Aloita valitsemalla palvelu
Helpoin tapa hoitaa tilaajavastuulain velvoitteet kerralla kuntoon.
Valvoja on tilaajan väline toimittajien automaattiseen seurantaan. Ensimmäinen kuukausi on maksuton!
Rekisteröi työmaalle, hallinnoi työntekijä- ja yritystietoja. Aktivoi ePerehdytys. Raportoi Verohallinnolle ja lähetä ilmoitus lähetetyistä työntekijöistä.
Kaikilla rakennustyömaalla työskentelevillä on oltava kuvallinen ja veronumerolla varustettu henkilökortti.
Tilaajavastuun Blogi
blogi
Uskalla epäonnistua ja muita opetuksia Nordic Business Forumista
23.10.2019

Osallistuimme suurella joukolla vuoden 2019 Nordic Business Forumiin. Vaikka Forumissa on kyse maailmaa muuttavasta johtajuudesta, sai sieltä arvokkaita oppeja myös yrityskulttuuriin, sen kehittämiseen ja elämään muutenkin. Mitä tapahtumasta sitten jäi mieleen? Tässä meidän porukkamme ajatuksia:
Lue lisää
blogi
Etätöissä meillä ja maailmalla
08.10.2019
Tilaajavastuun toimisto sijaitsee Espoossa Perkkaalla. Aivan kaikki toimistolle eivät kuitenkaan päivittäin saavu, sillä etätyöskentely kuuluu työpaikkamme rutiineihin. Loppuviikosta on jopa muodostunut jo yleinen kukaan ei ole toimistolla -aika, joten perjantaisin tänne eksyneet saavat työskennellä melko rauhassa. Muutama tilaajavastuulainen on myös ehtinyt jo levittää siipensä kauemmaksi. Controllerimme Henri Sorsa otti elämässään rohkean harppauksen muutamalla Helsingistä Turkuun ja teknisen tuen töitä tekevä Marko Vähänen puolestaan otti suunnan Espanjan auringon alle!

Lue lisää
blogi
MyData mullistaa rekrytoinnin, työllistymisen ja osaamisen kehittämisen!
25.09.2019

Järjestimme Tilaajavastuulla viime keväänä Luotettava Työntekijä -projektimme kiinteistöpalvelu- ja rakennusalan jatkuvan oppimisen ja työllistymisen sidosryhmille työpajoja ja haastatteluita. Sidosryhmätyön avulla saimme luotua itsellemme paremman ymmärryksen rekrytoinnin kipukohdista.
Lue lisää
Ajankohtaista
Asiakastiedotteet
Verohallinnolta rajoitettua palvelua Tilaajavastuulle
Suomen Tilaajavastuu 21.10.2019
Verohallinto uudistaa tietojärjestelmäpalveluitaan 1.11.–8.11.2019. Katko vaikuttaa uusien Valttikorttien tilaamiseen ja Luotettava Kumppani -asiakkaiden verotietojen päivittymiseen.
Lue lisää
Asiakastiedotteet
Käyttökatkos Työmaarekisterin raportoinnissa 22.10.-31.12.2019
Suomen Tilaajavastuu 15.10.2019
Verohallinto päivittää urakka- ja työntekijäilmoituksilla kerättäviä tietoja. Päivityksen takia urakka- ja työntekijäilmoitusten lähettämisessä on tauko ajalla 22.10.-31.12.2019.
Lue lisää
Asiakastiedotteet
Pahoittelut sähköpostitulvasta!
Suomen Tilaajavastuu 11.10.2019
Osa yhteistyökumppaneistamme on saanut meiltä inhimillisen virheen takia kohtuuttoman määrän tiedotussähköposteja. Viestiä lähettäessä vastaanottajat päätyivät BCC-kentän sijaan TO-kenttään, minkä jälkeen vastaanottajien automaatit alkoivat vastata kaikille vastineensa ja lähettää turhia sähköposteja
Lue lisää
Asiakastarinoita
nSense Oy considers Tilaajavastuu an exemplary business leader in the fields of secure delivery of digital services, contingency preparations and capability development.
Jonas Lundberg, CEO, nSense Oy
Tiedon luokittelu on meille entistä tärkeämpää, ja siihen tarvitsemme sähköisiä työkaluja. Urakoitsijoiden ja aliurakoitsijoiden luokittelu ammattipätevyyksien mukaan tuo valmistuessaan meille apua tiedon jäsentelyyn.
Juha Halonen, Liiketoimintajohtaja, Lemminkäinen Talo Oy
Palvelut osuivat hyvin Senaatin tarpeisiin. Senaatti-kiinteistön toiminnassa tärkeimpinä ja toimintaa helpottavina palveluina koemme Valvoja-palvelun ja Valttikortin. Hyödynnämme nykyisin Valvoja-palvelua suurimmassa osassa hankintojamme.
Jukka Riikonen, Investointijohtaja, Senaatti Kiinteistöt
Eläkevakuutusyhtiölle on tärkeää toimia rehellisten ja luotettavien toimijoiden kanssa. Siksi tietojen oikeellisuuden varmistaminen on jatkuvaa. Kaikki toimijat kamppailevat harmaan talouden torjumisen puolesta ja siksi panostaminen torjuntaa tukevien palveluiden kehittämiseen on erittäin tärkeää.
Niina Rajakoski, Rakennuttajapäällikkö, Ilmarinen
Osana laadun varmistusta otimme käyttöön Taitorekisterin, jonka avulla tarkastamme työntekijöiden ammattipätevyydet sähköisesti. Meille tärkeimmät pätevyydet ovat työturvallisuuskortti ja tulityökortti.
Seppo Kopsa, Hankintajohtaja, SRV
Olemme laajentaneet SignSpace-palvelun käyttöä myös yhteistyökumppaneiden kanssa tekemiimme salassapitosopimuksiin. Lisäksi otimme sen henkilöstökäyttöön poissaoloilmoitusten hyväksymisprosessissa sekä kehityskeskustelujen ja ajopäiväkirjojen arkistoinnissa.
HUS-Kiinteistöt Oy, Alexander Kozlov