Aloita valitsemalla palvelu
Helpoin tapa hoitaa tilaajavastuulain velvoitteet kerralla kuntoon.
Valvoja on tilaajan väline toimittajien automaattiseen seurantaan. Ensimmäinen kuukausi on maksuton!
Rekisteröi yrityksesi työmaalle, hallinnoi työntekijä- ja yritystietoja sekä raportoi Verohallinnolle.
Kaikilla rakennustyömaalla työskentelevillä on oltava kuvallinen ja veronumerolla varustettu henkilökortti.
Tilaajavastuun Blogi
Blogi
Palveluntarjoajan painajainen
30.11.2016
  Perjantaina saimme palvelinsalitarjoajaltamme tiedon siitä, että he suorittavat hätähuollon palvelimilla maanantain 28.11. klo 22.00 ja tiistain 29.11. klo 06.00 välisenä aikana. Lähdimme heti kartoittamaan hätähuollon mahdollisia vaikutuksia Tilaajavastuun palveluihin. Tiistaiaamuna selvisi, että hätähuollon vaikutukset olivat paljon laajemmat kuin oli ennakoitu.
Lue lisää
Blogi
Vinkkejä Työmaarekisterin tehokkaaseen käyttöön
24.11.2016
Verotusmenettelylain mukainen rakennusalan tiedonantovelvollisuus toi mukanaan lisää hallinnollista työtä rakennustyön tilaajille sekä yhteisen rakennustyömaan päätoteuttajille. Rakennusalan tiedonantovelvollisuus edellyttää, että tilaajat ja päätoteuttajat raportoivat Verohallinnolle kuukausittain rakennustyömaan urakka- ja työntekijätietoja. Työmaarekisteri-palvelumme on työkalu, jolla tätä tiedonantovelvoitetta voi helpottaa. Työmaarekisteri toimii rakennustyömaan yhteisenä tietovarastona ja arkistona. Jotta saat palvelusta kaiken hyödyn irti, ota huomioon nämä vinkit!
Lue lisää
Blogi
Työmaarekisteri tiedonantovelvollisuutta helpottamassa
22.11.2016
Rakennusalalle tuli uusia velvoitteita vuonna 2014, kun voimaan astui verotusmenettelylaissa oleva rakennusalan tiedonantovelvollisuus. Tiedonantovelvollisuus edellyttää rakennustyön tilaajia ja päätoteuttajia ilmoittamaan Verohallinnolle kuukausittain rakennustyömaan urakka- ja työntekijätietoja.  Velvoitteiden hoitamisessa on olennaista tiedostaa oma roolinsa rakennustyömaalla, koska tiedonantovelvoite kohdistuu vain rakennustyön tilaajiin ja yhteisen rakennustyömaan päätoteuttajiin.  Tiedonantovelvoitteen hoitamista voi myös helpottaa erilaisten työkalujen, kuten Työmaarekisterin, avulla!
Lue lisää
Ajankohtaista
Asiakastiedote shutterstock_436320505
Tilaajavastuun palvelut toimivat jälleen normaalisti
Suomen Tilaajavastuu Oy 28.11.2016
Päivitettu 30.11.2016 klo 10.41 Kaikki Tilaajavastuun palvelut on saatu jälleen toimintaan. Kiitämme kaikkia asiakkaitamme kärsivällisyydestä ja pahoittelemme tapahtunutta!
Lue lisää
Avoimet työpaikat Tilaajavastuu GPTW sija 12
Tapahtumamarkkinoinnin ja viestinnän asiantuntija
Suomen Tilaajavastuu Oy 23.11.2016
Etsimme joukkoomme luovaa ja kokenutta tapahtumiin ja sisäiseen viestintään erikoistunutta henkilöä. Olet luonteeltasi periksiantamaton, positiivinen ja aikaansaava persoona. Tartut reippaalla otteella tehtävään kuin tehtävään, eikä itsenäinen ja oma-aloitteinen työskentelytapa aiheuta sinulle hankaluuksia. Vastuullasi on sisäisen viestinnän ja intranetin kehittäminen, tapahtumien suunnittelu ja toteutus, graafisten materiaalien tuottaminen sekä kuluttajapalveluun liittyvä viestintä ja markkinointi. Tehtävä on määräaikainen äitiyslomasijaisuus.
Lue lisää
Tiedote Tilaajavastuu-blogi
Harmaa talous 2016 -julkaisu kertoo harmaan talouden tilasta ja torjunnasta Suomessa
Verohallinto 22.11.2016
Verohallinnon Harmaa talous 2016 -julkaisussa käsitellään harmaan talouden tilaa ja torjuntaa sekä Valtioneuvoston torjuntastrategian että yksittäisen työntekijän kannalta. Harmaata taloutta torjutaan strategian ja toimintaohjelman johdolla.
Lue lisää
Asiakastarinoita
Eläkevakuutusyhtiölle on tärkeää toimia rehellisten ja luotettavien toimijoiden kanssa. Siksi tietojen oikeellisuuden varmistaminen on jatkuvaa. Kaikki toimijat kamppailevat harmaan talouden torjumisen puolesta ja siksi panostaminen torjuntaa tukevien palveluiden kehittämiseen on erittäin tärkeää.
Niina Rajakoski, Rakennuttajapäällikkö, Ilmarinen
Palvelut osuivat hyvin Senaatin tarpeisiin. Senaatti-kiinteistön toiminnassa tärkeimpinä ja toimintaa helpottavina palveluina koemme Valvoja-palvelun ja Valttikortin. Hyödynnämme nykyisin Valvoja-palvelua suurimmassa osassa hankintojamme.
Jukka Riikonen, Investointijohtaja, Senaatti Kiinteistöt
Tiedon luokittelu on meille entistä tärkeämpää, ja siihen tarvitsemme sähköisiä työkaluja. Urakoitsijoiden ja aliurakoitsijoiden luokittelu ammattipätevyyksien mukaan tuo valmistuessaan meille apua tiedon jäsentelyyn.
Juha Halonen, Liiketoimintajohtaja, Lemminkäinen Talo Oy
nSense Oy considers Tilaajavastuu an exemplary business leader in the fields of secure delivery of digital services, contingency preparations and capability development.
Jonas Lundberg, CEO, nSense Oy