Aloita valitsemalla palvelu
Helpoin tapa hoitaa tilaajavastuulain velvoitteet kerralla kuntoon.
Valvoja on tilaajan väline toimittajien automaattiseen seurantaan. Ensimmäinen kuukausi on maksuton!
Rekisteröi työmaalle, hallinnoi työntekijä- ja yritystietoja. Aktivoi ePerehdytys. Raportoi Verohallinnolle ja lähetä ilmoitus lähetetyistä työntekijöistä.
Kaikilla rakennustyömaalla työskentelevillä on oltava kuvallinen ja veronumerolla varustettu henkilökortti.
Tilaajavastuun Blogi
blogi
Vad innebär beställaransvarslagen?
17.01.2018
Har du stött på beställaransvarslagen i något sammanhang, men inte känt till vad lagen innebär i praktiken? Tilaajavastuus Pålitlig Partner -tjänst underlättar skötseln av skyldigheterna i fråga om beställaransvarslagen, men vilka är skyldigheterna och vem gäller de? Här får du en kort genomgång:
Lue lisää
blogi
Tilaajavastuulaki ja tilaajan tietopaketti
Susanna Huurinainen 15.01.2018

Tilaajavastuulakiin liittyy monimutkaiselta vaikuttavia kiemuroita. Ei kannata kuitenkaan lannistua, sillä laki on lopulta hyvin yksinkertainen: tilaajavastuulaki velvoittaa työn tilaajan tsekkaamaan, että homma on myös toisella osapuolella kaikin puolin hanskassa. Selvyyden vuoksi keräsimme sinulle tiiviin tietopaketin tilaajavastuulakiin ja työn tilaajan velvoitteisiin liittyvistä asioista, ole hyvä!

Lue lisää
blogi
9 + 1 syytä olla Luotettava Kumppani
12.01.2018

Luotettava Kumppanuus kuulostaa hyvältä. Se kertoo yrityksesi olevan luottamuksen arvoinen ja hyvä kumppani. Mutta mitä hyötyä siitä on yrittäjälle? Tässä kymmenen vinkkiä, miten voit hyötyä Luotettava Kumppani -jäsenyydestä yritystoiminnassasi.

Lue lisää
Ajankohtaista
Asiakastiedote Ohjelmapäivitys Tilaajavastuu-palvelussa
Tiedote: Katkoksia Tilaajavastuun palveluissa 15.–16.1.
Suomen Tilaajavastuu Oy 15.1.2018
Palvelussamme on katkoja 15.–16.1.2018 kello 23.00–6.00
Lue lisää
Asiakastiedote Ohjelmapäivitys Tilaajavastuu-palvelussa
Tiedote: Käyttökatko Tilaajavastuun palveluissa 11.1.–12.1.
Suomen Tilaajavastuu Oy 11.1.2018
Tilaajavastuulla jatketaan syksyllä aloitettua alustauudistusta päivittämällä yritystilin palvelualustaa. Palveluissamme on tästä syystä käyttökatkos välillä 11.1. - 12.1. kello 22-06. Katkon aikana palvelumme eivät ole käytettävissä.  Pahoittelemme asiakkaillemme käyttökatkosta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.
Lue lisää
Kutsu
Tietosuojakiertue
Suomen Tilaajavastuu Oy 9.1.2018
EU:n yleinen tietosuoja-asetus tuli voimaan keväällä 2016, ja asetusta tulee soveltaa kaikissa EU:n jäsenvaltioissa siirtymäajan jälkeen 25.5.2018 alkaen. Tämä tarkoittaa, että jokaisen yrityksen on tarkastettava tietosuojakäytäntönsä, tarvittaessa muutettava niitä ja dokumentoitava ne 25.5.2018 mennessä. Lisäksi yritysten täytyy valmistaa järjestelmänsä täyttämään rekisteröityjen oikeudet. Rakennusteollisuus RT järjestää yhteistyössä Suomen Tilaajavastuu Oy:n ja Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL:in kanssa infokiertueen tietosuoja-asetuksesta kevättalvella 2018.
Lue lisää
Asiakastarinoita
Eläkevakuutusyhtiölle on tärkeää toimia rehellisten ja luotettavien toimijoiden kanssa. Siksi tietojen oikeellisuuden varmistaminen on jatkuvaa. Kaikki toimijat kamppailevat harmaan talouden torjumisen puolesta ja siksi panostaminen torjuntaa tukevien palveluiden kehittämiseen on erittäin tärkeää.
Niina Rajakoski, Rakennuttajapäällikkö, Ilmarinen
Palvelut osuivat hyvin Senaatin tarpeisiin. Senaatti-kiinteistön toiminnassa tärkeimpinä ja toimintaa helpottavina palveluina koemme Valvoja-palvelun ja Valttikortin. Hyödynnämme nykyisin Valvoja-palvelua suurimmassa osassa hankintojamme.
Jukka Riikonen, Investointijohtaja, Senaatti Kiinteistöt
Tiedon luokittelu on meille entistä tärkeämpää, ja siihen tarvitsemme sähköisiä työkaluja. Urakoitsijoiden ja aliurakoitsijoiden luokittelu ammattipätevyyksien mukaan tuo valmistuessaan meille apua tiedon jäsentelyyn.
Juha Halonen, Liiketoimintajohtaja, Lemminkäinen Talo Oy
nSense Oy considers Tilaajavastuu an exemplary business leader in the fields of secure delivery of digital services, contingency preparations and capability development.
Jonas Lundberg, CEO, nSense Oy