Aloita valitsemalla palvelu
Helpoin tapa hoitaa tilaajavastuulain velvoitteet kerralla kuntoon.
Valvoja on tilaajan väline toimittajien automaattiseen seurantaan. Ensimmäinen kuukausi on maksuton!
Rekisteröi yrityksesi työmaalle, hallinnoi työntekijä- ja yritystietoja sekä raportoi Verohallinnolle.
Kaikilla rakennustyömaalla työskentelevillä on oltava kuvallinen ja veronumerolla varustettu henkilökortti.
Tilaajavastuun Blogi
blogi
Hellä kohtelu on Valttia!
23.03.2017
  Nykyään omistamme useampia erilaisia sirutekniikkaa sisältäviä kortteja ja käytämme niitä lähes jokaisena päivänä: on matkakorttia, pankkikorttia, kulkukortteja ja muuta kivaa, joka helpottaa päivittäistä asiointiamme. Välillä tulee eteen kiusallisia tilanteita, jos kortti ei yhtäkkiä toimikaan. Ostokset jäävät kaupan kassalle, kun maksuväline kiukuttelee ja bussipysäkille kertyy mittava jono, kun kaivat bussin ovella kolikoita taskustasi matkakorttisi tiltattua.
Lue lisää
blogi
Työkavereiden avun merkityksestä
22.03.2017
Jo työhaastattelussa tunsin, että tämä on erityinen työpaikka. Ihastuin heti suureen vapauteen ja vastuuseen. Olin aiemmin työskennellyt isommissa organisaatioissa, ja pienen organisaation edut tulivat ilmi heti ensimmäisinä työviikkoina. Me-henki oli Tilaajavastuulla aivan erilainen kuin muualla. Kävimme koko porukka yhdessä lounaalla ja yhden ongelmat olivat kaikkien ongelmia, hyvässä mielessä. Meillä ei ole koskaan ollut kiveen hakattuja sääntöjä, vaan täällä luotetaan ihmisten omaan järkeen ja sydämeen.
Lue lisää
blogi
Rehelliset yritykset kirittävät reilua kilpailua!
17.03.2017
  Rakennustyömaiden ilmoitusmenettelystä on vähitellen tullut arkipäivää. Kiinteistö- ja rakennusalan historian suurin ponnistus reilun kilpailun puolesta on vähitellen sulautunut rutiineihin, ja nyt onkin hyvä aika katsoa, mitä tällä massiivisella operaatiolla on saatu aikaiseksi.
Lue lisää
Ajankohtaista
Tiedote
Tilaajavastuulle Great Place to Work® -sertifikaatti
Suomen Tilaajavastuu Oy 15.3.2017
Suomen Tilaajavastuu Oy on saavuttanut Great Place to Work® -sertifikaatin, joka nostaa Tilaajavastuun todennetusti hyvien työpaikkojen joukkoon. Sertifikaatti myönnetään Trust Index -kyselytutkimuksen perusteella. Tutkimuksen toteutti Great Place to Work Institute Finland, joka on kansainvälinen tutkimus-, konsultointi- ja koulutusyritys.
Lue lisää
Tiedote
Rakennusalan lakimuutokset lisäsivät verotuottoa ja yrityksien omaa ilmoittamista
Harmaan talouden selvitysyksikkö 14.3.2017
Vuodesta 2011 lähtien toteutetut rakennusalan lainsäädäntömuutokset kuten käännetty arvonlisäverovelvollisuus, veronumerorekisteri sekä urakka- ja työntekijäilmoittaminen kasvattivat rakennustoimialan palkkasummaa yhteensä noin 300 miljoonaa euroa. Verotuotto kasvoi 100 miljoonaa euroa samana vuonna.
Lue lisää
Asiakastiedote
Valttikortille kolmen kuukauden takuu
Suomen Tilaajavastuu Oy 13.3.2017
Tilaajavastuu myöntää 15.3.2017 alkaen kolmen kuukauden tuotetakuun Valttikorteille tilauspäivästä alkaen. Takuuaikana asiakas voi palauttaa toimimattoman kortin Tilaajavastuun laadunvalvonnalle, ja jos kortti osoittautuu vialliseksi, asiakas saa uuden kortin veloituksetta.
Lue lisää
Asiakastarinoita
Eläkevakuutusyhtiölle on tärkeää toimia rehellisten ja luotettavien toimijoiden kanssa. Siksi tietojen oikeellisuuden varmistaminen on jatkuvaa. Kaikki toimijat kamppailevat harmaan talouden torjumisen puolesta ja siksi panostaminen torjuntaa tukevien palveluiden kehittämiseen on erittäin tärkeää.
Niina Rajakoski, Rakennuttajapäällikkö, Ilmarinen
Palvelut osuivat hyvin Senaatin tarpeisiin. Senaatti-kiinteistön toiminnassa tärkeimpinä ja toimintaa helpottavina palveluina koemme Valvoja-palvelun ja Valttikortin. Hyödynnämme nykyisin Valvoja-palvelua suurimmassa osassa hankintojamme.
Jukka Riikonen, Investointijohtaja, Senaatti Kiinteistöt
Tiedon luokittelu on meille entistä tärkeämpää, ja siihen tarvitsemme sähköisiä työkaluja. Urakoitsijoiden ja aliurakoitsijoiden luokittelu ammattipätevyyksien mukaan tuo valmistuessaan meille apua tiedon jäsentelyyn.
Juha Halonen, Liiketoimintajohtaja, Lemminkäinen Talo Oy
nSense Oy considers Tilaajavastuu an exemplary business leader in the fields of secure delivery of digital services, contingency preparations and capability development.
Jonas Lundberg, CEO, nSense Oy