Bisnode

Luottoluokitukset osaksi Luotettava Kumppani -raporttia

Laajensimme yhteistyötämme Bisnoden kanssa tarjoamalla yhdessä Luotettava Kumppani – asiakkaillemme mahdollisuuden näyttää oman yrityksen luottokelpoisuustiedot osana Luotettava Kumppani -raporttia.

Luottoluokituslogon esittäminen on maksullista ja edellyttää sopimusta Luotettava Kumppani –yrityksen ja Bisnode Finland Oy:n välillä. Luottoluokitustiedon lisääminen osaksi raporttia maksaa kestotilauksena 145€/vuosi + alv. Luottoluokitustieto lisätään raportin etusivulle.

Saatavilla olevat luottokelpoisuusluokat ovat korkein luottoluokitus AAA, hyvä luottokelpoisuus AA ja luottokelpoinen A. Yrityksille, joilla on ollut hyvä luottokelpoisuus AA yhtäjaksoisesti yli 3 vuotta on saatavilla Gold AA. Yrityksille, jotka ovat olleet korkeimmassa luottoluokassa AAA yli 3 tai yli 5 vuotta, on saatavilla Gold AAA ja Platinum AAA -luottoluokituslogot.

Tutustu Bisnoden esitteeseen tästä.


Hae yrityksen luottotiedot Bisnodelta:

    • Luottokelpoisuustiedot 4,50 € + alv (maksuhäiriöt ja julkiset merkinnät)
    • Luottoluokitustiedot 5,40 € + alv: (luottoluokitus, luokitusten muutokset sekä perusteet luokitukselle)
  • Taloustietopaketin 15,30 € + alv: (luottoluokitus, luokitusten muutokset, perusteet luokitukselle lisäksi yrityksen taloustiedot, vastuuhenkilöt ja niiden kytkökset muihin suomalaisiin yrityksiin)

Osta yrityksen luottotiedot palvelustamme ”Luottotiedot” -linkistä. Linkki ohjaa sinut valitsemaan haluamasi tiedon, jonka jälkeen siirtyy ostotapahtuma Bisnode Finland Oy:n sivuille.

Pyydämme asiakkaitamme ottamaan yhteyttä kaikissa luottotietoihin liittyvissä asioissa palveluntarjoaja Bisnode Finland Oy:n asiakaspalveluun asiakaspalvelu(at)bisnode.fi. Voit myös tutustua tarkemmin Bisnoden sivuilla: yritysluottotiedot