Palvelumme keventävät yrityksesi hallinnollista taakkaa

Lakisääteiset velvollisuudet lisäävät yrityksesi hallinnollista kuormaa. Meidän tehtävämme on auttaa sinua keventämään sitä ja samalla lisäämään yrityksesi omia menestymisen mahdollisuuksia.

Hinnasto
Palvelujemme hinnoittelu on maltillinen, hinnastot löydät tästä.
Tarjouspyyntö
Tästä voit pyytää tarjouksen palveluistamme.
Luotettava Kumppani on helpoin tapa hoitaa tilaajavastuulain edellyttämät velvollisuudet kerralla kuntoon. Palvelu noutaa työn toimittajan puolesta tiedot eri rekistereistä ja pitää tiedot ajan tasalla. Säästät aikaa ja vaivaa, kun tietoja ei tarvitse hakea ja toimittaa tilaajalle erikseen. Näyttämällä omat tiedot, yritys osoittaa toimivansa rehellisesti. Hae raportti kirjautumalla sisään palveluun.
Valvoja on tilaajan väline tilaajavastuutietojen seurantaan. Palvelussa yritysten tilaajavastuutiedot ovat aina ajan tasalla ja sähköisesti tarkastettavissa. Tilaaja luo seurantalistan omista Luotettava Kumppani -palvelussa olevista toimittajista, joiden tietoja haluaa seurata. Palvelun hinta määräytyy toimittajien lukumäärän mukaan.
Veronumeropalvelu tuo rakennus- ja kiinteistöalan tilaajille ja toimittajille välineet hoitaa lakisääteiset velvoitteensa. Palvelu helpottaa työmaakohtaisen urakka- ja työntekijätiedon hallintaa ja raportointia eteenpäin viranomaisille. Se myös arkistoi raportoidut tiedot lain edellyttämän ajan. Rekisteröit vain yrityksen ja työntekijöiden tiedot palvelussamme ja sen jälkeen tietosi on käytettävissä tilaajan työmaalla.
Työturvallisuuslaki edellyttää, että rakennustyömaalla työskentelevillä on oltava kuvallinen ja veronumerolla varustettu henkilökortti. Toimitamme Valttikortit paketissa, jossa on sirullinen Valtti-älykortti ja tarvittava henkilökortti.
Raportti PRO -palvelun avulla arkistoit raportit vaivattomasti
Raportti PRO -palvelun avulla arkistoit lataamasi Luotettava Kumppani -raportit vaivatta. Palvelun tilattuasi kaikki lataamasi raportit arkistoituvat automaattisesti, eikä sinun tarvitse tallentaa niitä esimerkiksi pilvipalveluun tai tietokoneesi kansioihin.
Vihdoin helpotusta korttiralliin! Taitorekisteri on ammattipätevyyksien sähköinen rekisteri, jossa yrityksen henkilökunnan eri pätevyyksien ylläpito ja hallinnointi on helppoa.
Partneriohjelma on tarkoitettu ohjelmisto- ja palveluntarjoajille, jotka tarjoavat asiakkailleen omia palveluitaan ja haluavat täydentää palvelutarjontaansa Tilaajavastuun tietosisällöllä. Tuemme yhteistyökumppaneita tarjoamalla keskeiset rakennusalan lakisääteiset tiedot ja palvelut sekä niihin liittyvän koulutuksen ja oheistuotteet.
Zeckit auttaa arjen hankintapäätöksissä. Kun olet hankkimassa remonttimiestä, siivoojaa tai vaikka autohuoltoa voit tarkastaa yritysten perustiedot ennen hankintapäätöksen tekemistä. Samalla voit myös jakaa hyvät ja huonot kokemukset arvostelemalla käyttämäsi yrityksen.
SignSpace on sähköisen allekirjoittamisen ja viestinnän palvelualusta, joka mahdollistaa digitaalisen sisällön luomisen, jalostamisen, liittämisen, allekirjoittamisen, järjestämisen, arkistoinnin ja jakelun organisaatioiden välillä.
Siirry sivuille
Siirry suosittelemaan
Pyydä tarjous
Hinnasto
Mitä maksaa?
Palvelujemme hinnoittelu on maltillinen, hinnastot löydät tästä. Muista myös järjestöetusi!
Lue lisää