Aloita valitsemalla palvelu
Helpoin tapa hoitaa tilaajavastuulain velvoitteet kerralla kuntoon.
Valvoja on tilaajan väline toimittajien automaattiseen seurantaan. Ensimmäinen kuukausi on maksuton!
Rekisteröi yrityksesi työmaalle, hallinnoi työntekijä- ja yritystietoja sekä raportoi Verohallinnolle.
Kaikilla rakennustyömaalla työskentelevillä on oltava kuvallinen ja veronumerolla varustettu henkilökortti.
Tilaajavastuun Blogi
Blogi
Kirjeenvaihtajamme Italiasta
08.07.2016
Pioneeriryhmä Perkkaan toimistolta lähti kokeilemaan siipiään Pescaraan, Italiaan. Seikkailijoiden määrä vaihteli, kuten myös matkan kesto. Parhaimmillaan Pescaran Villassa majailijoita oli peräti 11, työntekijöiden lisäksi mukana oli myös kotijoukkoja. Pescaran jälkeen osa reissaajista jatkoi matkaansa vielä Roomaan muutamaksi päiväksi. Tarkoitus oli yhdistää omakustanteinen ulkomaanmatkailu ja työnteko uudenlaisessa ympäristössä.
Lue lisää
Blogi
Mitä ajattelisin tänään?
04.07.2016
Sain toissa viikolla, muutaman kymmenen kollegan kera, harvinaisen tilaisuuden vetäytyä kahdeksi päiväksi ajattelemaan. Ajatuksia rytmitti tavallinen sälli Hyvinkäältä, myös filosofina tunnettu Esa Saarinen.
Lue lisää
Blogi
Luotettavan Kumppanin työterveyshuollon tarkastaminen
30.06.2016
  Tilaajavastuulaki uudistui 01.09.2015, jolloin työterveyshuollon järjestämisestä tuli tilaajavastuulain mukainen selvitettävä tieto. Lakimuutoksen johdosta tilaajan on hankittava muiden laissa edellytettyjen selvitysten lisäksi myös selvitys työterveyshuollon järjestämisestä, jos toimittajalla on palkattua työvoimaa.
Lue lisää
Ajankohtaista
Tiedote shutterstock_248573182
Laki työntekijöiden lähettämisestä muuttui 18.6.2016
Suomen Tilaajavastuu Oy 5.7.2016
Uusi laki kumosi vanhan lain työntekijöiden lähettämisestä, mutta joiltakin osin vanhaa lakia on säilytetty. Esimerkiksi lähetettyjen työntekijöiden työsopimuksiin sovellettavia vähimmäisehtoja koskevia säännöksiä ei ole muutettu.
Lue lisää
Tiedote shutterstock_84484006
Kärkihanke digitalisoi kiinteistö- ja rakentamisalan
Kiinteistö- ja rakentamisfoorumi 23.6.2016
Ympäristöministeriö sekä Kiinteistö- ja rakentamisfoorumi tiedottavat: Kärkihanke digitalisoi kiinteistö- ja rakentamisalan: toimintaympäristö ketteräksi, tieto liikkeelle ja kokeiluilla uutta bisnestä. Kiinteistö- ja rakentamisala on ensimmäinen, jolla alan toimijat ja keskeiset viranomaiset toimivat tiivisti yhdessä kirittääkseen koko toimialan digitalisaatiota.
Lue lisää
Avoimet työpaikat Tilaajavastuu GPTW sija 12
Töihin meille?
Suomen Tilaajavastuu Oy 20.6.2016
Oletko sinä etsimämme huippuosaaja? Etsimme joukkoomme sosiaalista ja kokenutta Linux-Järjestelmäasiantuntijaa Espooseen vahvistukseksi asiantuntijatiimiin, joka vastaa Tilaajavastuun nykyisten ja tulevien järjestelmien ylläpidosta ja kehityksestä.
Lue lisää
Asiakastarinoita
Eläkevakuutusyhtiölle on tärkeää toimia rehellisten ja luotettavien toimijoiden kanssa. Siksi tietojen oikeellisuuden varmistaminen on jatkuvaa. Kaikki toimijat kamppailevat harmaan talouden torjumisen puolesta ja siksi panostaminen torjuntaa tukevien palveluiden kehittämiseen on erittäin tärkeää.
Niina Rajakoski, Rakennuttajapäällikkö, Ilmarinen
Palvelut osuivat hyvin Senaatin tarpeisiin. Senaatti-kiinteistön toiminnassa tärkeimpinä ja toimintaa helpottavina palveluina koemme Valvoja-palvelun ja Valttikortin. Hyödynnämme nykyisin Valvoja-palvelua suurimmassa osassa hankintojamme.
Jukka Riikonen, Investointijohtaja, Senaatti Kiinteistöt
Tiedon luokittelu on meille entistä tärkeämpää, ja siihen tarvitsemme sähköisiä työkaluja. Urakoitsijoiden ja aliurakoitsijoiden luokittelu ammattipätevyyksien mukaan tuo valmistuessaan meille apua tiedon jäsentelyyn.
Juha Halonen, Liiketoimintajohtaja, Lemminkäinen Talo Oy
nSense Oy considers Tilaajavastuu an exemplary business leader in the fields of secure delivery of digital services, contingency preparations and capability development.
Jonas Lundberg, CEO, nSense Oy