23.11.2016
Tapahtumamarkkinoinnin ja viestinnän asiantuntija

Suomen Tilaajavastuu Oy on nopeasti kasvava digitaalisia palveluita tarjoava yritys. Palveluidemme avulla yritysten hallinnollisten velvoitteiden hoitaminen helpottuu.

Tilaajavastuu tarjoaa hierarkiavapaan työympäristön, jossa työskennellään itseohjautuvasti. Olemme toistemme Luotettavia Kumppaneita niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.

Etsimme joukkoomme luovaa ja kokenutta tapahtumiin ja sisäiseen viestintään erikoistunutta henkilöä. Olet luonteeltasi periksiantamaton, positiivinen ja aikaansaava persoona. Tartut reippaalla otteella tehtävään kuin tehtävään, eikä itsenäinen ja oma-aloitteinen työskentelytapa aiheuta sinulle hankaluuksia. Vastuullasi on sisäisen viestinnän ja intranetin kehittäminen, tapahtumien suunnittelu ja toteutus, graafisten materiaalien tuottaminen sekä kuluttajapalveluun liittyvä viestintä ja markkinointi.

Tarjoamme energisen ja joustavan työympäristön, loistavat työsuhde-edut ja organisaation, jossa hierarkia ei tule tekemisen tielle. Pääset työskentelemään rennossa porukassassamme ja yhdessä vuoden 2016 Suomen parhaista työpaikasta.

 

Toivomme hakijalta:

-Markkinointi/viestintä painotteinen koulutus ja/tai työkokemus

-Kokemus sosiaalisen median sisällöntuotannosta

-Hyvä suomenkielen kirjoittamisen taito

-Graafisten ohjelmien osaaminen (photoshop, InDesign)

 

Tehtävä on määräaikainen äitiyslomasijaisuus.

 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus CV:n kera 7.12.2016 mennessä osoitteeseen rekry@tilaajavastuu.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.