Valttikorttien tilausohje

Tilaustiedot  Ostoskori  Tunnistautuminen Tilauksen yhteenveto

Kirjaudu sisään ja valitse Valttikorttien tilaus -välilehti.

Voit tilata Valttikortteja vain niille työntekijöille, joiden tila on Työntekijät-välilehdellä ”Ilmoitettu” ja joille on lisätty valokuva.

Työntekijätietojen lisäämisen ohjeet löydät Ilmoita-ohjeesta.

Tilauksen tiedot

Tarkista tai lisää toimitus- ja laskutusosoite. Jos käytössäsi ei ole sähköistä laskutusta, valitse ”Paperilasku” ja tarkista laskutusosoitteen tiedot.

Valitse tilauksessa olevien korttien voimassaoloaika. Voimassaoloaika on oletuksena 5 vuotta. Jos haluat korteille lyhyemmän voimassaoloajan, valitse pudotusvalikosta ”Aseta oma voimassaoloaika” ja kalenterista viimeinen voimassaolopäivä.

Tilauksen tiedot, vlosoite

Voit lisätä kortille myös logon Lisää yrityksen logo –painikkeesta. Tiedostovaatimukset – Tiedostomuoto: jpg, png tai gif; Koko: 100-500kt.

Logo tulee kortin yläosaan ja se painetaan aina mustavalkoisena. Logoa kokoa ja sijantia voit muokata Muokkaa logoa -painikkeesta avautuvassa Logoeditori-näkymässä.

Kun kaikki tiedot ovat oikein, hyväksy toimitusehdot ja paina Jatka tilausta sivun oikeasta alareunasta.

2) Ostoskori

Työntekijät, joille Valttikortti on mahdollista tilata, ovat luettelossa sivun vasemmassa reunassa.

Voit tilata Valttikortteja vain niille työntekijöille, joiden tila on Työntekijät-välilehdellä ”Ilmoitettu” ja joille on lisätty valokuva. Työntekijät-välilehdelle lisäämäsi tiedot tarkistetaan veronumerorekisteristä noin yhden arkipäivän kuluessa.

Valitse haluamiesi työntekijöiden tiedot esikatseltaviksi luettelosta. Lisää kortit ostoskoriin Lisää ostoskoriin-painikkeesta.

Esikatselukuva antaa viitteitä siitä, miltä valmis Valttikortti tulee näyttämään. Jos esikatselussa näyttää, että valokuva on huonolaatuinen, esim. rakeinen, ali- tai ylivalottunut, varjo peittää henkilön kasvot tms, keskeytä tilaus ja vaihda työntekijälle parempi valokuva Työntekijät-välilehdellä Tuo valokuva -painikkeesta.

Lue valokuvaohjeet täältä.

Huomioithan, että palvelun ylläpitäjä ei pysty tekemään muutoksia korttitilauksiin. Tarkista, että työntekijätiedot ovat oikein ja valokuva on laadultaan riittävän hyvä.

Esikatselu

Kun kaikki haluamasi kortit ovat Ostoskorissa sivun oikeassa laidassa, paina vihreää Jatka tilausta–painiketta sivun oikeasta alareunasta. Voit keskeyttää tilauksen vasemmalla puolella olevasta punaisesta Peru tilaus-painikkeesta.

3) TUPAS–tunnistautuminen

Tunnistaudu henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla, tunnistautuminen toimii korttitilauksen sähköisenä allekirjoituksena. Syötä henkilötunnus, jonka jälkeen sinut ohjataan automaattisesti pankin tunnistautumissivulle. Tunnistautumiseen käyvät seuraavien pankkien pankkitunnukset: Danske Bank, Nordea, OP, Aktia, Handelsbanken, S-pankki, Säästöpankit ja Ålandsbanken sekä Mobiilivarmenne.

TUPAS-tunnistautumisen yhteydessä tilausta ei veloiteta. Valttikorteista lähetetään lasku tilauksen tiedoissa ilmoittamaasi verkkolasku- tai laskutusosoitteeseen.

4) Tilauksen yhteenveto

Tilausvahvistus

Vahvista tilaus painamalla Osta. Saat sähköpostiisi väliaikaiskortit ja tilauksen yhteenvedon pdf-tiedostoina. Väliaikaiskortit voit ladata tilauksen jälkeen myös Seuraa tehtyjä tilauksia -välilehdeltä.

Valttikorttien toimitusaika on enintään 14 arkipäivää. Valttikorttipaketin hinta on 24e+alv sekä toimitus- ja käsittelykulut 7,2e/tilaus. Mahdolliset liiton jäsenyydet ja alennukset huomioidaan automaattisesti.

Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme!

• 0600 301339 1,52 e/min + pvm, ark. 8-16
    • asiakaspalvelu(at)veronumero.fi