Aloita valitsemalla palvelu
Helpoin tapa hoitaa tilaajavastuulain velvoitteet kerralla kuntoon.
Valvoja on tilaajan väline toimittajien automaattiseen seurantaan. Ensimmäinen kuukausi on maksuton!
Rekisteröi työmaalle, hallinnoi työntekijä- ja yritystietoja. Aktivoi ePerehdytys. Raportoi Verohallinnolle ja lähetä ilmoitus lähetetyistä työntekijöistä.
Kaikilla rakennustyömaalla työskentelevillä on oltava kuvallinen ja veronumerolla varustettu henkilökortti.
Tilaajavastuun Blogi
blogi
Tilaajavastuu on jälleen sertifioidusti hyvä työpaikka
19.12.2018
Melkein vuosi on taas vierähtänyt siitä, kun otimme edellisen kerran osaa Great Place to Work®– Suomen parhaimmat työpaikat -tutkimukseen. Kahdella edellisellä tutkimuskerralla olemme olleet pienten yritysten sarjassa sijalla kaksitoista. Tänä vuonna kaikki kuitenkin muuttui, sillä organisaatiomme rikkoi juuri ennen tutkimusta keskisuurten organisaatioiden koon alarajan!
Lue lisää
blogi
Itseohjautuva yrityskulttuuri – kokemuksia johtamisesta ilman esimiestä
28.11.2018
Teemme Tilaajavastuulla asioita eri tavalla kuin perinteisissä hierarkkisissa organisaatioissa. Yhdessä osallistumisen ja tekemisen taustalla on itseohjautuva yrityskulttuurimme, jonka perusajatuksena on, että jokainen on oman tonttinsa asiantuntija. Suoria esimies-alainen-asetelmia meillä ei ole, joten jokainen saa tehdä työhönsä liittyvät päätökset itse. Itseohjautuvuus tuo mukanaan paljon vapautta, mutta tietenkin myös vastuuta.

Lue lisää
blogi
Työn iloa itselle ja muille – työssä innostuminen kannattaa
21.11.2018
Tiedät varmasti sen tunteen, kun lempibändisi ilmoittaa tulevansa kotikaupunkiisi keikalle, ystäväsi kertoo hyviä uutisia tai huomaat itse keksineesi ratkaisun johonkin pidempään vaivanneeseen ongelmaan? Tapahtuu innostuminen. Ajatus kirkastuu, koko olemus valpastuu ja lähdet eteenpäin täynnä toimintaa. Joskus tekee myös mieli konkreettisesti nostaa kädet ilmaan, hyppiä tasajalkaa ja kiljua onnesta. Innostuminen on helppoa arkielämässä, kun saat tehdä juuri sitä, mikä eniten kiinnostaa. Mutta entä töissä? Kuuluuko työstään innostua, saako töissä ylipäätään innostua?

Lue lisää
Ajankohtaista
Asiakastiedotteet
Ongelmia liikennelupatietojen hakemisessa Luotettava Kumppani -raportille
Suomen Tilaajavastuu Oy 19.12.2018
Uusien Luotettava Kumppani -asiakkaidemme raporteille ei tällä hetkellä pystytä hakemaan liikennelupatietoja. Myös joidenkin vanhojen asiakkaidemme raporteilta saattaa puuttua liikennelupatietoja, mikäli ne ovat juuri vanhentuneet ja yritykselle on luotu uusi raportti. Haemme tiedot Trafin järjestelmästä, joka ei tällä hetkellä ole käytössä.
Lue lisää
Lehdistötiedotteet
Kiinteistö- ja rakennusalan digi-innovaatiolle yli 10 miljoonan euron rahoitus
Suomen Tilaajavastuu Oy 5.12.2018
Platform of Trust on yksi kiinteistö- ja rakennusalan kärkihankkeista, jonka keskiössä on data-alusta ja sitä yhdessä kehittävä ekosysteemi. Business Finland on juuri myöntänyt Platform of Trustille viiden miljoonan euron kasvumoottorirahoituksen alustan kansainväliseen kehittämiseen.
Lue lisää
Asiakastiedotteet
Valttikorttien hinta muuttuu 1.1.2019
Suomen Tilaajavastuu Oy 30.11.2018
Teemme Valttikorttiin hinnankorotuksen, joka perustuu nousseisiin materiaali- ja tuotantokuluihin sekä palvelukehitykseen.
Lue lisää
Asiakastarinoita
nSense Oy considers Tilaajavastuu an exemplary business leader in the fields of secure delivery of digital services, contingency preparations and capability development.
Jonas Lundberg, CEO, nSense Oy
Tiedon luokittelu on meille entistä tärkeämpää, ja siihen tarvitsemme sähköisiä työkaluja. Urakoitsijoiden ja aliurakoitsijoiden luokittelu ammattipätevyyksien mukaan tuo valmistuessaan meille apua tiedon jäsentelyyn.
Juha Halonen, Liiketoimintajohtaja, Lemminkäinen Talo Oy
Palvelut osuivat hyvin Senaatin tarpeisiin. Senaatti-kiinteistön toiminnassa tärkeimpinä ja toimintaa helpottavina palveluina koemme Valvoja-palvelun ja Valttikortin. Hyödynnämme nykyisin Valvoja-palvelua suurimmassa osassa hankintojamme.
Jukka Riikonen, Investointijohtaja, Senaatti Kiinteistöt
Eläkevakuutusyhtiölle on tärkeää toimia rehellisten ja luotettavien toimijoiden kanssa. Siksi tietojen oikeellisuuden varmistaminen on jatkuvaa. Kaikki toimijat kamppailevat harmaan talouden torjumisen puolesta ja siksi panostaminen torjuntaa tukevien palveluiden kehittämiseen on erittäin tärkeää.
Niina Rajakoski, Rakennuttajapäällikkö, Ilmarinen
Osana laadun varmistusta otimme käyttöön Taitorekisterin, jonka avulla tarkastamme työntekijöiden ammattipätevyydet sähköisesti. Meille tärkeimmät pätevyydet ovat työturvallisuuskortti ja tulityökortti.
Seppo Kopsa, Hankintajohtaja, SRV
Olemme laajentaneet SignSpace-palvelun käyttöä myös yhteistyökumppaneiden kanssa tekemiimme salassapitosopimuksiin. Lisäksi otimme sen henkilöstökäyttöön poissaoloilmoitusten hyväksymisprosessissa sekä kehityskeskustelujen ja ajopäiväkirjojen arkistoinnissa.
HUS-Kiinteistöt Oy, Alexander Kozlov