Aloita valitsemalla palvelu
Helpoin tapa hoitaa tilaajavastuulain velvoitteet kerralla kuntoon.
Valvoja on tilaajan väline toimittajien automaattiseen seurantaan. Ensimmäinen kuukausi on maksuton!
Rekisteröi työmaalle, hallinnoi työntekijä- ja yritystietoja. Aktivoi ePerehdytys. Raportoi Verohallinnolle ja lähetä ilmoitus lähetetyistä työntekijöistä.
Kaikilla rakennustyömaalla työskentelevillä on oltava kuvallinen ja veronumerolla varustettu henkilökortti.
Tilaajavastuun Blogi
blogi
Tilaajavastuun asiakaspalvelun vuosi oli täynnä onnistumisia
Laura Solarmo 17.01.2019
On jälleen aika katsoa taaksepäin ja vetää yhteen asiakaspalvelumme vuosi 2018. Kiirettä piti, sillä asiakaskontaktimäärämme kasvoi 5 000:lla vuodesta 2017. Kokonaisuudessaan kontakteja oli vuoden aikana hurjat 112 000. Sähköposti pysyi edelleen suosituimpana kanavana (n. 72 000 kontaktia), kun puhelin ja chat olivat tasaväkisiä 20 000 kontaktillaan.
Lue lisää
blogi
Joululoma – mikä ihana tilaisuus palautumiseen
21.12.2018
Nyky-yhteiskunnassa jatkuva kiire on uusi normaali, ja se kuormittaa monia. Kuinka hallita omaa aikaa niin, että myös palautumiselle jää aikaa? Nykyisin monilla on aikaa palautua vain yöllä nukkuessa ja usein sekin jää alle seitsemän tunnin. Se ei riitä, varsinkaan, jos elämässä on paljon kuormittavia tekijöitä, kuten stressaava työ, pienet lapset tai iäkkäät vanhemmat, jotka tarvitsevat apua arjessa. Monilla illat kuluvat usein arkikiireiden pyörityksessä. Lasten nukkumaanmenon jälkeen moni tekee vielä töitä, vaikka palautumisen kannalta se ei todellakaan ole järkevää. Palautumiselle ei siis yksinkertaisesti jää aikaa.

Lue lisää
blogi
Tilaajavastuu on jälleen sertifioidusti hyvä työpaikka
19.12.2018
Melkein vuosi on vierähtänyt siitä, kun otimme edellisen kerran osaa Great Place to Work® – Suomen parhaimmat työpaikat -tutkimukseen. Kahdella edellisellä tutkimuskerralla olemme olleet pienten yritysten sarjassa sijalla kaksitoista. Tänä vuonna kaikki kuitenkin muuttui, sillä organisaatiomme rikkoi juuri ennen tutkimusta keskisuurten organisaatioiden koon alarajan!
Lue lisää
Ajankohtaista
Asiakastiedotteet
Häiriö Luotettava Kumppani Viro -palvelussa
Suomen Tilaajavastuu 17.1.2019
Luotettava Kumppani Viro -palvelussa on ilmennyt häiriötilanne. Emme saa tällä hetkellä verojen maksutietoja Viron vero- ja tullilaitokselta, ja tästä syystä raporttien luominen ei onnistu. Korjaamme vian mahdollisimman pian, ja päivitämme tiedotetta tilanteen muuttuessa. Pahoittelemme häiriöstä asiakkaillemme aiheutuvaa haittaa.
Lue lisää
Asiakastiedotteet
Huoltotöitä palveluissamme 26.1. kello 10-16
Suomen Tilaajavastuu 15.1.2019
Teemme palveluissamme huoltotöitä lauantaina 26.1. kello 10-16. Huoltotöiden aikana kaikki palvelumme ovat poissa käytöstä.
Lue lisää
Asiakastiedotteet
Ilmoita-palvelun ja Valttikorttien käyttöehdot muuttuvat 1.2.2019 alkaen
Suomen Tilaajavastuu Oy 30.12.2018
Veronumeroa ja veronumerorekisteriä koskevaa lakia (1231/2011) on muutettu tämän vuoden aikana. Jatkossa Verohallinto poistaa viran puolesta rekisteröityä koskevat tiedot veronumerorekisteristä, jos rekisteröidyn tietoja ei ole ollut Verohallinnolle lähetetyissä rakennustyömaan työntekijäilmoituksilla viimeisen kahden vuoden aikana. Rekisteristä poistamisesta ei tällöin lähetetä erillistä ilmoitusta rekisteröidylle tai sille, jonka pyynnöstä tiedot on merkitty veronumerorekisteriin. Verohallinto aloittaa säännölliset tietojen poistot veronumerorekisteristä helmikuun 2019 lopussa.
Lue lisää
Asiakastarinoita
nSense Oy considers Tilaajavastuu an exemplary business leader in the fields of secure delivery of digital services, contingency preparations and capability development.
Jonas Lundberg, CEO, nSense Oy
Tiedon luokittelu on meille entistä tärkeämpää, ja siihen tarvitsemme sähköisiä työkaluja. Urakoitsijoiden ja aliurakoitsijoiden luokittelu ammattipätevyyksien mukaan tuo valmistuessaan meille apua tiedon jäsentelyyn.
Juha Halonen, Liiketoimintajohtaja, Lemminkäinen Talo Oy
Palvelut osuivat hyvin Senaatin tarpeisiin. Senaatti-kiinteistön toiminnassa tärkeimpinä ja toimintaa helpottavina palveluina koemme Valvoja-palvelun ja Valttikortin. Hyödynnämme nykyisin Valvoja-palvelua suurimmassa osassa hankintojamme.
Jukka Riikonen, Investointijohtaja, Senaatti Kiinteistöt
Eläkevakuutusyhtiölle on tärkeää toimia rehellisten ja luotettavien toimijoiden kanssa. Siksi tietojen oikeellisuuden varmistaminen on jatkuvaa. Kaikki toimijat kamppailevat harmaan talouden torjumisen puolesta ja siksi panostaminen torjuntaa tukevien palveluiden kehittämiseen on erittäin tärkeää.
Niina Rajakoski, Rakennuttajapäällikkö, Ilmarinen
Osana laadun varmistusta otimme käyttöön Taitorekisterin, jonka avulla tarkastamme työntekijöiden ammattipätevyydet sähköisesti. Meille tärkeimmät pätevyydet ovat työturvallisuuskortti ja tulityökortti.
Seppo Kopsa, Hankintajohtaja, SRV
Olemme laajentaneet SignSpace-palvelun käyttöä myös yhteistyökumppaneiden kanssa tekemiimme salassapitosopimuksiin. Lisäksi otimme sen henkilöstökäyttöön poissaoloilmoitusten hyväksymisprosessissa sekä kehityskeskustelujen ja ajopäiväkirjojen arkistoinnissa.
HUS-Kiinteistöt Oy, Alexander Kozlov