Palvelumme keventävät yrityksesi hallinnollista taakkaa

Lakisääteiset velvollisuudet lisäävät yrityksesi hallinnollista kuormaa. Meidän tehtävämme on auttaa sinua keventämään sitä ja samalla lisäämään yrityksesi omia menestymisen mahdollisuuksia.

Hinnasto
Palvelujemme hinnoittelu on maltillinen, hinnastot löydät tästä.
Hintalaskuri
Tästä voit laskea hinnan, ja pyytää tarjouksen palveluistamme.
Luotettava Kumppani on helpoin tapa hoitaa tilaajavastuulain edellyttämät velvollisuudet kerralla kuntoon. Palvelu noutaa työn toimittajan puolesta tiedot eri rekistereistä ja pitää tiedot ajan tasalla. Säästät aikaa ja vaivaa, kun tietoja ei tarvitse hakea ja toimittaa tilaajalle erikseen. Näyttämällä omat tiedot, yritys osoittaa toimivansa rehellisesti. Hae raportti kirjautumalla sisään palveluun.
Valvoja on tilaajan väline tilaajavastuutietojen seurantaan. Palvelussa yritysten tilaajavastuutiedot ovat aina ajan tasalla ja sähköisesti tarkastettavissa. Tilaaja luo seurantalistan omista Luotettava Kumppani -palvelussa olevista toimittajista, joiden tietoja haluaa seurata. Palvelun hinta määräytyy toimittajien lukumäärän mukaan.
Veronumeropalvelu tuo rakennus- ja kiinteistöalan tilaajille ja toimittajille välineet hoitaa lakisääteiset velvoitteensa. Palvelu helpottaa työmaakohtaisen urakka- ja työntekijätiedon hallintaa ja raportointia eteenpäin viranomaisille. Se myös arkistoi raportoidut tiedot lain edellyttämän ajan. Rekisteröit vain yrityksen ja työntekijöiden tiedot palvelussamme ja sen jälkeen tietosi on käytettävissä tilaajan työmaalla.
Työturvallisuuslaki edellyttää, että rakennustyömaalla työskentelevillä on oltava kuvallinen ja veronumerolla varustettu henkilökortti. Toimitamme Valttikortit paketissa, jossa on sirullinen Valtti-älykortti ja tarvittava henkilökortti.
Vihdoin helpotusta korttiralliin! Taitorekisteri on ammattipätevyyksien sähköinen rekisteri, jossa yrityksen henkilökunnan eri pätevyyksien ylläpito ja hallinnointi on helppoa.
Partneriohjelma on tarkoitettu ohjelmisto- ja palveluntarjoajille, jotka tarjoavat asiakkailleen omia palveluitaan ja haluavat täydentää palvelutarjontaansa Tilaajavastuun tietosisällöllä. Tuemme yhteistyökumppaneita tarjoamalla keskeiset rakennusalan lakisääteiset tiedot ja palvelut sekä niihin liittyvän koulutuksen ja oheistuotteet.
Zeckit auttaa arjen hankintapäätöksissä. Kun olet hankkimassa remonttimiestä, siivoojaa tai vaikka autohuoltoa voit tarkastaa yritysten perustiedot ennen hankintapäätöksen tekemistä. Samalla voit myös jakaa hyvät ja huonot kokemukset arvostelemalla käyttämäsi yrityksen.
SignSpace on sähköinen allekirjoituspalvelu, jonka käyttö on yhtä vaivatonta kuin perinteisen sähköpostin käyttö. Samalla SignSpace on myös paljon enemmän, sillä palvelun avulla voidaan allekirjoittaa sähköisesti erilaisia dokumentteja, jakaa tiedostoja sekä keskustella meneillään olevista projekteista. Voit liittää palvelun avulla vaivatta yhteen eri projekteihin liittyvän viestinnän ja tiedonvälityksen. Tämä kaikki arkistoituu omiin ryhmiinsä, joissa on helppo pitää kaikki asiat järjestyksessä ja täysin tietoturvallisesti.
Siirry sivuille
Siirry suosittelemaan
Pyydä tarjous
Hinnasto
Mitä maksaa?
Palvelujemme hinnoittelu on maltillinen, hinnastot löydät tästä. Muista myös järjestöetusi!
Lue lisää