LUOTETTAVA KUMPPANI

Mitä hyötyä minulle on Luotettavasta Kumppanuudesta?

Suomessa tilaajavastuulaki vaatii työn tilaajaa selvittämään, onko työn toimittaja hoitanut velvoitteensa.

Toimittajana sinun täytyy toimittaa tilaajavastuutiedot tilaajalle aina ennen sopimuksen tekoa ja uusia ne säännöllisesti!

Useat tilaajat suosittelevatkin yhteistyökumppaneitaan liittymään palveluun, jolloin yritysten tilaajavastuutiedot ovat haettavissa palvelusta ilmaiseksi.

Miksi käyttäisin Luotettava Kumppani -palvelua tilaajavastuutietojen hankkimiseen?

Siksi, että tilaajavastuutietosi ovat aina ajan tasalla ja tilaajasi voi varmistua, että yrityksesi toimii vastuullisesti.

 

Miksi maksaisin 115 € palvelusta?

Siksi, että tietojen manuaalinen hankkiminen ja toimittaminen esim. kolmelle tilaajalle vuodessa maksaa saman summan. Luotettavana Kumppanina tietosi ovat aina ajan tasalla, sähköisesti katsottavissa ilman ylimääräistä työtä ja vaivaa sekä haettavissa ilman rajoitteita.

Miksi haluaisin, että tilaajavastuutietoni ovat julkisia?

Jotta voit ilmoittaa tilaajallesi suoraan tarjouspyynnössä, että yrityksesi ajantasaiset tilaajavastuutiedot ovat sähköisesti tarkistettavissa maksutta.

Koskeeko tilaajavastuulaki minun toimialaani?

Tilaajavastuulakia sovelletaan toimialasta riippumatta, jos vuokrattujen työntekijöiden työskentely kestää yli 10 työpäivää tai alihankintasopimuksen arvo ylittää 9000 €.

Miksi tilaajani vaatii minua liittymään Luotettavaksi Kumppaniksi?

Ajatellaanpa, että tilaajallasi on satoja toimittajia, joiden tietoja tilaajan pitää tarkistaa jopa neljä kertaa vuodessa. Manuaalinen tarkistaminen sekä tietojen ylläpito aiheuttavat tilaajalle merkittäviä kustannuksia ja resursseja vaativaa työtä. Liittymällä helpotat yhteistyötänne.
Tilaajasi on ottanut käyttöönsä Valvoja-palvelun, josta voi seurata kaikkien Luotettavien Kumppaneiden lainvaatimia, ajantasaisia tilaajavastuutietoja automaattisesti.
Luotettavana Kumppanina saat ilmoituksen raportissasi tapahtuvista muutoksista. Myös Valvoja-palvelua käyttävät tilaajasi saavat tiedon muutoksista sähköpostitse.