Palvelumme
Helpoin tapa hoitaa tilaajavastuulain velvoitteet kerralla kuntoon.
Rekisteröi yrityksesi työmaalle ja hallinnoi työntekijä- ja yritystietoja.
Kaikilla rakennustyömaalla työskentelevillä on oltava kuvallinen ja veronumerolla varustettu henkilökortti.
Saat palvelujamme myös johtavilta ohjelmisto- ja palveluntarjoajilta. katso partnerimme ja liity ohjelmaan.
Ajankohtaista
Media ESAVI_etusivukuva
Aluehallintovirasto: Tilaajavastuulaki koskee kaikkia aloja
9.4.2015
IT-alan yritykset ovat yhtenä tilaajavastuulain valvonnan kohteena vuonna 2015. Tarkastukset tekee Etelä-Suomen aluehallintoviraston työsuojelun vastuualue, joka vastaa tilaajavastuulain valvonnasta koko maassa.
Lue lisää
Media raksamiehet
Harmaa talous vähentynyt rakennusalalla
2.4.2015
Rakennusteollisuus RT:n mukaan harmaa talous on vähentynyt alalla viime vuosina. Eduskunnan parhaillaan käsittelemä tilaajavastuulain muutos merkitsisi kuitenkin askelta väärään suuntaan, etujärjestö sanoo tiedotteessaan.
Lue lisää
Blogi palvelumme
Yrittäjät.fi kumppaniblogit
Mika Huhtamäki 24.3.2015
Keskiviikkona 11.3. päättyi pitkäksi venähtänyt pyörittely tilaajavastuulain muutoksista ja näin lain uudistamisesta saatiin vihdoinkin päätös. Lain voimaan astuminen on vielä ministeriön päätettävissä, mutta se tapahtuu todennäköisesti 1.9.2015.
Lue lisää
Media VMan-P452261
Pimeitä työntekijöitä – kaikkea ei kerrota verottajalle
11.3.2015
Rakennusteollisuuden työmarkkinajohtaja Tapio Karin mukaan kaikkea ei kerrota, koska rakennusyritykset luulevat ettei verottaja valvo. Harmaan talouden torjuntakeinot ovat tehonneet, mutta suurimmat valvonnassa havaitut puutteet ovat yhä ulkomaisen työvoiman alipalkkauksessa.
Lue lisää
Media Screen Shot 2015-04-09 at 9.36.31 AM
Rakennamme.fi
23.2.2015
Käytännössä tiedonantovelvollisuus toteutuu siten, että yhteisen rakennustyömaan työnantajat ilmoittavat työmaakohtaiset työntekijätietonsa päätoteuttajalle. Päätoteuttaja ilmoittaa vastaavasti kuukausittain kaikki työmaalla työskennelleet työntekijät verottajalle.
Lue lisää
Media 3312334
Kansan Uutiset: Harmaan talouden torjunta
20.1.2015
Panostus kannattaa Hallituksen painotusta harmaan talouden torjumiseksi on pidetty kunnianhimoisena. Hallitusohjelman ja muiden hallituksen suunnitelmien pohjalta esillä on ollut noin 90 erilaista toimenpidettä. Lisäksi viranomaistoimintaan on suunnattu 20 miljoonan euron lisäpanostus.
Lue lisää