Aloita valitsemalla palvelu
Helpoin tapa hoitaa tilaajavastuulain velvoitteet kerralla kuntoon.
Valvoja on tilaajan väline toimittajien automaattiseen seurantaan. Ensimmäinen kuukausi on maksuton!
Rekisteröi työmaalle, hallinnoi työntekijä- ja yritystietoja. Aktivoi ePerehdytys. Raportoi Verohallinnolle ja lähetä ilmoitus lähetetyistä työntekijöistä.
Kaikilla rakennustyömaalla työskentelevillä on oltava kuvallinen ja veronumerolla varustettu henkilökortti.
Tilaajavastuun Blogi
blogi
Testi sen paljasti – suomalaiset ovat Luotettavaa kansaa!
09.02.2018
Tilaajavastuun pettämättömän Luotettava Kumppani -testin tulokset paljastavat, että valtaosa suomalaisista todellakin on rehtejä kumppaneita! Testin teki huimat 2356 vastaaja, joista 72,4 % paljastui testin perusteella Liisa tai Lasse Luotettavaksi, ja löytyipä testistä muutama Superluotettavakin! Helpotukseksemme häntäpäähän testissä jäivät harmaan talouden kannattajat, eli Heikki Harmaatalous kumppaneineen. Epäileväisiä testistä löytyi 13,4 %. Mutkat suoraksi vetäen 82,8 % suomalaisista on luotettavia. Tämä ei tietenkään meitä yllättänyt, onhan suomalaiset tunnetusti luotettavaa kansaa – eikös totta! Jos et ole vielä tehnyt testiä, niin pääset tekemään sen edelleen täältä.

Lue lisää
blogi
Tilaajavastuun partnerit esittäytyvät uudessa blogisarjassa
08.02.2018
Mitä sinulle tulee mieleen, kun kuulet nimen Suomen Tilaajavastuu? Kenties Luotettava Kumppani -palvelumme ja siihen kuuluva raportti, jota tilaajasi sinulta pyytää? Kenties Valttikortti, jota voit käyttää sisään- ja ulosleimaamiseen useimmilla suomalaisilla rakennustyömailla? Nämä kaikki ovat totta, mutta olemme paljon muutakin. Tilaajavastuun missio on tukea reilua kilpailua, ehkäistä harmaata taloutta ja parantaa työnteon sujuvuutta vähentämällä byrokratiaa. Tulevaisuudessa pyrimme noihin tavoitteisiin keskittymällä yhä vahvemmin data- ja alustapalveluiden tarjoamiseen partneriyrityksillemme. Esittelyvideollamme tiivistetään kahteen minuuttiin se, mitä haluamme saavuttaa.  Suuri unelmamme on työvoiman ja datan liikkuminen vaivattomasti ja luotettavasti yli valtiorajojen EU:n alueella.
Lue lisää
blogi
URATARINA: Ellasta kasvoi Tilaajavastuulla digimarkkinoinnin osaaja
07.02.2018
Tilaajavastuulla työskentelee paljon erilaisia ihmisiä. Jokainen tilaajavastuulainen on oman erityisalueensa ammattilainen ja tärkeä osa Tilaajavastuun arkea. Koska olemme ylpeitä jokaisesta tilaajavastuulaisesta, haluamme tuoda heidän tarinansa esiin uudessa Uratarina-blogisarjamme. Ensimmäisessä postauksessa tutustutaan Ellaan, joka työllistyi Tilaajavastuulle vuonna 2016 aluksi Academic Workin kautta, mutta siirtyi pian kokonaan Tilaajavastuun palkkalistoille.

Lue lisää
Ajankohtaista
Asiakastiedotteet
Tiedote: Ruotsalaisten yritysten Luotettava Kumppani -raporttien haku sähköistyy
Suomen Tilaajavastuu Oy 14.2.2018
Ruotsalaisten Luotettava Kumppani -raporttien haku onnistuu jatkossa sähköisesti.
Lue lisää
Asiakastiedotteet
Partneriohjelman sisältö, hinta ja käyttöehdot muuttuvat 1.5.2018 alkaen
Suomen Tilaajavastuu Oy 8.2.2018
Uudistamme partneriohjelmamme sisältöä, hintaa ja käyttöehtoja. Muutokset astuvat voimaan 1.5.2018 alkaen.
Lue lisää
Kutsu
Tietosuojakiertue
Suomen Tilaajavastuu Oy 1.2.2018
EU:n yleinen tietosuoja-asetus tuli voimaan keväällä 2016, ja asetusta tulee soveltaa kaikissa EU:n jäsenvaltioissa siirtymäajan jälkeen 25.5.2018 alkaen. Tämä tarkoittaa, että jokaisen yrityksen on tarkastettava tietosuojakäytäntönsä, tarvittaessa muutettava niitä ja dokumentoitava ne 25.5.2018 mennessä. Lisäksi yritysten täytyy valmistaa järjestelmänsä täyttämään rekisteröityjen oikeudet. Rakennusteollisuus RT järjestää yhteistyössä Suomen Tilaajavastuu Oy:n ja Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL:in kanssa infokiertueen tietosuoja-asetuksesta kevättalvella 2018.
Lue lisää
Asiakastarinoita
Eläkevakuutusyhtiölle on tärkeää toimia rehellisten ja luotettavien toimijoiden kanssa. Siksi tietojen oikeellisuuden varmistaminen on jatkuvaa. Kaikki toimijat kamppailevat harmaan talouden torjumisen puolesta ja siksi panostaminen torjuntaa tukevien palveluiden kehittämiseen on erittäin tärkeää.
Niina Rajakoski, Rakennuttajapäällikkö, Ilmarinen
Palvelut osuivat hyvin Senaatin tarpeisiin. Senaatti-kiinteistön toiminnassa tärkeimpinä ja toimintaa helpottavina palveluina koemme Valvoja-palvelun ja Valttikortin. Hyödynnämme nykyisin Valvoja-palvelua suurimmassa osassa hankintojamme.
Jukka Riikonen, Investointijohtaja, Senaatti Kiinteistöt
Tiedon luokittelu on meille entistä tärkeämpää, ja siihen tarvitsemme sähköisiä työkaluja. Urakoitsijoiden ja aliurakoitsijoiden luokittelu ammattipätevyyksien mukaan tuo valmistuessaan meille apua tiedon jäsentelyyn.
Juha Halonen, Liiketoimintajohtaja, Lemminkäinen Talo Oy
nSense Oy considers Tilaajavastuu an exemplary business leader in the fields of secure delivery of digital services, contingency preparations and capability development.
Jonas Lundberg, CEO, nSense Oy