Aloita valitsemalla palvelu
Helpoin tapa hoitaa tilaajavastuulain velvoitteet kerralla kuntoon.
Valvoja on tilaajan väline toimittajien automaattiseen seurantaan. Ensimmäinen kuukausi on maksuton!
Rekisteröi yrityksesi työmaalle, hallinnoi työntekijä- ja yritystietoja sekä raportoi Verohallinnolle.
Kaikilla rakennustyömaalla työskentelevillä on oltava kuvallinen ja veronumerolla varustettu henkilökortti.
Tilaajavastuun Blogi
Blogi
Miksi kannattaa olla Luotettava Kumppani?
Maiju Korkala 24.01.2017
Tilaajasi tai yhteistyökumppanisi on saattanut suositella yrityksellesi Luotettavaksi Kumppaniksi liittymistä. Olet ehkä miettinyt, miksi ihmeessä sinun kannattaisi liittyä ja onko palvelusta edes hyötyä yrityksellesi. No, onko Luotettava Kumppani -palveluun kuulumisesta sitten hyötyä yritykselle? Kysyimme asiaa Luotettavilta Kumppaneilta itseltään. Tässä joitakin tavallisimpia kyselyn kautta saamiamme kommentteja:
Lue lisää
Blogi
Palvelut selvillä vai sekaisin?
19.01.2017
Tilaajavastuu tarjoaa useita palveluita, joiden avulla vähennät hallinnollista työtäsi ja hoidat erilaiset lakivelvoitteet näppärästi. Aiemmin kirjoitimme Tilaajavastuu-perheen palveluista: Luotettavasta Kumppanista, Luotettava Kumppani -raportista ja Valvoja-palvelusta. Näiden lisäksi voit hoitaa veronumero-, verotusmenettely- ja työturvallisuuslakien asettamat velvoitteet kätevästi palveluidemme avulla – kunhan vain pääset selvyyteen siitä, mitä palvelua voit käyttää mihinkin käyttötarkoitukseen. Veronumero.fi -sivustoltamme löydät työkalut niin työntekijätietojen hallinnoimiseen ja ilmoittamiseen, henkilökorttien tilaamiseen kuin urakka- ja työntekijätietojen raportoimiseen Verohallinnolle.
Lue lisää
Blogi
Työelämään tutustumassa Tilaajavastuulla
17.01.2017
Alkuvuodesta käynnistyy jälleen kiivas kesätyö- ja harjoittelupaikkojen etsintä. Ensimmäisillä työ- ja harjoittelukokemuksilla voi olla erittäin suuri merkitys nuoren tulevaisuuden valinnoille. Tilaajavastuulla on ollut ilo tarjota erilaisia harjoittelu- ja työelämään tutustumisjaksoja mahtaville nuorille.  Tilaajavastuulla TET-jaksonsa, eli peruskoulun yläkoulun oppimäärään sisältyvän työelämään tutustumisensa, suorittanut 9.-luokkalainen Venla Niskala kertoo TET-viikostaan seuraavasti:
Lue lisää
Ajankohtaista
Tiedote LKbanneri3
Verotietojen päivittymisessä Luotettava Kumppani -raportilla voi esiintyä viiveitä
Suomen Tilaajavastuu Oy 23.1.2017
Verohallinnolla tehtävän järjestelmämuutoksen vuoksi verotietojen päivittymisessä Luotettava Kumppani -raportilla voi esiintyä viiveitä 1.1.2017 alkaen.
Lue lisää
Tiedote raksamiehet
Tilaajavastuun ja Alertumin yhteistyöprojekti edistää koulutustietojen viemistä Taitorekisteriin
Suomen Tilaajavastuu Oy 19.1.2017
Suomen Tilaajavastuu Oy on aloittanut yhteistyössä Alertumin kanssa projektin, jonka päämääränä on mahdollistaa koulutustietojen automaattinen päivittyminen tulevaan Taitorekisteriin. Taitorekisteristä voidaan hakea tietoja rakennusalalla laajasti käytössä olevan Valttikortin kautta.
Lue lisää
Tiedote shutterstock_436320505
Huoltotyö
Suomen Tilaajavastuu Oy 15.12.2016
Tilaajavastuun palveluissa on palvelukatkos lauantaina 17.12.2016 Suomen Tilaajavastuun palveluihin tehdään päivitystöitä lauantaina 17.12.2016 klo 10.00 alkaen. Päivitystyön aikana Veronumero.fi- ja Tilaajavastuu.fi-palvelut eivät ole käytettävissä. Palvelukatkoksen arvioidaan kestävän 2 tuntia, mutta mikäli palvelukatkos viivästyy, tiedotamme asiasta verkkosivuillamme. Pahoittelemme palvelukatkosesta asiakkaillemme aiheutuvaa haittaa.
Lue lisää
Asiakastarinoita
Eläkevakuutusyhtiölle on tärkeää toimia rehellisten ja luotettavien toimijoiden kanssa. Siksi tietojen oikeellisuuden varmistaminen on jatkuvaa. Kaikki toimijat kamppailevat harmaan talouden torjumisen puolesta ja siksi panostaminen torjuntaa tukevien palveluiden kehittämiseen on erittäin tärkeää.
Niina Rajakoski, Rakennuttajapäällikkö, Ilmarinen
Palvelut osuivat hyvin Senaatin tarpeisiin. Senaatti-kiinteistön toiminnassa tärkeimpinä ja toimintaa helpottavina palveluina koemme Valvoja-palvelun ja Valttikortin. Hyödynnämme nykyisin Valvoja-palvelua suurimmassa osassa hankintojamme.
Jukka Riikonen, Investointijohtaja, Senaatti Kiinteistöt
Tiedon luokittelu on meille entistä tärkeämpää, ja siihen tarvitsemme sähköisiä työkaluja. Urakoitsijoiden ja aliurakoitsijoiden luokittelu ammattipätevyyksien mukaan tuo valmistuessaan meille apua tiedon jäsentelyyn.
Juha Halonen, Liiketoimintajohtaja, Lemminkäinen Talo Oy
nSense Oy considers Tilaajavastuu an exemplary business leader in the fields of secure delivery of digital services, contingency preparations and capability development.
Jonas Lundberg, CEO, nSense Oy