Aloita valitsemalla palvelu
Helpoin tapa hoitaa tilaajavastuulain velvoitteet kerralla kuntoon.
Valvoja on tilaajan väline toimittajien automaattiseen seurantaan. Ensimmäinen kuukausi on maksuton!
Rekisteröi yrityksesi työmaalle, hallinnoi työntekijä- ja yritystietoja sekä raportoi Verohallinnolle.
Kaikilla rakennustyömaalla työskentelevillä on oltava kuvallinen ja veronumerolla varustettu henkilökortti.
Tilaajavastuun Blogi
Blogi
Urakkaraportointi Työmaarekisteristä
23.02.2017

 

Verotusmenettelylaki edellyttää, että jokaisen rakennustyötä tilaavan on tehtävä kuukausittain urakkaraportointia Verohallinnolle. Raportointia tehdään niistä sopimuksista, jotka ylittävät ilman arvonlisäveroa 15 000 euron raja-arvon. Rakennusalan tiedonantovelvollisuuden hoitamiseen on useita konsteja, joista yksi on Työmaarekisteri-palvelu, johon voit kerätä keskitetysti työmaan tietoja ja välittää ne eteenpäin Verohallinnolle. Syöttäessäsi tietoja ja summia Työmaarekisteriin olet saattanut pohtia, mitä Työmaarekisteristä lähettämäsi urakkaraportin eurotiedot oikeasti kertovat ja milloin on voi raportoida pelkkää nollaa.

Lue lisää
Blogi
Luottamus yrityskulttuurin peruskivenä
22.02.2017

 

Teemme Tilaajavastuulla asioita hieman eri tavalla. Yrityskulttuurimme on yksi esimerkki eri tavalla tekemisestä: viime vuonna aloitimme matkan, jonka päämääränä on luoda itseohjautuva organisaatio. Itseohjautuvuudesta on kirjoitettu viime aikoina paljon, ja yhä useampi yritys on ottanut mallin omakseen. Itseohjautuvuuden periaattella toimivassa organisaatiossa puretaan organisaatioiden perinteiset valtarakenteet, ja työntekijät ja heidän muodostamansa tiimit johtavat itse itseään.

Lue lisää
Blogi
Missiona työterveyshuoltotietojen tiedonvaihdon automatisointi
21.02.2017

 

Tilaajavastuulaki uudistui 1.9.2015, ja uudistuksen myötä tieto työterveyshuollon järjestämisestä tuli selvitettäväksi tiedoksi. Noin puoli vuotta ennen lakimuutoksen voimaan astumista istuimme porukalla alas pohtimaan, olisiko työterveyshuoltotietoja mahdollista saada vahvistettua jotenkin muuten kuin asiakkailtamme kysymällä. Tilaajavastuulain mukaan selvitettävien tietojen tulee olla alle 3 kuukautta vanhoja, joten jotteivät tiedot pääsisi vanhenemaan, meidän tulisi pyytää vahvistus asiakkailtamme noin kahden kuukauden välein. Tämä tietäisi asiakkaillemme kuutta uutta sähköpostikyselyä vuosittain – ja me haluamme palvelun olevan mahdollisimman vaivaton. Näimme tässä suuren ristiriidan.

Lue lisää
Ajankohtaista
Asiakastiedote
Huoltotyö 14.2.2017
Suomen Tilaajavastuu Oy 13.2.2017
Suomen Tilaajavastuun palveluihin tehdään päivitystöitä tiistaina 14.2.2017 noin klo 20 - 21. Päivitystyön aikana Veronumero.fi- ja Tilaajavastuu.fi-palvelut eivät ole käytettävissä. Palvelukatkoksen arvioidaan kestävän tunnin.
Lue lisää
Tiedote
Verotietojen päivittymisessä Luotettava Kumppani -raportilla voi esiintyä viiveitä
Suomen Tilaajavastuu Oy 2.2.2017
Verohallinnolla tehtävän järjestelmämuutoksen vuoksi verotietojen päivittymisessä Luotettava Kumppani -raportilla voi esiintyä viiveitä 1.1.2017 alkaen.
Lue lisää
Asiakastiedote
Luotettava Kumppani hinnanmuutos 1.3.2017
Suomen Tilaajavastuu Oy 30.1.2017
Teemme Luotettava Kumppani -palvelun vuosihintaan korotuksen. Hintamuutos perustuu palvelun kehityskuluihin ja tiedonvaihdosta johtuviin kustannuksiin. Luotettava Kumppani -palvelun vuosihinta 1.3.2017 alkaen on 105 € + alv. Vuosihinta sisältää kaikki tilaajavastuulain edellyttämät tiedot sekä vastuuvakuutustiedot. Edellinen hinnankorotus astui voimaan 1.1.2015, ja vuosihinta oli silloin 100 € + alv.
Lue lisää
Asiakastarinoita
Eläkevakuutusyhtiölle on tärkeää toimia rehellisten ja luotettavien toimijoiden kanssa. Siksi tietojen oikeellisuuden varmistaminen on jatkuvaa. Kaikki toimijat kamppailevat harmaan talouden torjumisen puolesta ja siksi panostaminen torjuntaa tukevien palveluiden kehittämiseen on erittäin tärkeää.
Niina Rajakoski, Rakennuttajapäällikkö, Ilmarinen
Palvelut osuivat hyvin Senaatin tarpeisiin. Senaatti-kiinteistön toiminnassa tärkeimpinä ja toimintaa helpottavina palveluina koemme Valvoja-palvelun ja Valttikortin. Hyödynnämme nykyisin Valvoja-palvelua suurimmassa osassa hankintojamme.
Jukka Riikonen, Investointijohtaja, Senaatti Kiinteistöt
Tiedon luokittelu on meille entistä tärkeämpää, ja siihen tarvitsemme sähköisiä työkaluja. Urakoitsijoiden ja aliurakoitsijoiden luokittelu ammattipätevyyksien mukaan tuo valmistuessaan meille apua tiedon jäsentelyyn.
Juha Halonen, Liiketoimintajohtaja, Lemminkäinen Talo Oy
nSense Oy considers Tilaajavastuu an exemplary business leader in the fields of secure delivery of digital services, contingency preparations and capability development.
Jonas Lundberg, CEO, nSense Oy