Aloita valitsemalla palvelu
Helpoin tapa hoitaa tilaajavastuulain velvoitteet kerralla kuntoon.
Valvoja on tilaajan väline toimittajien automaattiseen seurantaan. Ensimmäinen kuukausi on maksuton!
Rekisteröi työmaalle, hallinnoi työntekijä- ja yritystietoja. Aktivoi ePerehdytys. Raportoi Verohallinnolle ja lähetä ilmoitus lähetetyistä työntekijöistä.
Kaikilla rakennustyömaalla työskentelevillä on oltava kuvallinen ja veronumerolla varustettu henkilökortti.
Tilaajavastuun Blogi
blogi
Mikä ihmeen Ilmoita-palvelu?
14.12.2017

Jos olet tutustunut aiempiin blogiteksteihimme tai ollut yhteydessä asiakaspalveluumme, olet todennäköisesti lukenut tai kuullut jotain Ilmoita-palvelusta. Mikä se oikeastaan on ja miksi sillä on tällainen nimi? Ilmoita-palveluun pääset ilmoittamaan sekä yrityksesi että työntekijöidesi tiedot. Tietojen syöttämisen jälkeen palvelu tarkistaa automaattisesti, onko työntekijöidesi tiedot merkitty Verohallinnon ylläpitämään julkiseen veronumerorekisteriin. Ilmoita-palvelu on yksi osa Tilaajavastuun palveluperhettä, joka auttaa suomalaisia yrityksiä noudattamaan tilaajavastuu-, veronumero-, työturvallisuus- ja verotusmenettelylain vaatimuksia sekä vähentämään toimistoissa ja työmailla käytävää paperi- ja korttirallia.

Lue lisää
blogi
Pålitlig Partner - vad är det?
11.12.2017
Enligt beställaransvarslagen bör beställaren kontrollera att dess leverantör uppfyller sina lagstadgade skyldigheter. Leverantören ska i sin tur förse beställaren med de uppgifter och utredningar som lagen kräver. Ett alternativ för detta är att leverantören själv hämtar och förser varje beställare med de lagstadgade dokumenten skiljt för sig. Det andra alternativet är att använda Tilaajavastuus Pålitlig Partner-tjänst som hämtar och automatiskt uppdaterar alla de uppgifter som krävs i lagen om beställaransvar. Om du vill att ditt företags uppgifter är elektroniska och lättillgängliga för din beställare, är Pålitlig Partner-tjänsten för dig.
Lue lisää
blogi
Vastuuvakuutustietojen päivitys Luotettava Kumppani -raportille
04.12.2017
  Luotettavien Kumppaneiden tilaajavastuutiedot ovat maksutta ja vaivattomasti tarkastettavissa Raportti-palvelustamme. Palvelusta löytyvä Luotettava Kumppani -raportti sisältää kaikki tilaajavastuulain edellyttämät tiedot. Tilaajavastuutietojen lisäksi raportilla voi olla myös muita tietoja, kuten tieto vastuuvakuutuksen ottamisesta. Monesti työn tilaajat pyytävätkin toimittajayrityksiltä tilaajavastuutietojen lisäksi vastuuvakuutustietoja, joten tietojen löytyminen samalta raportilta helpottaa huomattavasti molempien osapuolten hallinnollista taakkaa!
Lue lisää
Ajankohtaista
Tiedote Ohjelmapäivitys Tilaajavastuu-palvelussa
Tiedote: Tilaajavastuun palveluissa on käyttökatko 15.–18.12.2017
Suomen Tilaajavastuu Oy 11.12.2017
Syksy tuo mukanaan muutoksia, joilla vahvistamme verkkopalvelujemme palvelualustaa ja tietoturvaa. Muutosten taustalla on Tilaajavastuun ja ruotsalaisen ID06:n tuotekehitys- ja hankintayhteistyö, jonka tavoitteena on tulevaisuudessa kehittää myös yhteistä palveluinfraa. Nyt ID06:n kanssa on jo kehitetty yhteinen keskitetty käyttäjänhallinta, joka mahdollistaa, että käyttäjä voi kirjautua samalla tunnuksella sekä Tilaajavastuun että ID06:n palveluihin. Parannetaan verkkopalvelujen toimintavarmuutta  Parannamme yritystilin hallintakäyttöliittymää, palveluiden tietokantarakenteita ja otamme käyttöön uuden palvelukeskuksen, johon varmuuskopioidaan yritystilin käyttäjätiedot sekä Ilmoita-palvelun, Taitorekisterin ja Valttikorttivaraston tiedot.
Lue lisää
Tiedote
Tilaajavastuu osallistuu ReCoTech:iin 30.11.2017
Suomen Tilaajavastuu Oy 28.11.2017
Tilaajavastuu osallistuu 30.11.2017 Slushin viralliseen rinnakkaistapahtumaan ReCoTech:iin Helsingin Messukeskuksessa. ReCoTechissa kiinteistö- ja rakennusala hakee uusia ideoita ja kumppanuuksia tuomalla yhteen startupit sekä rakennetun ympäristön kärkitoimijat. ReCoTechin ohjelmaan kuuluu aamiaisseminaari, SpeedMeet-tapaamisia sekä puheenvuoroja alan tulevaisuuden visioista. SpeedMeet-tapaamisissa on mahdollista esitellä toimintaansa yrityksille ja keskustella heidän kanssaan mahdollisista yhteistyökuvioista. Start-upit voivat varata tapaamisaikoja myös Tilaajavastuun kanssa RecoTechin verkkosivuilta.
Lue lisää
Asiakastiedote
Häiriöitä yritystilillä ja Taitorekisterissä 24.–25.11.
Suomen Tilaajavastuu Oy 24.11.2017
Palvelinsalitarjoajamme suorittaa järjestelmissään huoltotoimenpiteitä 24.–25.11. klo 22–10 välisenä aikana. Tästä syystä Tilaajavastuun yritystilillä ja Taitorekisterissä saattaa esiintyä ajoittaisia käyttökatkoja. Pahoittelemme käyttökatkoksista asiakkaillemme aiheutuvaa haittaa.
Lue lisää
Asiakastarinoita
Eläkevakuutusyhtiölle on tärkeää toimia rehellisten ja luotettavien toimijoiden kanssa. Siksi tietojen oikeellisuuden varmistaminen on jatkuvaa. Kaikki toimijat kamppailevat harmaan talouden torjumisen puolesta ja siksi panostaminen torjuntaa tukevien palveluiden kehittämiseen on erittäin tärkeää.
Niina Rajakoski, Rakennuttajapäällikkö, Ilmarinen
Palvelut osuivat hyvin Senaatin tarpeisiin. Senaatti-kiinteistön toiminnassa tärkeimpinä ja toimintaa helpottavina palveluina koemme Valvoja-palvelun ja Valttikortin. Hyödynnämme nykyisin Valvoja-palvelua suurimmassa osassa hankintojamme.
Jukka Riikonen, Investointijohtaja, Senaatti Kiinteistöt
Tiedon luokittelu on meille entistä tärkeämpää, ja siihen tarvitsemme sähköisiä työkaluja. Urakoitsijoiden ja aliurakoitsijoiden luokittelu ammattipätevyyksien mukaan tuo valmistuessaan meille apua tiedon jäsentelyyn.
Juha Halonen, Liiketoimintajohtaja, Lemminkäinen Talo Oy
nSense Oy considers Tilaajavastuu an exemplary business leader in the fields of secure delivery of digital services, contingency preparations and capability development.
Jonas Lundberg, CEO, nSense Oy