Helpoin tapa hoitaa lain velvoitteet kerralla kuntoon

Postin työtaistelusta johtuen, postilähetykset saattavat viivästyä. Suosittelemme uusien valtakirjojen toimittamista sähköpostitse asiakaspalvelu@tilaajavastuu.fi.

Liity tästä
Tulosta verkossa täytetty valtakirja ja lähetä se allekirjoitettuna meille postitse tai sähköpostitse.
Täytä PDF
Tulosta ja täytä tiedot PDF-valtakirjaan ja lähetä se allekirjoitettuna meille postitse tai sähköpostitse

Täyttämällä valtakirjan valtuutat Tilaajavastuun hakemaan ja uusimaan kaikki tilaajavastuulain vaatimat asiakirjat yrityksesi puolesta.Täytä valtakirja verkossa tai tulosta ja lähetä se postitse tai sähköpostitse. Maksamme postimaksun puolestasi.

Palvelun vuosihinta on 100 € + alv. Tilaajan selvitysvelvollisuus ja vastuu ulkopuolista työvoimaa käytettäessä on määritelty tilaajavastuulaissa (1233/2006).

Yrittäjä, ota kaikki hyöty irti Luotettava Kumppani-palvelustamme jo tarjousvaiheessa ja vie viestinä yrityksesi asiakkaille, sillä  Luotettavalla Kumppanilla on hyvä maine.

Saat  palvelun käyttöösi Suomen Yrittäjien jäsenyrityksenä 15 % vuosialennuksella.

Luotettava Kumppani -raportin julkistaminen

Yrityksen verotiedot päivittyvät palvelussamme noin viikon kuluessa ja eläkevakuutustiedot kuukauden sisällä. Yrityksesi Luotettava Kumppani-raportti on maksutta haettavissa palvelustamme heti valtakirjan käsittelyn jälkeen. Yritysraportin päätulkinta on ”tietoja odotetaan” -tilassa, mikäli jokin tieto puuttuu tai tietoa odotetaan tietolähteestä.

Kun haluat saada Luotettava Kumppani -raporttisi OK -tilaan mahdollisimman nopeasti, voit toimittaa meille enintään 10 päivää vanhan voimassaolo- ja maksutodistuksen TyEL- vakuutuksesta. Jos yritykselläsi on palkattua työvoimaa, toimita myös enintään 3kk vanha todistus lakisääteisestä tapaturmavakuutuksesta ja ilmoitus siitä missä yrityksesi työterveyshuolto on järjestetty. Saat tarvittavat todistukset eläkevakuutus- ja vakuutusyhtiöltäsi. Lue lisää.

Ota hyöty Luotettava Kumppani-palvelusta myynnin tukena jo tarjouskilpailussa.

Me haluamme tehdä tietojen täyttämisen sinulle helpoksi,  joten soita meille. Autamme sinua myös valtakirjan täyttämisessä.

puh. 0600 301349 Suomen Tilaajavastuu Oy – Valtakirjat (hinta 1,52 €/min + pvm)

Näytä että olet Luotettava Kumppani