Aloita valitsemalla palvelu
Helpoin tapa hoitaa tilaajavastuulain velvoitteet kerralla kuntoon.
Valvoja on tilaajan väline toimittajien automaattiseen seurantaan. Ensimmäinen kuukausi on maksuton!
Rekisteröi työmaalle, hallinnoi työntekijä- ja yritystietoja. Aktivoi ePerehdytys. Raportoi Verohallinnolle ja lähetä ilmoitus lähetetyistä työntekijöistä.
Kaikilla rakennustyömaalla työskentelevillä on oltava kuvallinen ja veronumerolla varustettu henkilökortti.
Tilaajavastuun Blogi
blogi
Asiakaspalvelun vuosi 2017
Laura Solarmo 22.01.2018
Jälleen on vuosi vierähtänyt, ja on aika vetää yhteen asiakaspalvelumme kulunut vuosi. Saimme menneen vuoden aikana hurjan määrän kontakteja, sillä vastasimme yli 105 000 yhteydenottoon! Sähköposti oli edelleen suosituin asiakaspalvelukanavamme, sillä lähes kaksi kolmasosaa kaikista yhteydenotoista tuli sen kautta. Chat- ja puhelinpalvelumme vastasivat molemmat noin 20 000 yhteydenottoon ja palvelimme asiakkaitamme muutamaan otteeseen myös sosiaalisen median kautta.
Lue lisää
blogi
Kysymyksiä Luotettava Kumppani -palvelusta
19.01.2018
Kun yritys on liittynyt Luotettavaksi Kumppaniksi, hoitaa palvelu tilaajavastuutietojen päivityksen ja arkistoinnin automaattisesti, eikä liittymisen jälkeen tarvitse välttämättä olla yhteydessä lainkaan. Vaikka olemme pyrkineet tekemään palvelusta mahdollisimman vaivattoman, saamme kuitenkin toisinaan siihen liittyviä kysymyksiä asiakaspalveluumme. Tähän postaukseen keräsimme meiltä useimmin kysytyt kysymykset vastauksineen.

Lue lisää
blogi
Vad innebär beställaransvarslagen?
17.01.2018
Har du stött på beställaransvarslagen i något sammanhang, men inte känt till vad lagen innebär i praktiken? Tilaajavastuus Pålitlig Partner -tjänst underlättar skötseln av skyldigheterna i fråga om beställaransvarslagen, men vilka är skyldigheterna och vem gäller de? Här får du en kort genomgång:
Lue lisää
Ajankohtaista
Asiakastiedote Ohjelmapäivitys Tilaajavastuu-palvelussa
Tiedote: Ilmoita-palvelun häiriöt ohi
Suomen Tilaajavastuu Oy 22.1.2018
Ilmoita-pelvelun häiriöt ohi. Valttikorttein tilaaminen ja kuvan lisääminen onnistuu taas.
Lue lisää
Asiakastiedote Ohjelmapäivitys Tilaajavastuu-palvelussa
Tiedote: Katkoksia Tilaajavastuun palveluissa 15.–16.1.
Suomen Tilaajavastuu Oy 15.1.2018
Palvelussamme on katkoja 15.–16.1.2018 kello 23.00–6.00
Lue lisää
Asiakastiedote Ohjelmapäivitys Tilaajavastuu-palvelussa
Tiedote: Käyttökatko Tilaajavastuun palveluissa 11.1.–12.1.
Suomen Tilaajavastuu Oy 11.1.2018
Tilaajavastuulla jatketaan syksyllä aloitettua alustauudistusta päivittämällä yritystilin palvelualustaa. Palveluissamme on tästä syystä käyttökatkos välillä 11.1. - 12.1. kello 22-06. Katkon aikana palvelumme eivät ole käytettävissä.  Pahoittelemme asiakkaillemme käyttökatkosta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.
Lue lisää
Asiakastarinoita
Eläkevakuutusyhtiölle on tärkeää toimia rehellisten ja luotettavien toimijoiden kanssa. Siksi tietojen oikeellisuuden varmistaminen on jatkuvaa. Kaikki toimijat kamppailevat harmaan talouden torjumisen puolesta ja siksi panostaminen torjuntaa tukevien palveluiden kehittämiseen on erittäin tärkeää.
Niina Rajakoski, Rakennuttajapäällikkö, Ilmarinen
Palvelut osuivat hyvin Senaatin tarpeisiin. Senaatti-kiinteistön toiminnassa tärkeimpinä ja toimintaa helpottavina palveluina koemme Valvoja-palvelun ja Valttikortin. Hyödynnämme nykyisin Valvoja-palvelua suurimmassa osassa hankintojamme.
Jukka Riikonen, Investointijohtaja, Senaatti Kiinteistöt
Tiedon luokittelu on meille entistä tärkeämpää, ja siihen tarvitsemme sähköisiä työkaluja. Urakoitsijoiden ja aliurakoitsijoiden luokittelu ammattipätevyyksien mukaan tuo valmistuessaan meille apua tiedon jäsentelyyn.
Juha Halonen, Liiketoimintajohtaja, Lemminkäinen Talo Oy
nSense Oy considers Tilaajavastuu an exemplary business leader in the fields of secure delivery of digital services, contingency preparations and capability development.
Jonas Lundberg, CEO, nSense Oy