Aloita valitsemalla palvelu
Helpoin tapa hoitaa tilaajavastuulain velvoitteet kerralla kuntoon.
Valvoja on tilaajan väline toimittajien automaattiseen seurantaan. Ensimmäinen kuukausi on maksuton!
Rekisteröi työmaalle, hallinnoi työntekijä- ja yritystietoja. Raportoi Verohallinnolle ja lähetä ilmoitus lähetetyistä työntekijöistä.
Kaikilla rakennustyömaalla työskentelevillä on oltava kuvallinen ja veronumerolla varustettu henkilökortti.
Tilaajavastuun Blogi
blogi
Luotettavat Kumppanit saavat näkyvyyttä Zeckit-haussa
17.10.2017

 

Oletko jo tutustunut Zeckitiin? Se on yrityshakupalvelu, jonka tarkoituksena on auttaa sekä kuluttajaa että yritystä: kuluttaja voi etsiä palvelusta helposti luotettavaa ja vastuullista palveluntarjoajaa, yritys puolestaan saa palvelussa näkyvyyttä ja tavoittaa sen ansiosta asiakkaita entistä paremmin. Zeckitin hakutoiminto auttaa löytämään eri alojen ammattilaisia, ja hausta on nyt tehty entistä näppärämpi. Päätöksentekoa tukee palvelun yrityksestä koostama Zeckit-selvitys, jonka avulla yrityksistä saa lisätietoja. Zeckitin tarjoamat tiedot lisäävät yritysten läpinäkyvyyttä ja auttavat kuluttajaa palveluntarjoajan valinnassa.

Lue lisää
blogi
Miksi henkilötunnistetta pitää käyttää?
12.10.2017

Olet varmasti huomannut henkilökortteja siellä ja täällä – ja toivottavasti rakennustyömaalla joka paikassa ja kaikilla. Miksi henkilötunnistetta sitten käytetään ja millainen on hyvä henkilötunniste?
Lue lisää
blogi
Mikä ihmeen Valttikortti?
09.10.2017

Jos olet työskennellyt rakennustyömaalla, olet varmasti huomannut, että henkilötunnisteen käyttäminen siellä on sääntö, ei poikkeus. Miksi yksi muoviläpyskä sitten on niin merkityksellinen? Vaikkapa siksi, että työturvallisuus- ja veronumerolait edellyttävät henkilötunnisteen käyttöä rakennustyömaalla. Henkilötunniste on tärkeä sekä työturvallisuuden että harmaan talouden torjunnan kannalta, koska sen avulla voidaan varmistaa esimerkiksi työntekijän kulkulupa ja veronumero. Jos henkilötunnistetta ei ole, työmaan portti pysyy kiinni.
Lue lisää
Ajankohtaista
Asiakastiedote
Häiriöt yritystilillä ja Työmaarekisterissä ohi
Suomen Tilaajavastuu Oy 6.10.2017
Yritystiliin ja Työmaarekisteriin vaikuttaneet tekniset pulmat on saatu ratkottua, ja palvelut toimivat jälleen normaalisti. Toimintahäiriöt johtuivat ongelmista tietojen synkronoinnissa. Ongelmatilanne huomattiin kello 13.30, ja se todettiin korjaantuneeksi kello 16.30. Pahoittelemme toimintahäiriöstä asiakkaillemme aiheutunutta haittaa ja toivotamme hyvää viikonloppua!
Lue lisää
Asiakastiedote
Uudistuksia Luotettava Kumppani -raportilla
Suomen Tilaajavastuu Oy 2.10.2017
Luotettava Kumppani -raportti parani juuri entisestään: teimme torstaina 28.9.2017 päivityksen, jonka myötä uutena tietona raporteilla näkyvät tiedot yritysten liikenneluvista. Lisäksi teimme muita pieniä päivityksiä, jotka koskevat raportin tietolähteitä ja ulkoasua. Tiedot liikenneluvista näkyvät nyt niillä Luotettavilla Kumppaneilla, joiden liikennelupatiedot löytyvät valtakunnallisesta liikennelupajärjestelmä VALLU:sta. Raportille lisätään tiedot tavaraliikenneluvista (kotimaan tavaraliikennelupa, yhteisölupa, traktoriliikennelupa), joukkoliikenneluvista (sekä joukkoliikenteen yhteisölupa) ja taksiluvista.
Lue lisää
Asiakastiedote
Valvoja -palvelun hinta ja käyttöehdot muuttuvat 01.11.2017 alkaen
Suomen Tilaajavastuu Oy 29.9.2017
Valvoja-palvelun hinta ja käyttöehdot muuttuvat 1.11.2017. Muutokset perustuvat palvelukokonaisuuden kehittämiseen ja uusien ominaisuuksien, kuten Bisnoden luottoluokitusten, lisäämiseen Valvoja-palveluun.
Lue lisää
Asiakastarinoita
Eläkevakuutusyhtiölle on tärkeää toimia rehellisten ja luotettavien toimijoiden kanssa. Siksi tietojen oikeellisuuden varmistaminen on jatkuvaa. Kaikki toimijat kamppailevat harmaan talouden torjumisen puolesta ja siksi panostaminen torjuntaa tukevien palveluiden kehittämiseen on erittäin tärkeää.
Niina Rajakoski, Rakennuttajapäällikkö, Ilmarinen
Palvelut osuivat hyvin Senaatin tarpeisiin. Senaatti-kiinteistön toiminnassa tärkeimpinä ja toimintaa helpottavina palveluina koemme Valvoja-palvelun ja Valttikortin. Hyödynnämme nykyisin Valvoja-palvelua suurimmassa osassa hankintojamme.
Jukka Riikonen, Investointijohtaja, Senaatti Kiinteistöt
Tiedon luokittelu on meille entistä tärkeämpää, ja siihen tarvitsemme sähköisiä työkaluja. Urakoitsijoiden ja aliurakoitsijoiden luokittelu ammattipätevyyksien mukaan tuo valmistuessaan meille apua tiedon jäsentelyyn.
Juha Halonen, Liiketoimintajohtaja, Lemminkäinen Talo Oy
nSense Oy considers Tilaajavastuu an exemplary business leader in the fields of secure delivery of digital services, contingency preparations and capability development.
Jonas Lundberg, CEO, nSense Oy