SRV-asiakastarina

               Hankintajohtaja Seppo Kopsa, SRV

 

Luotettava kumppaniverkosto ja pätevät työntekijät takaavat SRV:n rakentamisen laadun

 

SRV on Suomen johtava projektinjohtourakoitsija, joka kehittää ja rakentaa liike- ja toimitiloja, asuntoja sekä infrarakentamis- ja logistiikkakohteita. Yhtiö toimii Suomen lisäksi Venäjällä sekä Virossa.

”Asunnon ostaminen on valtaosalle suomalaisista elämän suurin kauppa, joten meidän tehtävämme on varmistaa asumisen korkea laatu. Teemme joka päivä työtä sen eteen, että toteutamme antamamme asiakaslupauksen ostajalle. Tahtotilamme on rakentaa talot laadukkaasti ja sen pystymme varmistamaan vain sillä, että tekijät ovat osaavia”, sanoo hankintajohtaja Seppo Kopsa.

Käytännössä kaikki lähtee siitä, että varmistamme jo toimittajavalintoja tehdessämme tarjouskilpailuun osallistuvien yritysten tilaajavastuutiedot. Kumppaniverkostomme noin 5000 toimittajaa ovat kaikki Luotettavia Kumppaneita. Helpottaa työtämme, kun tarkastusprosessi on automatisoitu ja sähköinen.

Kiinnitämme erityisesti huomiota rakentamisen laatuun ja siksi meidän on varmistuttava, että työmaalle tulevilla työntekijöillä on vaadittavat pätevyydet voimassa. Osana laadun varmistusta otimme käyttöön Taitorekisterin, jonka avulla tarkastamme työntekijöiden ammattipätevyydet sähköisesti. Meille tärkeimmät pätevyydet ovat työturvallisuuskortti ja tulityökortti.

0-toleranssi harmaaseen talouteen

Teemme aktiivisesti työtä harmaan talouden torjumiseksi. Järjestämme neljä kertaa vuodessa harmaan talouden torjuntapäivän, jolloin teemme tehotarkastuksen yhden viikon ajan kaikilla meidän työmaillamme. Lisäksi järjestämme harmaan talouden ajankohtaisista aiheista teemapäiviä.

Tulevaisuudessa järjestelmäintegraatiot ovat välttämättömiä

Työmaalla käytettävän tiedon määrä kasvaa koko ajan ja siksi edellytämme, että palveluntarjoajat integroituvat tietojärjestelmiimme, jotta tieto ui vapaasti eri järjestelmien välillä. Vain näin pystymme hallinnoimaan kasvavaa tietomäärää ja tarjoamaan ajantasaisen tiedon käyttäjälle.

Yhteistyömme Tilaajavastuun kanssa on hyvää ja avointa

”On hyvä, että yksi taho keskitetysti ja luotettavasti kehittää palveluja tehostamaan ja automatisoimaan hallinnollisia velvoitteita alallamme. Tilaajavastuulaiset ovat kehityshenkistä porukkaa ja vievät innolla uusia asioita eteenpäin”, kiittää Seppo Kopsa.