija Mäyrälä Ky on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

Tilipalvelu Eija Mäyrälä Ky

Tilipalvelu Marja-Leena on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

Tilipalvelu Marja-Leena

Tilitoimisto Ky Kuosmanen on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

Tilitoimisto Ky Kuosmanen

Tilitoimisto Markku Mäkelä Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

Tilitoimisto Markku Mäkelä Oy

Tilitoimisto Pertti Kulju Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

Tilitoimisto Pertti Kulju Oy

Tilitoimisto Pirjo Gustafsson on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Tilitoimisto Pirjo Gustafsson

Tilitoimisto Raetsaari Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Tilitoimisto Raetsaari Oy

Tilitoimisto Roine Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Tilitoimisto Roine Oy

Tilitoimisto T Pesonen Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

Tilitoimisto T Pesonen Oy

Ulvilan tilitoimisto Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

Ulvilan tilitoimisto Oy

Visma Services Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoten ohjelmistoja, ulkoistuspalveluita, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT ratkaisuja sekä IT projekti- ja konsultointipalveluita. Visma digitalisoi liiketoimintaprosesseja julkisen sektorin ja yksityisen sektorin asiakkaille.

Heinola, Helsinki, Imatra, Joensuu, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Parikkala, Saarijärvi, Tampere, Varkaus, Viitasaari, Äänekoski

Lue lisää

Visma Services Oy

Y-tili Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

Y-tili Oy

Yrityspalvelu Pirjo Lundeqvist Oy on auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen, joka on tehnyt yhteistyösopimuksen Tilaajavastuun kanssa Työmaarekisteri-palvelun jälleenmyynnin osalta.

Lue lisää

Yrityspalvelu Pirjo Lundeqvist Oy

Zeckit-partner

Suomela.fi/ Zeckit-haku

Suomela.fi-sivusto on Suomen suurin pientaloasumisen erikoissivusto, jolla vierailee kuukaudessa noin 300 000 eri kävijää etsimässä mm. rakentamiseen ja remontteihin tarvittavia ammattilaisia Tekijät-palvelusta. Tekijähakuun integroidun Zeckit– palvelun avulla kuluttaja voi nopeasti tarkistaa onko hänen löytämänsä yrityksen taustat kunnossa. Luotettava Kumppani-asiakkaat erottuvat Tekijät-palvelussa mm. logolla sekä kattavammalla raportilla, joka kuuluu Luotettava Kumppani vuosipakettiin. Suomela.fi toimii myös Luotettava Kumppani -palvelun jälleenmyyjänä.

Lue lisää

 

Suomela.fi-sivuston Zeckit-haku