Helpoin tapa hoitaa lain velvoitteet kerralla kuntoon

Erotut eduksesi tarjouskilpailuissa. Vain 100 €/ vuosi + alv 24%.

Liity tästä
Tulosta verkossa täytetty valtakirja ja lähetä se allekirjoitettuna meille postitse tai sähköpostitse.
Täytä PDF
Tulosta ja täytä tiedot PDF-valtakirjaan ja lähetä se allekirjoitettuna meille postitse tai sähköpostitse

Täyttämällä valtakirjan valtuutat Tilaajavastuun hakemaan ja uusimaan kaikki tilaajavastuulain vaatimat asiakirjat yrityksesi puolesta.Täytä valtakirja verkossa tai tulosta ja lähetä se postitse tai sähköpostitse. Maksamme postimaksun puolestasi.

Palvelun vuosihinta on 100 € + alv.Tilaajan selvitysvelvollisuus ja vastuu ulkopuolista työvoimaa käytettäessä on määritelty tilaajavastuulaissa (1233/2006).

Yrityksen verotiedot päivittyvät palvelussamme noin viikon kuluessa ja eläkevakuutustiedot kuukauden sisällä. Yrityksesi Luotettava Kumppani-raportti on maksutta haettavissa palvelustamme heti valtakirjan käsittelyn jälkeen. Yritysraportin päätulkinta on ”tietoja odotetaan” -tilassa, mikäli jokin tieto puuttuu tai tietoa odotetaan tietolähteestä.

Kun haluat saada Luotettava Kumppani -raporttisi OK-tilaan mahdollisimman nopeasti, voit toimittaa meille enintään 10 päivää vanhan voimassaolo- ja maksutodistuksen TyEL- vakuutuksesta. Jos yritykselläsi on palkattua työvoimaa, toimita myös enintään 3kk vanha todistus lakisääteisestä tapaturmavakuutuksesta ja ilmoitus siitä missä yrityksesi työterveyshuolto on järjestetty. Saat tarvittavat todistukset eläkevakuutus- ja vakuutusyhtiöltäsi.

Ota hyöty Luotettava Kumppani-palvelusta myynnin tukena jo tarjouskilpailussa.

Oletko tyytyväinen Luotettava Kumppani –palveluun? Kerro se meille vastaamalla kyselyyn tästä.

Lue lisää Luotettava Kumppani Viro-palvelusta tästä.

Näytä että olet Luotettava Kumppani